Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orange_blossssom

czy naprawdę mężczyznom podoba się

Polecane posty

Gość worldofall
Nie mówię o ubieraniu się jak zakonnice, no bez przesady... Ale idzie np. mężczyzna z kobietą. Kobieta w dopasowanych jeansach i ładnej bluzce. Wygląda ładnie, ale on i tak będzie się patrzał na te, które chodzą w miniówkach, krótkich bluzeczkach i szpilkach. Mniejsza z tym, że tamte laski to by tylko przeleciał i zostawił, chodzi o sam fakt, że się za nimi ogląda.

Gość poka sukienke
daj foto

Gość worldofall
Tym się różnimy od reszty zwierząt, że potrafimy niektóre reakcje hamować.

Gość worldofall
Żeby nie ranić swoich partnerek? Rozumiem, że inne dziewczyny podobają się mężczyznom, pełno jest ładnych kobiet, ale dlaczego oglądają się za tymi skurwiałymi?

facet w towarzystwie swojej dziewczyny/żony nigdy się nie ogląda za innymi, chyba że jest chamem. Ja nie zauważyłem aby faceci w towarzystwie swoich kobiet, oficjalnie oglądali się za innymi. Jak są sami to owszem tak, ale jak z kobietami to nie.

Gość ajkju
Gdybys idąc ze swoim facetem ulicą zobaczyła nagle biegnącego nagiego Brada Pitta z 30 cm fujarą dyndającą mu od pępka po kolana to też byś się obejrzała:D

Gość worldofall
No wybacz, ale dziewczyna, która ubiera się jak dziwka, jest dla mnie skurwiała. Nie mam na myśli tego, że nie wolno ubierać szortów czy t-shirtów, ale mega krótkie szorty, 12-cm szpilki i bluzka na ramiączkach do pępka to już skurwienie. "facet w towarzystwie swojej dziewczyny/żony nigdy się nie ogląda za innymi, chyba że jest chamem." Cóż, widać w moim mieście większość mężczyzn to chamy. :)

Gość akurat brad pitt
nie jest przystojny, ale to szczegół :D

Gość ;) ale ubaw.
ja bym się nie obejrzała: po 1. Brad Pitt jest brzydki po 2. długa fujara mnie nie jara po 3. nie oglądam się za facetami - NIGDY :]

Gość ;) ale ubaw.
worldofall popieram Cię w 100% :) ..takie laski się nie szanują. Gorąco jest- owszem ubieramy się zwiewnie, ale albo odkrywamy nogi, albo cycki- jedno z dwóch. inaczej wygląda się jak kurwiszon, który szuka zaczepki, a drążąc temat- takie same prowokują, a później mają pretensje do facetów i całego świata, że ją ktoś wykorzystał/zgwałcił i chuj wie co jeszcze.

Gość ajkju
a za kobietami?

Gość worldofall
Dokładnie. Wyzywający, a nawet skurwiały strój nie jest żadnym usprawiedliwieniem na gwałt, ale skoro mężczyźni nie umieją się pohamować, to trzeba zachować umiar.

Gość ;) ale ubaw.
i powiem więcej, jutro mam randkę, spotykam się z kimś i mimo, że uprawiamy seks to nie ubieram się jak dziwka :) A jutro wkładam długie białe obcisłe spodnie, bluzeczkę z ozdobą, która przykuwa uwagę i szpilki. I mam resztę gdzieś :) Niech sobie chodzą w miniówach, ale to ja będę ładniejsza i tak:) i to nie wynika z jakiegoś zadufania- ale z tego, że znam swoją wartość, spodnie ładnie na mnie leżą, a tyłeczek opięty w nich wygląda sexownie. No i najważniejsze- nie pokazuję ani piersi ani nóg i nie karmię się wzrokiem napaleńców.

Gość ;) ale ubaw.
tak, lecz weź pod uwagę, że niektóre laski robią to specjalnie, aby inne były zazdrosne. Próbują konkurować również w ten sposób. Tylko po co? Skoro NORMALNY facet może i się obejrzy ale pomyśli "jaka szmata" czy coś w podobie ;)

worldofall-Więc olej chamów i weź się z kultularnych facetów, sama napisałaś że 'większość", więc jaki problem brać się za tą mniejszość?

Gość ajkju
a seks pewnie uprawiacie po ciemku żeby wyeliminować jego zwierzęcą naturę i nie ulec mechanicznym popędom które towarzyszą widokowi nagości płci przeciwnej?

Gość mniejszość jest zajęta
:(

mniejszość jest zajęta-Więc odbij tych zajętych...

Gość ;) ale ubaw.
rozumowanie mężczyzny jest proste w zrozumieniu. On szuka porządnej kobiety, która nie będzie chodziła roznegliżowana przed wszystkimi i świeciła swoimi cycusiami, można wyglądać seksownie owszem- pokazać ramiona, nogi, założyć szpilki, ale gdy jest umiar wtedy mężczyźni chcą to odkrywać, chcą się starać i traktują taką kobietę serio.

Gość ;) ale ubaw.
ja nikomu nie dyktuję kto jak ma się ubrać, ubierajcie się jak chcecie ;)

Gość worldofall
No ja nie interesuję się takimi osobami. Chodzi mi tylko o to, że większość taka jest.

Gość worldofall
Odbić? To poniżej mojego poziomu... Poza tym, jeżeli jakiś mężczyzna odejdzie od swojej kobiety dla mnie, to logiczne jest, że ode mnie też odejdzie dla innej. Nie, dziękuję.

Nie, wcale nie jest logiczne, ze odejdzie do innej:) Mi sie zdarzalo odbijac i nie uwazam, zeby to swiadczylo o niskim poziomie.

Gosiu odbijanie faceta to zachowanie kobeity bez godności i honoru. Co wart jest facet, który daje sie odbić? Sama pisz ze odbijałaś wielokrotnie, tzn albo facet od ciebie odszedła blo sama sie przekonalas ze facet jest neiwart ciebei i odeszlaś

Gość ;) ale ubaw.
zgadzam się, i kobieta która odbija i facet, który "dał" się odbić jest gówno wart/a :)

Gość Kasia To ja
Ludzie coscie sie tak uczepili tych szortów??????? ze dziewczyny nie powinny ich nosic?????;/ bez przesady jak jest taka spiekota jak dzis np. prawie 40 stopni to dziewyczy maja sie ugotowac?? a po co wy nosicie szorty co?? tez pokazuja wasze nogi...załosni jestescie ps w szortach tyłek nie swieci na wierzchu tak w ogole