Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia2miesiecznegoAlana

Pomóżcie. 6 tygodni po porodzie pierwszy stosunek , ciąża ?

Polecane posty

Gość mamusia2miesiecznegoAlana

Cześć! 6 tygodni po porodzie zaczęłam współżyć z mężem zrobiliśmy to bez zabezpieczenia ale mąż nie zdążył wyjąć i trochę zostało w środku. Boję się że jestem znów w ciąży. Nie mam okresu karmiłam wyłącznie z piersi tylko przez 3 tygodnie potem zaczęłam troszkę dokarmiać, dziś mija 9 tydzień od porodu nie mam jeszcze miesiączki a od wczoraj nie karmię w ogóle piersią. od kilku dni czasem zabolą mnie jajniki tak jak na okres. Zrobiłam test tydzień od stosunku wyszedł negatywnie. Czy jednak mogę być w ciąży ?? prosze o zrozumienie.

Gość pyyysiaaaaaaaaaaC
myślę że test mógł cię okłamać.

Gość MamaZuzkiii
Niby mozliwe, ale malo prawdopodobne..

Gość pyyysiaaaaaaaaaaC
myślę że test mógł cię okłamać zrób jeszcze raz w sumie teraz minęło trochę czasu od stosunku

Gość ahahahahah
jakie zrozumienie, po prostu możesz być w ciąży i równie dobrze możesz w tej ciąży nie być.. Ja nie mogę zrozumieć dlaczego jesteś taka głupia wybacz ale chcesz zaliczyć wpadkę no plus jest taki ze mozesz miec dzieci z jednego roku.... :-P

Gość junn
tydzien po stosunku test jest niewiarygodny. po ok 2tyg. powtórz test albo od razu idź na beta hcg. Swoją drogą jak można nie myśleć o zabezpieczeniu?

Gość miśkaaczka
wydaje mi sie ze nie jestes w ciazy