Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolę być sama...

współcześni faceci to jakiś koszmar, wolę być sama

Polecane posty

Naprawdę strasznie się czepiacie tych liczb. 50 złotych to górny pułap. Kawa zwykle wynosi ok 10-15 złotych.

Gość knpono
rzeczywiscie warto oszczedzac bo inni faceci nie maja kilku panien na raz wiec koszty nie sa tak wysokie;)

Gość knpono
w mdonalds masz kawe za 4 zl;) 15 zl kawa?? jezusie

Gość myslovitzka
dobrze się bawisz...Sahaquiel...pewnie masz profil na niejednym portalu randkowym

Gość knpono
no dziewczyny nieraz ostrzegaja sie przed takimi:)lovelasami

"w mdonalds masz kawe za 4 zl" Za coś takiego to w łeb można zarobić :D W gimnazjum nie jestem aby na wieśmaka dziewczynę zabrać chyba, że będziemy konać z głodu a cena która podałem była za dwie. Portale randkowe są głównie dla znudzonych, nie mam nawet Facebooka.

Gość myslovitzka
ale też dziś nie jesteś z żadną z tych niejednych dziewczyn, tylko siedzisz na kafeterii

Gość knpono
no przeciez za drogo zle bo nie bedziesz tracil kasy na materialistki:o proponuje taniej i tez w miare-zle bo zle:o :o

Gość knpono
chociaż w jednym mieliście rację, jestem szarą mychą :O🖐️

Gość knpono
no jestem podszywie;) nie wypieram sie nie mam tipsow i dupy na wierzchu celem zachecenia;)

Gość mireczkowataa
Ja poszłam z moim facetem do łózka po pierwszym spotkaniu- i nigdy nie załowałam. Tak jak myślałm jest dzisiaj ojcem mojego dziecka:) A Ty Sahaquiel powinienes dorosnąć- bo seks to nie zabawa, moze skonczyc sie ciążą. No ale jakby co to już nie będzie Twoj problem, prawda?

Gość do mireczkowataa
na pierwszej randce wpadliście???

Gość mireczkowataa
hahahaha, coś Ty, wiec co to zabezpieczenia. Po prostu jak go poznałam wiedziałam, ze to "ten" i, ze będzie kiedyś ojcem moich dzieci. No i dzisiaj mamy trzylatkę a razem 9lat.

Gość knpono
prezerwatywy sa drogie:o

Gość BluMen14
To że jest jak jest to wina każdej ze stron,nikt z nas nie jest bez winy.Kobiety też idealne nie są ale nigdy nie uogólniam,bo...to zwyczajnie głupota,ludzie są różni,dobrzy i kanalie. Od momentu tzw. upadku komunizmu media faszerują nas propagandą indywidualistyczną(liczę się tylko JA nawet kosztem innej osoby)namawiają do egoizmu (feministki)tak,tak to często wygodna wymówka lenistwa i zwykłego wygodnictwa ,do skupienia się na karierze i zastępowania związków z innymi ludźmi pieniędzmi.To że facet nudzi się swoją kobietą to zawsze jego wina?Znam kobiety które po ślubie tak zmieniły się na niekorzyść, że z trudem je rozpoznawałem,totalnie olewają wygląd bo mężusia już przecierz mają.Gumki nie cierpię,zwyczajnie podświadomie czuję że ,,coś "jest między mną a kobietą ale to tylko w stałym związku.Mieszkanie na kocią łapę to nic złego, każda ze stron ,,Testuje" w czym więc problem?Wszystkiego i tak się nie dowiemy o drugiej osobie,ale odrobinę będziemy mądrzejsi.Dzieci bez wyrzeczeń kobiety i jej poświęcenia ,no raczej nie będzie ,porządny facet będzie matkę swoich dzieci nosił na rękach,kanalia może nawet uderzyć bo bachor mu nie potrzebny,wręcz przeszkadza tatusiowi.Co do samego sexu ,to według autorki tylko po ,,Bożemu"? To jest bardzo prosta droga do rutyny i nudy,wtedy o zdradę bardzo łatwo.Trochę urozmaicenia nikomu nie zaszkodziło nie muszą to być dewiacje,zboczenia.

