Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhhmtht

plany na moją majówke

Polecane posty

Gość nhhmtht

najpierw sprzątanie, potem zrobię sobie małe spa w domu i praca, chyba, ze zaczne od pracy, i potem praca dalej, zero wolnego, tak to już jest jak się prowazi własny biznes....

Gość dezodorant77
eee... a mi matka poszła do pracy i ni będę mieć obiadu :-(

Gość nhhmtht
ja mam obiad zamowiony, stoi w lodowce, wystarczy podgrzac jest mi smutno, wszyscy gdzies jada, wychodzą, ja nie mam z kim, moj facet prowadzi firmę budowlaną, obecnie jest w delegacji 100 km od domu, musiał zostać, bo nie opłaca mu się przyjeżdzać dziś jutro jechać, a nie może zrobić sobie wolnego wszystkie kumpele powyjeżdzały, liczyłam, że z jakąś na spacer się jakiś wybiorę, zostałam sama, stąd też plany, że chociaz dom i siebie doprowadze do porządku, żeby milej mi się pracowało

Gość nhhmtht
ludzie a jak wy spędzacie majowkę?

Gość nhhmtht
nawet tutaj dzisiaj nikogo nie ma :(

ja się nastrajam..bo jeszcze nie wiem..tyle tylko,że w południe jadę na kawkę do znajomych...potem w domu a wieczorkiem ?...kto wie?ale opalać się nie będę bo już się przypiekłam-na czerwono:( i boli...i jakiś obiad muszę zrobić...

Ja teraz siedze,ale za chwile jedziemy z rodzina na dzialke,zrobimy grila,muzyka opalanie itp. A potem przyjade do domu,to wieczorem robimy sobie wieczór filmowy z przyacielem,kuzynka,kuzynem i bratem;p

Gość nhhmtht
fajnie macie, ja pisałam po znajomych, ale wszyscy już mieli plany, wyjazdy itd. na siłę nie bedę sie do kogoś przyczepiać, pewnie jakby wiedzieli, że zostaję sama to by ktos się odezwał. smutno mi, w mieście dziś jakieś koncerty itd., a samej komplenie nie chce mi się iść, gdyby nie praca to bym pojechała do rodziny, ale muszę też pracować, bo terminy mnie gonią, więc wyjazd odpada...

Gość nnjuaaa
a nie możesz odwiedzic swojego faceta w delegacji? 100km to nie tak daleko,zrób mu niespodzianke ....

Gość nhhmtht
nie mam czym :( nie mam prawka, a autobusy nie jeżdżą dzisiaj, właśnie wyjeżdżam ostatnie godziny na prawku jutro, zostałam po prostu uziemiona w domu w taką ładną pogodę.

Gość nnjuaaa
to wez taxi :)

Gość ewaaaaaa
Moj facet jest za granicą, nie chcial zeby do niego przyleciala,bo ma duzo pracy i nie miala bym nawet gdzie spac ( dla mnie to tylko wymowka) znajomi powyjezdzali a ja siedze sama z dołem :((

Gość nhhmtht
taxi jechać 100 km-nie jestem milionerką, a potem jeszcze wracać ktoś ma niezłe pomysły...

Gość nhhmtht
ewaaaaaa to też współczuję, ja gdyby nie praca to może jeszcze bym coś kombinowała, w sumie nie wiem co, chyba wybiorę się po prostu na spacer sama

Gość ewaaaaa
ja chyba pojade do siostry popoludniu...ale i tak mi smutno...jutro nasza rocznica,a on mnie olal :(