Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Byłem w tych miejscach do których dostałem oferty pracy!!!

Polecane posty

I wszędzie było już zajęte. Mój ojciec, jak to ojciec. Powiedział że jest ubezpieczony na bezrobociu i nie szuka pracy bo na złomie zarobi dużo więcej, a moja matka jak to matka. Dostała dwie oferty na produkcje i opieprzyła biurwe że takie coś jej daje a na stronie internetowej wyczytała że potrzebują kogoś na kierownika biedronki. I stwierdziła że miała własną działalnosc, pracowała w biurze, miała ostatnio nawet staż w urzędzie skarbowym więc uznała że ma duże szanse na przyjęcie. I dowiedziałem się dlaczego hotel który wystąpił o stażyste (imiennie-chodzi o mnie) nie dostał stażysty. Po prostu mieli stażyste i nie wywiązali się z umowy. Z żadnego z trzech stażystów których dostali nie zatrudnili. A pracodawca ma zasrany obowiązek zatrudniac stażyste chociaż na 3 miesiące.

Gość herbatnik_w_herbacie
Pracodawca nic nie musi to raz. Pracodawca zatrudni osobę, która wypracuje mu zysk, czyli taką która coś potrafi a nie tylko uważa że coś potrafi lub ma nic nie warte papierki. Twój ojciec i matka też widać dużo umieją skoro bidują na bezrobociu. A do roboty na produkcje nieroby. Co patologia :D

Jaka patologia. W moim linku masz więcej o mojej rodzinie którą mam umieszczoną w stopce. Matka powiedziała że całe życie w biurze robiła i teraz nie będzie się poniewierac na produkcji. A ojciec że za te pieniądze nie będzie robił

Gość herbatnik_w_herbacie
No to siedźcie dalej bez pracy na koszt podatnika. Mam nadzieję, że ktoś w tym kraju się w końcu zajmie takimi jak wy. Zlikwidują w końcu wszystkie socjale i inne pierdoły. Ludzie wezmą się do roboty. Powinna być prosta zasada - nie pracujesz = nie jesz. A co mnie obchodzi, że ktoś kiedyś był kimś tam. Nie ma roboty takiej to bierzesz jaka jest a nie marudzisz. Widać na lepszą kwalifikacji nie masz bo jeżeli ktoś jest w czymś specjalistą to praca go sama szuka. Patologia i tyle.

My wyłudzimy pieniądze od babki i ciotki bo one moją starą okradły. Babka ciotce zapisała caly spadek.

Gość 23123123123123
Matka powiedziała że całe życie w biurze robiła i teraz nie będzie się poniewierac na produkcji. A ojciec że za te pieniądze nie będzie robił Określenie "robiła" uzywaja najcześciej absolwenci zawodówek tydziez podstawówki... :)

Matka ma średnie bez matury Ojciec zawodówke Ja średnie bez matury i tytułu technika i też bym chciał jakieś kierownicze stanowisko dostac.

Ale jak do roboty jak w tym kraju jak sami widzicie nie ma pracy dla osoby z moim wykształceniem. Czemu mam tyrac fizycznie za śmieszne pieniądze jak mam średnie wykształcenie.

Gość żyjący na koszt podatnika
No to siedźcie dalej bez pracy na koszt podatnika. Mam nadzieję, że ktoś w tym kraju się w końcu zajmie takimi jak wy. Zlikwidują w końcu wszystkie socjale i inne pierdoły. Ludzie wezmą się do roboty. Powinna być prosta zasada - nie pracujesz = nie jesz. Dobrze,że Donald Tusk jego rodzinka i inni politycy mają co jeśc, mają godziwe wynagrodzenie i nikt sie nimi nie zajmuuje :) :D

Gość cxcxvc
Ja średnie bez matury i tytułu technika i też bym chciał jakieś kierownicze stanowisko dostac. ale się uśmiałam:D bez matury kierownicze Tobie sie marzy? wez sie puknij w ten pusty łeb