Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jaa

Jak go zdobyc? MAM GO ODBIC?

Polecane posty

dobra, widzę że jesli jest się dla ciebie miłym, to nie dociera. będzie niesympatycznie większe szanse? a co ci miały niby powiedziec? ? nie masz większych szans, gdyby ci umknął ten fakt, jest z nią już 3 lata i jakoś jej nie porzucil dla ciebie beznadziejna kelnereczko bez perspektyw. gdybyś miała takie powodzenie, gdybys była taka cudowna jak mowisz, nie byłabyś sama. i co najwazniejsze on byłby z tobą. prosta, oczywista dla wszystkich od wiekow zasada - no, nie dla wszystkich bo widze ze dla ciebie nie - jesli kobieta podoba się facetowi, on bez wzgledu na wszystko probuje ją zdobyć amen

wiadomo ze dziewczyny zazdrosne :P zazdrosc ci uszami wychodzi. I to ze panom sie spodobala to najlepszy dowod ze wola kogos wartosciowego. Moze ma w sobie to cos? tego nie wiesz. Odpusc bo tylko posmiewisko z siebie zrobisz. Ja sie z moim facetem do teraz smieje z takiej samej desperatki co ty, ktora umiala tylko biustem zamachac i myslala ze kazdy jej do lozka wskoczy :) a uwierz ze liczy sie cos wiecej

Gość niezdecydowana jaa
Jej...chyba nigdy same w takiej sytuacji nie bylyscie. Nigdy wam się nie podobał ktoś zajęty i nie obchodziła was tamta dziewczyna?

Tak zdarzylo sie ze spodobal mi sie zajety. Od razu probowalam o nim zapomniec jak tylko dowiedzialam sie ze ma kogos, ale nie knulam jakby tu go odbic! czlowieku :/ nie znajdziesz tutaj wspolczucia bo jestes gadzina

jakby byl zainteresowany to by rzucil tamta w cholere. A zrobil przeciwnie: przedstawil ja wszystkim. Co wiecej ma zrobic zebys przestala sobie wmawiac? i co z tego ze maja kryzys? nawet jabys to wykorzystala to i tak pozniej byscie tego zalowali,

Gość Na STurcjA
Naprawde jestes az tak zdesperowana? Nie stac cie na znalezienie wolnego faceta? Odbic go? a facet to zabawka, ktora mozna wyrwac z rak innej kobiety, zupelnie jak dzieci w piuaskownicy? Rob, co chcesz. Zebys pozniej nie zalowala, gdy wyjdziesz na zdesperowana intrygantke i dupodajke...

Gość Zuzanna Amelia & 30
Jakos nie moge sie oprzec przekonaniu ze to prowo i to niezle prowo. Gratulacje dla autorki. A w temacie: Konkurowac z duzo mlodsza i ladniejsza i wygrac - to super sukces. Konkurowac z taka i przegrac to w sumie zadna porazka. Opcje zakladow sa na korzysc tamtej. 29 lat to wiek, ktory zobowiazuje i dlatego jesli chcesz sie za to zabrac to zabierz sie jak najbardziej fachowo. Osobiscie znalam jedna co potrafila odbic faceta po uszy zakochanego w innej. Zdolna byla. Moze i Tobie sie uda?

Gość klikaklkia
zuzanna amelia zaciekawila mnie ta sytuacja zakochanego po uszy faceta, ktory jednak zostal odbity napiszesz jak to wygladalo?

moze i prowo ale znam takie zolzy wiec kto wie? moze chciala uslyszec jakies slowa poparcia? ja bym cie autorko jednak prosila: przystopuj! czemu masz rozwalac szczesliwy zwiazek? w najlepszym wypadku da ci to "zwiazek" oparty na seksie i to zbudowany na nieszczesciu. ale w sumie watpie zeby on cie chcial...

Gość Zuzanna Amelia & 30
Detali nie podam bo wiem ze "zaintereowani" czytaja kafe. Ogolnie wygladalo to trywialnie prosto. Az zbyt trywialnie. Ale takie jest zycie i jak sie patrzy na takie sprawy z boku naprawde nie jest to trudne do zrobienia.

Gość Zuzanna Amelia & 30
21:09 [zgłoś do usunięcia] charmsy moze i prowo ale znam takie zolzy wiec kto wie?/.../ ja bym cie autorko jednak prosila: przystopuj! czemu masz rozwalac szczesliwy zwiazek? Czyli jednak zgadzasz sie ze autorka ma szanse na rozbicie tamtego zwiazku ?

Gość BaraniKretyn1
Skoro ma dziewczynę i to od 3 lat to się nie wtrącaj. Trzeba było od razu o nim się najwięcej dowiadywac jak go poznałas, a nie śmiechy, szmery, żarciki a tu się okazuję, że ma dziewczynę. I teraz jak zrobić by go odbić zła ja....

