Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek biedaczek

Czy mozliwe jest ze dziwka mnie nie przyjmie albo wysmieje mojego 11 cm penisa?

Polecane posty

Gość prawiczek biedaczek

Bo jak tak zrobi to moge wpasc w szal i jej albo pierrdolne albo zabije kurrrwe pierrdolona bo na tym punkcie to jest wrazliwy ze hej slowo wystraczyloby takiej szmaty a juz by kwiatki wachala a ja bym mial i kase jej i seks za darmo wysmieje czy nie? moze nie przyjac mniejak przyjde czysty i trzezwy?

Gość davee
drugi Twój temat widzę. ona ma za to zapłacone i to dość dobrze, zrobi wszystko żeby klient wrócił

Gość prawiczek biedaczek
nawet jak pojde do takiej lepszej za 300-400 zlotych? bo te moga byc wybreniejsze a chcialbym do takiej pojsc na swoj pierwszy raz bo sa strasznie ladne

Gość prawiczek biedaczek
normalnej kobiety o urodzie prostytuytki za 300-400 zlotych za godzine w zyciu bym w sposb zgodny z prawem nie zaruchal a tak to takie male marzenie sie spelni :)

Gość prawiczek biedaczek
no odpowie ktos z doswaidzceniem? czy te ladne prostytutki co sa troche drozsze moga mnie wysmiac albo kazac wypierrdalac pomimo ze przyjde czysty i trzezwy? (naturalnie z ryja jestem szpetny jak ogr to zeby sie tego nie uczepily kurrrwy glupei)

Gość prostytutki przynajmniej
nje sOM hjpokrytkamj. Czym ty sje pszeimuiesz hlopcze mlody, jdzjesz iak do sklepu placjsz j wymagasz ,rze ma robjc tak iak w ksjonszkah iest napjsane j tyle.

Gość prawiczek biedaczek
zeby mnie zrozumiec dobrze chce sporobac cipy a nie pozostalosci sopermionej :D

Gość prawiczek biedaczek
i nie chlopcze mlody mma 25 lat :(

calowac w usta Cj nje da, ale zanurzyc nos w tzjpje tak j przeczesanje iei wlosUw lonowyh zebamj tak. pogadai z niom ,powjedz iei czego oczekoiesz j co cje krecj.

okj myslalem rzes mlodszy zasugerowalem sje njckjem ,

"Czy mozliwe jest ze dziwka mnie nie przyjmie albo wysmieje mojego 11 cm penisa?" Spokojnie, będzie dobrze, wszakże to jest jej praca, tylko weź ze sobą wykałaczkę na wypadek gdyby twój penis niefortunnie wlazł jej między zęby.