Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jaa

Jak go zdobyc? MAM GO ODBIC?

Polecane posty

Gość niezdecydowana jaa

Pracuję w Londynie w pewnej restauracji. Jest tam taki fajny chłopak -Słowak. Od razu mi się spodobał, jest kucharzem i zawsze jak odbieram od niego jedzenie ( jestem kelnerka) to się uśmiecha i na przerwach żartuje...no się zabujalam. Raz byliśmy w większej grupie na piwku i razem się super bawilismy. Myślałam że coś między nami bedzie a tu pewnego dnia on przychodzi z jakąś laską i wszystkim ją przedstawia :O kelnerki się z tej dziewczyny podsmiewaly bo to jakas gowniara, no może ładna ale na pewno z 10 lat od niego młodsza (a on w moim wieku). Oczywiście panom u nas w pracy się spodobała... I co? Okazało się ze oni juz razem są 3 lata! Szczerze mówiąc myślę że mogę z latwoscia go odbić, młoda nie ma szans. Tylko jak to zrobić żeby było tak jakby niechcący? :P

Gość niezdecydowana jaa
Po prostu mam na niego ochotę. Co prawda nigdy nie flirtowal ze mną ani nic (chyba naprawdę wierny tej pannie) ale też nigdy nie wspominał że ma dziewczynę...wiec może szansa jest.

Czy chcialabys, zeby jakas inna Tobie faceta odbila? :o :O :O Widocznie szans nie masz, bo jeszcze z nia dla Ciebie nie zerwal :classic_cool:

Gość wszechwiedząca nicnierobiąca
niechcący? chyba żartujesz...

Gość niezdecydowana jaa
Po prostu jest jedynym którego bym chciała. Wiem że ostatnio mają jakiś kryzys ( kumplowi się wygadal, a ja wydusilam z tego kumpla). Wiadomo że po 3ech latach są kryzysy..może mogłabym go gdzieś zaprosić i pocieszyć :p no nie wiem. Myślę że muszę tą szansę wykorzystać.

Gość niezdecydowana jaa
Tylko jak to rozegrać...myślę ze to nie liczy się jako odbijanie. Może już nawet nie są razem kto wie.

Jakby byl Toba zainteresowany to bys juz dawno o tym wiedziala. Ale nie jest i sie z tym pogodz. Nie odbijaj go, bo kiedys zostawi Cie dla innej. Zlo powraca.

na przyszłość.... tobie też kiedyś niechcący , odbije go młodsza i ładniejsza od ciebie...💤

Wez sie odwal od niego. Co z tego ze ty sie zabujalas? On widocznie ma cie gdzies. I MA DZIEWCZYNE! wiek tu nie gra roli, moze byc 100 razy madrzejsza od ciebie i reszty twoich kolezanek kelnerek :p ps. tak z ciekawosci...ta dziewczyna tez jest Polka?

Gość niezdecydowana jaa
Polka tak

niezdecydowana - zostaw ich, naprawdę. teraz myslisz ze nikogo innego nie bedzie ale potem ci przejdzie i poznasz kogos innego. a pomysl o nich, są ze sobą 3 lata. gdyby się nie kochali, nie byliby ze soba tak długo. nie wykorzystuj ich słabego momentu.

Gość niezdecydowana jaa
Mi już jakieś laski odbijaly facetów i znam to uczucie. Dlatego sama też tak robię od pewnego czasu...z reszta mam 29lat i wiem jak owinac faceta wokół palca. A ta dziewczynka (bo kobietą nie da się jej nazwać) co może wiedzieć?

29 lat? To Ci juz ten, no, zegar tyka :classic_cool: Skoro umiesz to czemu jeszcze go nie owinelas wokol palca? Glupoty pitolisz :classic_cool:

Gość niezdecydowana jaa
Nie ma szans bo jest taka młoda. Chyba 20 lat ma. Jeszcze się uczy...nawet ubiera się jak nastolatka. Ani biustu dużego ani nic. Nie wiem co on w niej widzi hehe.

Gość klikaklkia
SKORO JESTES 10 LAT STRSZA OD NIEJ TO JUZ MUISZ BYC STARA DUPA i powinnas miec wiecej oleju w glowie :P zmien branze, kelnerowanie w pozniejszym wieku jest wg mnie smutne

Nie przyszlo Ci do tej pieknej, aczkolwiek pustej glowki, ze ja kocha? 3 lata o czyms swiadcza. Zostaw ich w spokoju.

Wiesz co? wierzyc mi sie nie chce! moze mloda ale widocznie nie biustem czy wiekiem zdobyla tego faceta, ktory jak widzisz nie poleci na jakas pierwsza lepsza kelnereczke :) przykro mi.

Gość pitulinka
no widac cos w niej widzi, skoro sa ze soba juz 3 lata. I skoro ja przyciagnal i ja poznalas, to znaczy ze chcial ci pokazac ze jest zajety. A to ze sie usmiecha do ciebie - poprostu jest mily, a ty glupia juz nie wiadomo co sobie wkrecasz.

Wkurza mnie takie cos bo sama mialam taka sytuacje a laska jeszcze z siebie robi glupia bo nie wierzy ze ktos moze naprawde kochac. Nie za wyglad fizyczny bo ten sie kiedys zmieni. Ale za osobowosc. Moze na gowniara, jak to okreslilas, ma wiecej rozumu od ciebie. pozatym...kelnerka w wieku 29 lat? moze ona wlasnie ma lepsza wizje na przyszlosc

dlaczego miałby zostawić młodą, śliczną dziewczynę dla 10 lat starszej panny którą zna tylko z noszenia talerzy i jednej imprezy?

Gość niezdecydowana jaa
E tam się czepiacie. Od kiedy to faceci lecą na mądre kobiety? Z doświadczenia wiem że dla atrakcyjnej babki zrobią wszystko i nie będą patrzeć czy akurat są w związku czy nie. A ja nie chce mieć poczucia że tracilam czas, bo przez to że skupilam sie na nim odrzucalam wszystkich naokoło.

Gość pitulinka
no wlasnie widac jakas ty atrakcyjna, skoro nie masz faceta :-( i widac yntelygencja tez nie grzeszysz.

trzeba było najpierw wybadać czy ma dziewczynę. skoro podobała się mu 3 lata temu kiedy była jeszcze młodsza i z jeszcze mniejszym biustem to teraz możesz najwyżej ponarzekać na swój kiepski skill zdobywania informacji :P

Gość niezdecydowana jaa
Jaką śliczna? Jakas nijaka była. To znaczy facetom się z jakiegoś powodu spodobała i nawet dla żartów pytali się o jej numer telefonu jeszcze przez tydzień. Ale dziewczyny, zwlaszcza moje bliższe koleżanki były w szoku i wiedząc o moim uczuciu do niego stwierdziły że mam większe szanse.

o ile ten facet nie jest transwestytą to sugerowałabym się zdaniem kolegów, nie koleżanek.

powiedz kobieto ze to wszystko to zart? nie ma nic gorszego niz taka zbyt pewna siebie kobieta pod 30tke, ktora wrecz pozera facetow, zeby tylko miec, po trupach :/ wez odpusc, tym bardziej ze jedyna osoba ktora mysli ze ma szanse odbic jestes ty.