Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Aborcja na życzenie to morderstwo, możecie sobie wmawiać co chcecie, ale

Polecane posty

usunięcie zdrowego dziecka jest zbrodnią, którą mógł wymyśleć tylko zdegenerowany przez lewicę zachodni świat. To, że banda niedojebów uważa, że to jest normalne, nie oznacza, że Polska musi tą bandę debili naśladować.

Gość Zuzanna Amelia & 30
I dlatego wlasnie kazda kobieta przy zdrowych zmyslach dopuszcza faceta do siebie dopiero po slubie. Szczegolnie katolika i przecuiwnika aborcji.

Ja uważam że aborcja płodu, gdzie jest stwierdzona choroba dziecka, to powinno się obowiązkowo usuwać. Natomiast za aborcję na zdrowym dziecku, powinno być traktowane jak zabójstwo, bo to przecież zwykłe zabójstwo.

Gość Piruet na lodowisku
a co zuza uważasz, że albo mąż albo skrobanka? :D nie jedno dziecko miało w zyciu szczęscie, że jego tatuś odwrócił się na pięcie na wieśc o ciazy i odszedł w sina dal bo jego nieobecnośc dala dziecku mozliwośc bycia wychowanym przez jakiegoś normalnego człowieka pełniącego funkcję ojca

Gość jestes cymbalem i kropka
mam to w dupie krotko rzecz umujac zalozmy gdyby moja laska chciala usunac i nie probowalbym zmieniac jej decyzji "jej cialo jej sprawa" 🖐️

Pewnie mnie ktoś tu zaraz opierdoli, ale przedstawię swój pogląd na aborcję. otóż, aborcję dopuszczam z kilku powodów: - gdy ciąża jest z gwałtu - ciężka choroba lub upośledzenie płodu - zagrożenie życia matki

Gość Zuzanna Amelia & 30
22:45 [zgłoś do usunięcia] Piruet na lodowisku a co zuza uważasz, że albo mąż albo skrobanka? nie jedno dziecko miało w zyciu szczęscie, że jego tatuś odwrócił się na pięcie na wieśc o ciazy i odszedł w sina dal bo jego nieobecnośc dala dziecku mozliwośc bycia wychowanym przez jakiegoś normalnego człowieka pełniącego funkcję ojca Czyli z jednym zaciazyc a drugiego na te ciaze do slubu doprowadzic? Tez mozna - jak ktos lubi.

sama nie zdecydowałabym się na aborcje ale uważam, że to powinien być wybór kobiety. nikt nie ma prawa jej kazać rodzić dzieci ani też usuwać ciąży. to jest jej życie i jej wybory - takie moje zdanie.

Gość Zuzanna Amelia & 30
Argen - przeciez ciaza z gwaltu to takie samo zycie jak i ta z dobrej woli. Dlaczego dziecko z gwaltu ma byc mordowane?

Gość Piruet na lodowisku
nie zuza ale wyjscie zdecydowanie lepsze niż wyskrobać bo tatus sie wypiął na wieśc o tym że bzykanie przyniosło jakies konsekwencje :)

Gość Zuzanna Amelia & 30
22:46 [zgłoś do usunięcia] Śmieszny Student Jakby moja dziewczyna/żona zabiłaby moje dziecko, to mogłaby liczyć na mój rewanż. Bardzo slusznie - student. I dlatego zeby nie dopuscic nigdy do takiej sytuacji to wolno Ci rozpoczac seks dopiero po slubie. A tak a propos... a jesli ta prostytutka co ponoc u niej byles usunie ciaze z Toba to co ?

Gość Zuzanna Amelia & 30
Mozna zrobic test DNA. A skoro jestes przeciwnikiem aborcji i uwazasz ze to morderstwo to powinienes stanac na wysokosci zadania i zadvac o to dziecko i jego matke.

