Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange_blossssom

czy naprawdę mężczyznom podoba się

Polecane posty

Gość orange_blossssom

ta golizna na ulicach?krótkie szorty, biust na wierzchu? Wybieram się na randkę z fajnym facetem i chcę włożyć zwiewną sukienkę, do kolan. Czy na tle innych dziewczyn będę wyglądać jak zakonnica?:) Właściwie, nawet jeśli dowiem się, że tak to i tak nie mam zamiaru zmieniać swojego stylu na siłę, ale jednak zastanawia mnie ta kwestia:)

Gość tak, podobają im się
wg większośc najlepiej jakby płeć piękna chodziła nago ślinią się na widok cycków i tyłków ALE ci mali hipokryci często równocześnie wymagają by się ich kobieta szanowała, by miała klasę i gust więc moim zdaniem lepiej ubrać tę sukienkę, ale fajnei jakby był jakiś seksowny akcent, skoro nei pokazujesz nóg to może dekolt albo plecy

Gość orange_blossssom
sukienka ma ładny dekolt i przezroczyste rękawki, więc wg mnie jest sexy. Wg dzisiejszych kanonów niekoniecznie.

Gość o zesz...........
orange, chwalisz sie, czy zalisz? chcesz pokazac jaka to masz wielka klase, w porownaniu z innymi dziewczynami??? Ubieraj sobie co chcesz, co nas to!

Gość orange_blossssom
o zesz-coś taka cięta? niczym się nie chwalę, ani nie żalę ( co to za tekst w ogóle?). Rzuciłam jedynie temat do dyskusji...

to ubierz ją, z dwóch rzeczy, prędzej trafisz na faceta co właśnie lubi jak kobieta skromniej się ubiera a w okazałośi może on ją zobaczyć jako jedyny w sypialni niż na palanta co chce by jego suczka budziła zazdrość a Ty ożesz trzepnij się w łeb

Zależy jak wyglądasz, jak masz dużo ciała i jesteś stara, to nie rób z siebie idiotki i seksownie się nie ubieraj.

Gość orange_blossssom
zwiad-chyba nie zrozumiałeś o czym mowa. Co jest seksowne a co nie, to jest temat

Gość amber rain
W takiej sukience można wyglądać milion razy bardziej seksownie niż w szortach i bluzce na ramiączkach...

ubierz sukienkę :) argumenty: 1) to jest twój styl, bądź więc sobą na randce 2) nie pokazuje sie wszystkiego od razu tylko budiz ciekawosc faceta 3) będziesz inny (wyjątkowa) Pozwodzenia :)

Gość Ryczard
tak, podobają im się ""wg większośc najlepiej jakby płeć piękna chodziła nago ślinią się na widok cycków i tyłków ALE ci mali hipokryci często równocześnie wymagają by się ich kobieta szanowała, by miała klasę i gust"" No bo to przecież "faceci" działając wspólnie i w porozumieniu zmuszają kobiety żeby się tak ubierały...mali hipokryci:O Człowiek na stare lata się dowiaduje co to jest hipokryzja:) Bo do tej pory myślałem, że to takie zachowanie, które stoi w sprzeczności z głoszonymi polądami...mniej więcej...

Gość amber rain
Dżizas, nie przesadzajcie z tą wyjątkowością, ja jakoś widzę masę dziewczyn w sukienkach... no a na randkę zdecydowanie lepiej ubrać sukienkę niż szorty. Ja tam pomykam w zwiewnej spódnicy do kostek i faceci się tym zachwycają, to wszystko też kwestia fryzury, makijażu, butów itp.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja "wymyślanie rozmaitych teorii, które w pokrętny sposób tłumaczą stosowanie różnych norm moralnych przy różnych sytuacjach" ten fragment szczególnie ciekawy "NIemal gołe laski są zajebiste bo fajnie jest popatrzeć na duze cycochy byle by nie była to moja żona"

ale, że niby shorty to golizna?! no, ale jeżeli chciałaś sukienkę to załóż sukienkę, Ty masz się w tym dobrze czuć.

