Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małomówny30

czy i jeśli tak to czemu ludzie wyżywają się na homoseksulistach??

Polecane posty

Gość małomówny30
Philo Zofia AA nie będe się zagłębiał w teorie psychologiczne wyrośnięte z katolockich środowisk, bo nie jestem ani katolikiem i nie uważam aby mnie obowiązywały katolickie zasady, prawa itp.

Gość małomówny30
i nie próbuj mnie ukazać tutaj jako osobę skrzywdzona w jakikolwiek sposób (przyczyniający się do rozwoju orientacji), bo taką nie jestem

Gość Philo Zofia AA
ja podałam ci akurat katolickie, a konkretnie dominikańskie, bo te mogę polecić - czytałam i wiele tematów było rozpisanych w sposób o wiele głębszy niż płytkie amerykańskie poradniki typy "jak stać się ekspertem w dwa tygodnie" to nie jest próba nawracania cię tylko pokazanie zakresu literatury która mnie osobiście pozwoliła nie zwariować :D kiedy mój świat stanął na głowie kompletnie bez racjonalnych przyczyn co ty z tym zrobisz - twoja sprawa i twój wybór

Gość Philo Zofia AA
i nie próbuj mnie ukazać tutaj jako osobę skrzywdzona w jakikolwiek sposób (przyczyniający się do rozwoju orientacji), bo taką nie jestem już przeszedłeś do obrony? :D ja szukam ty nie szukasz tylko tym się różnimy w tej materii

Gość lepsza wizja świata
Styczniowy przyjaciel - radziłabym poszerzyć horyzont, bo kredyt bez ślubu możesz spokojnie wziąć...nawet z kolegą jak masz takie życzenie :D

Gość Philo Zofia AA
jestem kurwą, niedrogą, moja tzipka wyleczy Cię z homoseksualizmu, chcesz?:)

Gość małomówny30
jak już pisałem to co znalazłem - zawsze miałem wrazenie,że jestem o wiele szczęśliwszy niż moi rówieśnicy - gdzie nawet w podstawówce bylo widać nałogi, przemoc, rozwody, kłótnie (nie chodzi mi o sfere materialną) tak więc znalazłem i się nierozczarowałem wracając do tematu?? Philo Zofia AA jak uważasz?? czy i jeśli tak to czemu ludzie wyżywają się na homoseksulistach????

Gość małomówny30
jak już pisałem to co znalazłem - zawsze miałem wrazenie,że jestem o wiele szczęśliwszy niż moi rówieśnicy - gdzie nawet w podstawówce bylo widać nałogi, przemoc, rozwody, kłótnie (nie chodzi mi o sfere materialną) tak więc znalazłem i się nierozczarowałem wracając do tematu?? Philo Zofia AA jak uważasz?? czy i jeśli tak to czemu ludzie wyżywają się na homoseksulistach????

Gość małomówny30
w/g mnie te związki partnerskie to przydatna rzecz Zdaniem zwolenników wprowadzenia w polskim prawie formalnych związków partnerskich, pary tej samej płci powinny posiadać te same lub podobne prawa i obowiązki, jakie posiadają wobec siebie i wobec wspólnego majątku współmałżonkowie żyjący w związku małżeńskim niezależnie od faktu posiadania dzieci. Mowa jest tu o takich prawach jak: automatyczna wspólnota majątkowa między partnerami, prawo do odwiedzin w szpitalu chorego partnera oraz informacji o stanie jego zdrowia, prawo do dokumentacji o stanie zdrowia partnera, prawo o decydowaniu w kwestii dalszego leczenia partnera w przypadku ciężkiej choroby, prawo do odbioru korespondencji partnera, prawo do odbioru wynagrodzenia za pracę partnera, prawo do wspólnego opodatkowania partnerów, obowiązek alimentacyjny, prawo do renty bądź emerytury po zmarłym partnerze, prawo do dziedziczenia ustawowego po zmarłym partnerze czy choćby prawo do organizowania pochówku partnera i innych. myśle, że to przydatne sprawy dla takich par

Gość lepsza wizja świata
"czy i jeśli tak to czemu ludzie wyżywają się na homoseksulistach????" Jeśli mogę wtrącić...Ludzie poprostu nie rozumieją ich związków. Myslą, że homoseksualizm polega na robieniu sobie dobrze z kimś tej samej płci i tyle. Nie są na tyle kumaci, że może coś tam być więcej jak np miłość, zaufanie, szacunek... I to nie jest tak, że szykanują konkretne osoby, tylko ogół. Dobrego znajomego zostawiają raczej w spokoju.