"ale też dziś nie jesteś z żadną z tych niejednych dziewczyn, tylko siedzisz na kafeterii" Byłem. Nie wszyscy zapieprzają na etat od 8-16. Niektórzy wykazali się kreatywnością. "proponuje taniej i tez w miare-zle bo zle" Jakbyś miała 15 lat to bym cię tam zabrał :D "A Ty Sahaquiel powinienes dorosnąć" Przykład shaming language. "bo seks to nie zabawa, moze skonczyc sie ciążą." Serio? Ciąża zawsze jest planowana. Jeśli panna bierze tabletki i wpadła to raz wzięła mentosa i bynajmniej nie przez pomyłkę. Używam prezerwatyw a poza tym wykładam karty na stół i mówię, że jak coś to aborcja i nie ma dyskusji. No ale jakby co to już nie będzie Twoj problem, prawda?"

Gość mireczkowataa
I Ty mówisz tym swoim dziewczynom, że jakby zaszły w ciazę to aborcja a one, pomimo tego, idą z Tobą do łóżka??? Czad, autentycznie :):) Świat oszałał, a seks uprawiaja totalnie nieodpowiedzialni ludzie.

"aborcja to mord na dziecku" Tak samo jak kobiecy okres i męska masturbacja. "I Ty mówisz tym swoim dziewczynom, że jakby zaszły w ciazę to aborcja a one, pomimo tego, idą z Tobą do łóżka???" Skoro już idą do łóżka to chyba wiedzą z czym to się wiąże. "Świat oszałał, a seks uprawiaja totalnie nieodpowiedzialni ludzie." Na pierwszych randkach z nieznajomymi :D

Gość knpono
a one wiedza ze jakby cos aborcja? czy maja obiecane zycie razem:)?

"ale bezmyslne skrobanie jest madre i zdrowe?" A to już od was zależy. "teraz mści się tutaj na całym żeńskim rodzie, a te jego parę dziewczyn, to chyba w jego snach..." Jeśli spotykanie się z innymi i seks kojarzą ci się ze swego rodzaju zemsta to gratuluje rodziców. Patologia jak diabli.

Gość mireczkowataa
a kto powiedział, że z nieznajomymi Panie Sahaquiel? :) Ale serio teraz pytam- jeśli nie ściemniasz i rzeczywiscie sypiasz z jakimiś dziewczynami to naprawdę im mówisz, ze jakby co to płacisz za aborcje bo dziecka nie chcesz?

"a one wiedza ze jakby cos aborcja? czy maja obiecane zycie razem ?" Wiedzą.

"naprawdę im mówisz, ze jakby co to płacisz za aborcje bo dziecka nie chcesz?" Ja się zabezpieczam. Skoro wam nie zależy to muszę wam powiedzieć co i jak.

Gość myslovitzka
nie seks i spotkania są zemstą, tylko to jak tu piszesz o kobietach,

Gość knpono
a co ty niby porzadny>? raczej z braku okazji;) i wygladu

"czyli to idiotki no i dobrze" Przezorny zawsze zabezpieczony. Mało to się człowiek nasłuchał o tym jak to jest sobie para i wszystko cacy aż tu nagle UPS! Będziemy mieli dzidziusia! "to rzeczywiście jakieś idiotki, więc mi ich nie żal, ze z takim gościem się spotykaja" Bo mądra to by wpadła i wolała urodzić :D "tylko to jak tu piszesz o kobietach," A co ja takiego niby piszę?

"ach apropos zlej prezerwatywy poza ciaza ona jeszcze przed czyms chroni" Nie dla mnie złej.

Gość we are young....
Do kolegi , który ma kilka dziewczyn -Nie boisz się zarażenia chorobą weneryczną czy nawet hiv ? :/ Prezerwatywa to nie tylko zabezpieczenie przed ciążą, ale także chorobami.

Nie jestem ruchaczem po prostu podobam się dziewczynom. Właśnie kolejna dzwoni :D Żegnam państwa.