Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Dlaczego prawiczki mają prawicowe poglądy?

Polecane posty

Bo są inteligentni, nikt prawdziwie inteligentny człowiek, nie będzie sympatyzował z lewicą.

Gość najmadrzejszy na swiecie
Niezaleznie od bycia czy niebycia prawiczkiem, ludzie sympatyzujacy z lewica to: 1) ludzie chorzy psychicznie, 2) masochisci, 3) ludzie po prostu glupi

Lewica - myśli jak tu jednemu zabrać aby dać drugiemu. W takim ustroju lenie i nieroby maja najlepiej, a bogaci i zaradni tylko cierpią - poprzez nakładanie na nich wysokich podatków.

Lewicowcy doprowadziliby najlepiej prosperujaca firme jak Google czy Microsoft to ruiny w 2 miesiace. Ja bym im nawet hulajnogi nie pozyczyl ani nie dal portfela potrzymac.

Oczywiscie:) Aha i uprzedzajac twoj atak: on nie ma lewicowych pogladow:) PiS prowadzil jedna z najbardziej liberalnych i pro biznesowych polityk w ostatnim 20stoleciu, w przeciwienstwie do obecnej ekipy, ktora liberalna jest tylko z nazwy:)

PIS to lewica, ale fakt faktem że gdy rzadził PIS, to wprowadzał dużo więcej prawicowych rzeczy, niż za rządów jakiejkolwiek innej partii. Co nie zmienia faktu że PIS to niestety lewica.

hehe

jesli nazywasz PiS lewica, to domyslam sie, ze jestes korwinowcem, wiec ci wybaczam:) Jak zwal tak zwal, "po czynach ich poznacie":)

Gość SzukamKolezanki
nie jestem prawiczkiem i jestem za prawica glupi jestes i tyle

najmadrzejszy na swiecie-Nie jestem korwinowcem, on popiera przyjmowanie imigrantów. Co nie zmienia faktu że na niego glosuję, bo innego normalnego polityka nie ma. On przynajmniej myśli, ale z wieloma jego poglądami się nie zgadzam. Głównie chodzi mi o politykę rasową, koleje, itp.

Gość 14edzia
bo kobiet o poprawnych poglądach trzeba długo szukać a prawdziwy prawicowiec pierwszej lepszej szmaty nie tknie-chłopcy dobrze wychowani ;P

Gość 14edzia
mnie wział ojciec, gwałci mnie każdej nocy i wysyla do księdza, jak dalej zyc ?

Gość hyujik
sa religijnymi ciemniakami