A gdzie napisałam że ma szanse? Wg. Mnie nie ma bo chłopak widać zakochany i nie zwraca na nią uwagi. Ale nie znam tego faceta, nie znam jej. Jak ma rozum, czego nie widac, to niech sobie uświadomi że nic dobrego z tego nie będzie jeśli nawet jakimś cudem rozwali ten związek. Tyle.

I sorry ale jak zacznie cos knuc a tamci mają jakiś kryzys w związku i ona chce to perfidnie wykorzystać. To się nazywa upaść nisko.

Gość kjcndsj
znam taka sytuacje, dokladnie taka sama tylko ze z innymi osobami, w innym kraju. I nie udalo sie chlopaka odbic. W ogole co to za traktowanie faceta jako obiekt do odbijania!

Gość niezdecydowana jaa
Mysle ze za ostro tu o niej pisalam i moze rzeczywiscie ma cos czego ja nie, ale jak nie sprobuje to sie nie przekonam. Skoro maja ten kryzys to moze juz nie beda razemZ reszta nie wiem na ile ta informacja z kryzysem byla prawdziwa, bo teraz jakas plaga w pracy wszyscy sie porozstawali z dziewczynami. Ja tez mam dosyc bycia sama a on naprawde jest inny. Poczucie humoru, te nasze rozmowy, zyczenia na swieta, cale przerwy spedzalismy zasmiewajac sie do lez z nim i z reszta ludzi. Myslalam ze jest miedzy nami cos.

nie odbija się cudzych facetów- powtarzam, jesteś aż tak nierozgarnięta,że to do Ciebie nie dociera?

Gość Zuzanna Amelia & 30
Autorko - sadzac po nerwowosci wypowiedzi pan w tym temacie mysle , ze nie tylko ja uwazam , ze masz szanse i to moze nawet wieksze niz myslalam.

Gość niezdecydowana jaa
nie sa malzenstwem, a on nie jest do niej przywiazany lancuchem

Gość tajemniczy adam
jakie szanse? ile juz sie znacie i ile probujesz go zdobyc ale nie wychodzi? odpowiedz znasz sama, tylko probujesz ratowac sie kafe

jeżeli ty wleziesz w ten związek z buciorami i on na to poleci tzn że tak samo w ten hipotetyczny przyszły związek z nim wlezie z buciorami jego była, jego koleżanka etc i on pójdzie za nią a Ty będziesz zakładała następny post "facet mnie zostawił dla innej łeeee łeeee łeeee jestem taka nieszczęśliwa łeee łeeee łeee jak on mógł to zrobić ojeja jeja"

Gość niezdecydowana jaa
znamy sie juz od sierpnia i od poczatku mi sie podobal. A ta swoja panne przyprowadzil na poczatku tego roku, bo niby zawsze taka zajeta byla ze nie miala czasu poznac jego znajomych. A z nim sie widuje 3-4 razy w tyg. w pracy, zalezy jak pracujemy ale dosc czesto

Gość tajemniczy adam
aha. znacie sie dlugo, on nie dal tobie przez ten czas zadnego sygnalu ze mu sie podobasz, nie tobie powiedzial o kryzysie w zwiazku a jakiemus koledze, nie znasz jego zycia prywatnego bo o dziewczynie dowiedzialas sie jak ja przyprowadzil, JESTES TYLKO ZWYKLA ZNAJOMA Z PRACY. mam takich dziesiatki w swojej pracyi i naprawde sa tylko kolezankami

Gość kndfksfsnf
i na tym ten glupi temat sie skonczyl :)

Gość Prawdziwaona
Haha nastepna idiotka co chce namieszac ;) Cycuszki masz i ubierasz sie podobno lepiej od tamtej (z pieniedzy kelnereczki juz to widze) Jesli tamta kocha to nawet jak ci sie uda wskoczyc mu do lozka to huja ci z tego wyjdzie...

Gość heh autorko w sumie w miłosci
i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone ale...ktos miał racje gdyby był miedzy nimi kryzys to pewnie sam by wykonał jakis krok do ciebie. ale sama piszesz ze nawet nie flirtuje z toba. mysle ze cie lubi, podobasz mu sie, ale nie sadze by chodziło mu o coś wiecej. a ja akurat pisze bo miała bardzo podobna sytuacje kiedys w pracy. tez spodobał mi sie kolega.z jego zachowania mogłam wywnioskowac ze ja jemu równiez, choc nigdy ze mna otwarcie nie flirtował. czesto gadalismy ale na takie luźne tematy. i co? pewnego dnia sie dowiedziałam ze ma zone i dziecko heh i co z tego ze zona brzydka jak noc. odpuściłam bo po co mi to. ty jestes w o tyle lepszej sytuacji ze zadnej rodziny nie rozbijesz. a spróbowac mozesz tylko....po co włazic z buciorami w cudze zycie. najpierw niech on skonczy swój zwiazek, dowiedz sie wogóle na czym to stoi.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Mozna na to spojrzec i od drugiej strony. Skoro z tamta dziewczyna jest tyle czasu a jednak nie kwapi sie aby sie z nia zenic, to moze to jednak nie ta wlasciwa ?