Zadbałbym, ale wątpie, czy prostytutka zawiadomiłaby mnie o ciąży. Jeśli tak, to OK, robimy badania i wtedy pomogę, jak to moje dziecko. Nawet ciekawy układ, bo miałbym ładną żonę która wiele potrafiłaby w łóżku.

smieszny student - dziecko zawsze mozna oddc - ciekawe gdzie?? mozna to dziecko oddac. i to temat na kolejna dyskusje, lub rozwiniecie obecnej. bardzo interesuje mnie odpowiedz na to proste pytanie. chyba nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz, a wielka szkoda. zanim czlowiek zacznie pisac na powazniejszy temat niz milosc do madonny - olenki, warto by kilka rzeczy przemyslec. nawet w wirtualnym swiecie odpowiadamy za nasze slowa. w przyrodzie nic nie ginie (tu tez)

Frida, a coś takiego jak "Okno Życia" lub ośrodki adopcyjne?

argen a wiesz jak to wyglada naprawde?? bo ja tak a posiadajac taka wiedze, zastanawiam sie co naprawde jest lepsze. to oczywiscie sprawa indywidualnego wyboru, sumienia, przekonan itd

Gość Philo Zofia
Doktryna Lucyferiańska : 1. Będziesz czcił każdego boga oprócz Stwórcy wszechświata. 2. Będziesz im stawiał posągi, malował obrazy i będziesz im oddawał cześć. 3. Będziesz nadużywał Imienia Boga twego. 4. Nie będziesz święcił sabatu. 5. Nie będziesz czcił ani ojca ani matki 6. Będziesz zabijał. 7. Będziesz cudzołożył do woli. 8. Będziesz kradł 9. Będziesz kłamał 10. Będziesz pożądał wszystkiego, włącznie z żoną bliźniego. Cele masonerii, która jest pod kontrolą iluminatów : Masoneria dąży do zniewolenia ludzi poprzez: rozbicie rodziny, zniszczenie kościoła katolickiego, demoralizacje (przejawiającą się w promowaniu przez wolnomularzy- swobody seksualnej, aborcji, antykoncepcji, rozwodów, ślubów cywilnych, eutanazji, homoseksualizmu, laicyzacji). Destruktywnymi narzędziami masonerii są też: państwowe szkolnictwo (obowiązkowe, laickie, państwowe, monopolistyczne), ingerencje państwa we wszystkie dziedziny życia. Rodzina i kościół są wrogami masonerii bo są alternatywą dla masońskiej wszechwładzy biurokracji, masońskiego interwencjonizmu państwa we wszystkie dziedziny życia. Celem wolnomularstwa jest wyalienowanie człowieka ze wszystkich wspólnot alternatywnych wobec biurokratycznego państwa. Wyobcowany ze wspólnot człowiek, pozbawiony oparcia kościoła i rodziny, wydany jest na żer masońskiemu lewiatanowi. Masoneria chce też zniszczyć relacje między ludźmi. Wolnomularstwo chce sex sprowadzić do przygodnego parzenia się, a nie do zjednoczenia się kochających ludzi (niewolnik ma być lojalny wobec masońskiego nadzorcy a nie wobec kobiety którą kocha). Masoneria promuje antykoncepcje i aborcje by matki postrzegały swoje dzieci jako agresora a nie swoje potomstwo, by rozbić naturalną solidarność rodziców i dzieci. Państwowe szkolnictwo służy masonerii do ukradzenia dzieci z rodziny i wychowania dzieci na pokornych niewolników. Państwowa ingerencja we wszystkie dziedziny życia (promowana przez większość partii politycznych) służyć ma rozbiciu naturalnych więzi społecznych. Bo społeczeństwo obywatelskie, świadomy naród, jest zagrożeniem dla masońskiej wszechwładzy.

