Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Zszokowałem się widokiem młodych dziewczyn...

Polecane posty

Gość Więziciel
młode dupy nadają się tylko do gwałcenia

zwiad "Do tego założę się i dam rękę sobie obciać, że dajesz mu d**y na tylnim siedzeniu samochodu w jakimś lasku...." Widzę, że łatwo cię prowokować do obcinania swoich kończyn, ale ja zaczekam na inną - lepszą niż ręka. :) Myślę, że wszystkie kobiety z Kafe odetchną z ulgą.

Gość FastFucker
Młodych dup nie da się zgwałcić bo sa dostępniejsze od Orange 🖐️

Dokładnie odetchniemy z ulgą albo po co czekać lepiej jak same go dorwiemy i weźmiemy sprawę w swoje ręce po co czekać ..

Ile chętnych na mojego kutasika. Spokojnie drogie panie, wystarczy dla wszystkich.....Widać że jesteście spragnione wysokiego i i umięśnionego faceta.

spragnione hahahah ! Ja bym ci portfel na kiju w lesie oddawała a co dopiero marzysz o takim czymś .....

nawet porządnie piłeczki odbić nie umiesz? może jednak trzeba było zostać w tej szkole, chociaż pyskować byś się nauczył :D

zwiad "Ile chętnych na mojego kutasika. Spokojnie drogie panie, wystarczy dla wszystkich.....Widać że jesteście spragnione wysokiego i i umięśnionego faceta." Hahaha! Kabaret normalnie, powinieneś pisać teksty dla Bałtroczyka, zarobiłbyś krocie. :)

Swoją drogą, to oglądądając nastolatki w rosji, zauważyłem że tam są bardzo seksowne i nie maja nadwagi, do tego te nastolatki depilują cipki. Po prostu cud miód, a tu same tłuściochy. Rosja to jednak piękny kraj

no to co cię trzyma w Polsce? jedź na syberię miśki ganiać :D Poza tym jakoś mnie te dane nie interesują.

To się wyprowadź do Rosji my tu w Polsce odetchniemy z ulgą..

Gość mireczkowataa
dziewczyny, a dlaczego Wy w ogóle z tym gościem rozmawiacie? Przecież to jakiś niewyżyty zbok. Ja tam tabletki zawsze brałam, a za puszczalska sie nie mam:) Pozdrawiam!

mireczkowataa-Zawsze, czyli od urodzenia? Nie boisz się raka? Bo z tego tworzy się nowotwór.

Po co mam jechac do Rosji? Ja skończyłem z kobietami. Ja tylko pisze że nastolatki z rosji to nie mają nadwagi, ceulitisu a cipeczki maja ładnie zarośnięte. Pokazał bym wam filmy, jak nastolatki się przebierają do stroju kąpielowego, żeby wam to udowodnić, ale pewnie mnie zjediecie, więc wam nie pokażę.

rak się od tego nie "tworzy" .... jedynie problemy z krwioobiegiem mogą być skutkiem ubocznym. znikam radośnie kończyć robienie notatek...trzymajcie się :)

zwiad "Pokazał bym wam filmy, jak nastolatki się przebierają do stroju kąpielowego" Nie, jeszcze ci ręka spuchnie i nie będziesz mógł nam pisać tych wszystkich wspaniałości.

zwiad Po co mam jechac do Rosji? Ja skończyłem z kobietami. Ja tylko pisze że nastolatki z rosji to nie mają nadwagi, ceulitisu a cipeczki maja ładnie zarośnięte. Pokazał bym wam filmy, jak nastolatki się przebierają do stroju kąpielowego, żeby wam to udowodnić, ale pewnie mnie zjediecie, więc wam nie pokażę. To że na filmiku widać same ładne nastolatki to nie oznacza że odrazu cały naród jest piękny :D W USA nagrywają ciągle filmy o pięknych i młodych co nie znaczy że w USA tylko piękni mieszkają :D

Gość yt67fghjh
"Decoy-Lepiej jak seks uprawiają dorośli, którzy maja pracę, są po ślubie, kochają się i chca mieć dużo dzieci. Tacy powinni uprawiać seks, bo seks to nie sikanie do klopa. Seks to odpwiedzialność, ale co taka puszczalska jak ty, może o tym wiedzieć, ty wiesz jak loda zrobić i jak dobrze d**y nastawić.... Zero zasad, honoru i szacunku do samego siebie. Jesteś zwykłą dupodajką i tyle. tatuś i mamusia pewnie zadowoleni z córeczki że zaspokaja facetów.... tabletki antykoncepcyjne to zostały wymyslone jako lekarstwo hormonalne, niestety jak każde lekarstwo to ma środki uboczne, choćby takie że powodują nowotwory. Więc pewnie za parę lat zdechniesz na raka...Te co się puszczałyu z Samuelem Moll też brały tabletki antykoncepcyjne." swietny tekst, zgadzam sie w 100%, tez jestem zwolenniczką seksu po slubie, a tabletek anty nigdy nie bede brala bo to syf, zaloze sobie spiralke i tyle, oczywiscie jak najpierw wyjde za mąż ;) co do cellulitisu to ja go nie mam, choc sportu nie uprawiam, jestem szczupla, nie wiem, moze dlatego bo nie biore wlasnie hormonow? teraz co druga bierze

Gość t436435647543654634
zwiad gdzie ty widzisz te tłuściochy to ja nie wiem, u mnie w mieście same szczupłe. Mam 28 lat i jedna taka 19 za mną lata, szczupła ładna... jej koleżanki też od niej nie odbiegają urodą. Wg mnie polki są bardzo ładne i atrakcyjne.