Gość Ryczard
Nie ma jak se samobója strzelić;) Czyli zachowanie kobiet czyni ze mnie hipokrytę? Fajnie ponosić odpowiedzialność za czyjeś zachowanie...

byś Ci ślina nie ciekła i nie rzucałbyś komplementów by się tak nie zachowywały. Zwierzęta nie potrafią kontrolować swoich reakcji 🖐️

Gość niekonieczny
na mnie golizna na ulicy nie działa, wręcz przeciwnie, odpycha. co innego w sypialni, chociaż i tam troszkę ciuszków czasem nie zaszkodzi.

Gość jest wyjaśnienie takiego
takie sukienki działają bardziej na wyobraźnię:)

moim zdaniem szorty i bluzka na ramiaczkach to stroj plazowy, codzienny, nie randkowo-wieczorowy, (nie o golizne tu chodzi)

Gość Ryczard
W zupełności zgadzam się z Twoją opinią:classic_cool:

Skoro faceci chcą oglądać gołe dupy, to czemu gołe nie chodzicie? A kto wam każe kupować te wszystkie minówki, stroje bikini i paradować wśród facetów? Richard dobrze mówi, same się rozbieracie a potem nie wiadomo o co wam chodzi. Chodźcie jak wasze babcie , kto wam broni? Wtedy nie będziecie mieli problemu z tym, że jakiś facet widzi w was ciało..Ale wy lubicie jak faceci sie na was podniecają i taka jest prawda, jara was to i bez tego popadacie w depresję...

wszystko zależy od człowieka, każdy ma inny gust to jakbys zapytała czy w dzisiejszych czasach naprawdę dziewczynom podobaja się napakowani faceci z ogolonymi głowami? każdy lubi co innego, to że jest tyle golizny na ulicach nie świadczy o gustach wszystkich facetów, ale bardziej o lansowanej modzie przez media moda zmienia się, ale oryginalny styl i swoje zdanie zawsze będzie w modzie, więc ja bym się na twoim miejscu nei przejmowała poza tym - to, że chłopaki się za golizna oglądają nie znaczy wcale, że zaprosiliby ją na randkę ;)

Gość jest wyjaśnienie takiego
szorty i seksowność:D

Gość zwiad prawiczek
lubię gołe dupy :classic_cool:

"byś Ci ślina nie ciekła i nie rzucałbyś komplementów by się tak nie zachowywały. Zwierzęta nie potrafią kontrolować swoich reakcji" Ale przeciez w jakims sensie jestesmy zwierzetami. I co jest zlego w reagowaniu na piekno? To mogla napisac tylko jakas zakompleksiona, brzydka kobieta.

Gość worldofall
Chodzi o to, że mężczyźni chcieliby sobie pooglądać nagie dziewczyny, jednocześnie wymagając od swojej partnerki, żeby miała klasę i ona ubierała się inaczej. Bo ich dziewczyna musi się szanować. A jak idą ulicą, to oglądają się za innymi - tymi, które latają półgołe po mieście. Błąd tych drugich, że się tak ubierają, ale co inne kobiety mogą na to poradzić?

Gość worldofall
To jest problem tych dziewczyn, że nie znajdą nikogo, kto je będzie szanował. Czepiam się mężczyzn, bo to jest hipokryzja - podobają im się półgołe, ale wiążą się z innymi. Jak im się tak te półgołe podobają, to niech do nich lecą, nikt ich przecież nie zatrzymuje. Trochę to bez sensu... Chcieliby mieć ciastko i zjeść ciastko.

Ale o czym ty w ogole piszesz? Co ma tu szacunek do tego wszystkiego i co jest zlego, ze w ladna pogode ktos ubiera sie tak a nie inaczej? Ja nigdzie nie napisalem, ze nie szanuje takich kobiet oraz ze z automatu szanuje kobiety, ktore ubieraja sie jak zakonnice.

Gość Lubiespodnie
Ubierz obcisle spodnie, gdy facet zobaczy Twoj okraglutki tyleczek, to sie zaraz zakocha.