Argen, a wiesz ile jest tych Okien Życia w całej Polsce? Około 50 i to tylko w dużych miastach. To tyle co nic. Wyobraź sobie matkę z jakiejś pipidówki, która chce dyskretnie to załatwić - urodzić w tajemnicy niektórym się udaje, ale potem co? - zapakuje noworodka do torebki i pojedzie do miasta? A nawet jeśli się jej uda, to zaraz przez miesiąc prasa i media będą o tym trąbić, przecież idea dyskrecji na tym polega :/. Wywiad sąsiedzki już na drugi dzień będzie wiedział, a Święte Matki Polki ją zagdaczą na śmierć. W przypadku legalnego porodu w szpitalu i oddania do adopcji też trudno się łudzić że otoczenie przejdzie nad tym do porządku dziennego i da kobiecie spokój. Dlatego niektóre kobiety wybierają pozornie łatwiejsze i szybsze rozwiązanie. Nie bronię aborcji, zwłaszcza jeśli jest podyktowana troską o własną wygodę lub reputację. Ale nie przeceniałabym tej sielankowej propagandy typu "urodzić i zrzec się" lub zostawić w Oknie Życia - to wciąż nie takie proste, a najwięcej winy leży po stronie wścibskich ludzisk, którzy kochają się dowartościowywać cudzym kosztem. Gdyby się każdy zajął swoim życiem, może nie byłoby takich dylematów, a słuszne decyzje byłyby łatwe.

Yeee lewica, masoneria jeszcze tylko dodajcie żydów i będzie komplet. Wszędzie układ, spisek, prześladowania a wy jedyni czyści, wspaniali i sprawiedliwi, ale pełni pogardy i nienawiści dla każdego kto ośmieli się inaczej pomyśleć.

Gość do pewnego
czasu to tylko zlep komórek, tak samo jak plemniki, nic nie czują, nie mają nawet konkretnego kształtu i wyglądają jak galareta, wtedy można usuwać ale kiedy wykształci się chociaż w najmniejszym stopniu układ nerwowy to juz jest nie fair, takie jest moje zdanie

Gość czyli własnej grabie
Życzę autorowi poważnego problemu, ale takiego naprawdę poważnego. Żeby ci nogę upieprzyło, albo rozwaliło kręgosłup. Do tego stan majątkowy poniżej krechy z eksmisją i komornikiem. Wtedy przestaniesz zaglądać ludziom w majtasy, macice i trząść się nad biednym plemniczkiem a zajmiesz się własny bytem 🖐️

Gość ostatni moheranin
a z czego dorosły człowiek sie składa miliardów zlepek komórek a kazda materia składa się z atomu która w środku jest pusta

tak ale ma system nerwowy, jest zdolny odczuwac bol i ma swiadomosc!!! a taka glaretka w pierwszych tyg ciazy tego nie ma!!! Ona zyje ale JESZCZE NIE ISTNIEJE ludzi po wypadkach , ze zniszczonym pniem mozgu tez sie odlacza..albo kroi na narzady..zyja ale juz NIE ISTNIEJA

Gość to ty chyba malutka jesteś
Więc nie usuwaj nowotworów ni cyst. To też komórki :P

zycie kobiety- to czy wpadnie w nedze..czy z niszczy sobie zycie- to jest wazniejsze a co do gwaltow-przestancie sie trzasc nad zarodkami i pomyslcie nad sytuacja zgwalconej kobiety!!! wiecie jak to TRAUMA???? jakie to uczucie wiedziec, ze to cos ciagle w tobie jest? w tobie rosnie? dzien w dzien? Myslicie ze dla niej to dziecko?? Pomoglam zgwalconej kobiecie usunac ciaze tzn dalam jej kontakt- zostal zgwalcona i torturowana przez 4 kolesi!!! Byla w takim stanie...powiedziala albo wyskrobie z siebie to gowno albo sie zabije!! Przez te ciaze dla niej gwalt wciaz trwal!!! Jak sie wybudzila z narkozy miala lzy radosci w oczach!! zadzwonila do mnie , dziekowala mi- "to koniec..to wreszcie koniec tego koszmaru"" glupi pusci ludzie...smieszne praviki, szczesliwe zony i matki...nawet nie wypowiadajcie sie o ofiarach gwaltow..nie wiecie co to znaczy