Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana jaa

Jak go zdobyc? MAM GO ODBIC?

Polecane posty

Jak trzeba byc okrutnym, bez serca, zeby komus z premedytacja zwiazek rozwalic? Bo wydaje Ci sie, ze on jej nie kocha. Bo wydaje Ci sie, ze on na Ciebie inaczej spojrzal i rozsmieszyl Cie, co ma swiadczyc, ze szaleje na Twoim punkcie? :O Opamietaj sie. Znajdz wolnego mezczyzne. Watpie, zeby wybral Ciebie, 29letnia kelnerke bez ambicji kiedy ma u swojego boku bardzo ladna i to mlodsza dziewczyne. Facet nie dal Ci zadnego znaku, ze jest Toba zainteresowany a Ty i tak z uporem maniaka bedziesz probowala mu zwiazek rozwalic?

Gość niezdecydowana jaa
Zuzanna Amelia & 30 no niestety wiem że on chce się z nią ożenic. Są zareczeni. Tylko że ona nie chce na razie. Przeglądałam jego Facebook ostatnio i w komentarzach w żartach pisała że ma jeszcze czas i takie tam. Sama nie wiem o co tam chodzi.

Gość skarpetki w kropki
To czego ty tam jeszcze szukasz? Zareczony i szczęśliwy facet. Nawet nic was nie laczy ale ty tak bardzo tego chcesz że sama sobie dorabiasz teorie...

Gość niezdecydowana jaa
Mają kryzys i on sie do niej nie odzywa już tydzień. Podslyszalam jak mówił koledze. Ruszam do boju :)

Gość wielke PHI!
Prowo - przed chwila pisane bylo że kolega sam powiedział. Teraz że podsłuchała

Gość niezdecydowana jaa
Naucz, Sie czytac ze zrozumieniem :p wcześniej wyciągnęłam z tego kumpla o rzekomym kryzysie, .dziś rozmawiali na przerwie i mu się żalił! Że od tygodnia już nie rozmawiają! Hehe

Gość echechech
Jesli zdradzi to nie jest jej wart... jesli kryzys, zabawi się i wróci do tamtej z podkulonym ogonem jzeli ona być może będzie go chciała spowrotem. a 30 latka z 20 latką no cóż skoro woli o tyle młodsze to nawet jak ci się uda to długiego stażu nie wróżę ogólnie rzecz biorąc puki nie ma obrączki to jest wolny i tyle...