Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

twuj nik to twoje wnentze, powiem ci kim jestes

Polecane posty

Chej damolko :-) u nas dobrze, szybko dzis polecial, bo ruch na kafeterji, ,mamy dla ciebie opis twojej osobistosci. a jak u ciebie dzen?

Feelka,ale masz dzis branie:-D Aże jezdem zazdrosna,ale Ci wybacze,bo wiesz że Cie lofe:-) Ty mnie coś napisz-jak to widzisz wszystko u mnie??:P Tyko pamietaj jestem Dama i ma być szarmancko i bez zadnych seksistowskich podtekstów oraz bez odbytników proszę;-)dzieki🌼

damabezlasicy- masz bardzo owlosione cialo, i pubujesz to ukryc wieczorami tepisz maszynkie chlopa, jak bylas mala to zgubilas lasice i nadal jej szukasz, w uszku jestes jak jak kot sfinks wygolis sie a pozniej penetrujesz wszystke dziory, nie gol sie bo pod futrem zakryjesz swojom tluszczyzne

Fiel ty jecdeś jak medium-to wszystko prawda!!!!:-D Jedynie co sie nie zgadza to to ,że piszesz do mnie jak do kobiety ,a ja facet:-( ale to nic..... Dzieki Fiel jezdeś WIELKAAAAAAAAAAA!!!!!!

zolta pacha- pacha zazolkla od potu i tluszczu, bo tluszcz jak sie zastoji to zolknie, zapewne masz wlosiska pod pachani, bo jak sie nie myjesz to i nie golisz, lubisz jajecznice bo to zolte w uszku jestes jak salmonella atakujesz jajka swoich partnerof

12skizo- od dwunastu lat masz schizopremie I wydaje Cie sie, ze jestes skejtem jak ten raper z opola, ogarnij sie I wes dofinansowanie z unii. W luszku jestes jak kogut, durzo piejesz I karzesz korze zajonc sie jajami.

Gość może uciekli z domu
kim jestem? tylko nie pisz, że idiotą i dupkiem bo to już wiem:D

Izolda_1982- twoj chlop to trystjan, zamordowalas go i utopilas go pod kladko, jestes duzo stsrsza a we niku sie odmladzasz kosci ci sie zastojaly i masz satoswieckie imnie twoj woj to tadeusz poniatowski

decoy jestes bardzo huda skoro deko wazysz, masz apopleksje, huda jestes dlatego bo jestes zlotowa i szkoda ci na rzer w uszku jestes jak karaluch szukasz tylko resztek jedzenia

moze uciekli z domu jestes dobrym doradco ale sam z domu bys nie uciekl bo nawet sam bojisz sie tam zostac bo zara gacie obeszczy, lubi podpuszczac ludzi w uszku jestes jak gej chcialbys wszystkie dziewczyny dla siebie

Gość diwka perkusisty
a teraz moj nick prosze ;-) koniceznie chce wiedziec jaka w lozku jestem :-) thanks

moze uciekli z domu jestes dobrym doradco ale sam z domu bys nie uciekl bo nawet sam bojisz sie tam zostac bo zara gacie obeszczy, lubi podpuszczac ludzi w uszku jestes jak gej chcialbys wszystkie dziewczyny dla siebie , jestes jeszcze dziewici

diwka perkusisty chceszmniec chlopa perkusiste zeby gral ci kolyski do snu ale ty ciongle trafiasz na takich z jedno paleczko i duzym bembnem od piwa, jestes w uszku nimfomanko z uszka wcale nie zsiadasz po miescie chodzisz jak pawian z golo dupo bo czekaz az ktos ci kija zasadzi i dupe obtlucze

Diwko to byla taka delikatesowa werja dla czytelnikuw, hjakbysmy ci prawde napisaly to luchuchu. Uszy by popenkaly mocherowym beretom. Ale jedno jest pewne, wiesz. Do czego slurzy luszko.

Wy jestescie naszymi najwspanialszymi idolami! Tera widzicie ile straciliscie przez dwa miesionce, ci co nam tak ublirzali I chcieli sie nas pozbyc niech tera placzo! Dzis byl dla nas przelajowy dzien. Dzienkojemy, ot tera wiemy, ze naprawde. Zaslurzylysmy na miano FANUW. DZIENKI DZIENKI.