Gość Philo Zofia AA
podszywku, wypierdalaj z przytupem :P Philo Zofia AA jak uważasz?? czy i jeśli tak to czemu ludzie wyżywają się na homoseksulistach???? małomówny - a czemu wyżywają się na zydach, murzynach, brzydkich i niepełnosprawnych? czemu dzieciaki w podstawówce potrafią zaszczuć kolegę/koleżanke tak, że nie chce chodzic do szkoły? ale wracając do tematu przyczyn homoseksualizmu ja prezentuje ci jedną z mozliwych teorii do samodzielnego zgłębienia możesz łyknac bakcyla i poszperać ( od razu mówie, że łatwo nie będzie), możesz odrzucic teorię. to wszysko :)

Gość małomówny30
jak już mówiłem wielokrotnie natykałem się w internecie na tłumaczenia homoseskualizmu (równiez podobne twojemu)i pielęgnują one sterotypy (uraz od strony a to matki, ojca, rówieśników, dziwczyny czy chłopaka wrazliwośc, pasywność) - jak mówię do kogoś to może to pasować, ale do mnie nie - i nawet jesli do kogos to pasuję to nie powinniśmy czynić aby taki ktoś czuł się gorszy

Gość Lesbosss
wyzywanie się na homoseksualistach?nie.To raczej kwestia zacofania.Homoseksualizm i choroba?dawno nie slyszalam czegos tak glupiego,co to kurwa przeziebienie?!Rutinoskorbin i wszystko gra?;D spory procent polskiego spoleczenstwa jest homofobami,po prostu.zreszta wiele ludzi boi sie niezxnanego,czyz nie? pewne jest jedno,geje maja w tym kraju przegwizdane;) watpie by sie to zmienilo.Sama sie glupio usmiecham,gdy widze "rozowe ciotki"...Ale wszystko ma swoje granice.

Gość Lesbosss
głupie tłumaczenia,błędne teorie.Tak jakby wyjasniac heteroseksualizm;)

a więc ja jestem trochę stereotypowym gejem od zawsze wolałem lalki niż samochody chociaz nimi tez sie bawiłem - czy rodzice mieli mnie tłuc, że zabierałem lalki siostrze??? zawsze miałem więcej kolezank - z chłopakami sie nie dogadywałem tak dobrze - czy ktoś miał mnie bić?? żebym miał kolegów, czy zamknać w szpitalu psychiatrycznym?? interesowałem się ubraniami, kosmetykami oczywiście się nie przebieram za kobietę i nie nosze makeupu po za tym mam trochę neutralnych zainteresowań lubię informatykę, nowe technologie, sport moi rodzice są w porządku, nie jestem jedynakiem mam jeszcze sisotre i brata oboje hetero czy mam się czuć gorszym, zboczeńcem?? czy mam dać się obrażać, czy mam zrezygnowac z bycia sobą, zainteresowań?? nie wiem ale od małego było coś ode mnie z geja

Gość ostatni moheranin
Zygmunt Freud stykał się z wieloma homosekualistami jako pacjentami. Analizując ich fantazje oraz sny, zawsze wykrywał pod powierzchnią ślady normalnego, głęboko ukrytego usposobienia heteroseksualnego - mówi Górny. Uczniowie Freuda: Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiązali homosekualizm z zaburzeniami neurotycznymi.

w moim wypadku to chyba coś więcej a nie sam e zaburzenie :) to cały zespół zaburzeń HAHAHA

i każdą obelge znoszę z podniesionym czołem!!! nie zmienie się w owłosionego, przypakowanego macho nie zmienie swoich pasji i zainteresowań nie zmienie moich kolezanek a co do sexu to niczyja sprawa nikomu krzywdy nie robinie, ani nic nielegalnego jestem sobą i niektórym ciężko to przęłknąć

Gość Lesbosss
zaburzenia właściwie ma każdy;) nie musi byc gejem,czy tez lesbijka. ja miałam zaburzenia zanim zorientowałam sie,a raczej dojrzałam do swej orientacji seksualnej(bo tak to sie nazywa,nie zadna choroba.):)

widzisz a mnie od zawsze próbowało zmnieć lobby heteroseksulane i nawet sam tego chciałem i tego sie nie udało wiec wątpię żeby lobby gejów mogło cos zmienić heteroseksualnej młodzieży

widzisz a mnie od zawsze próbowało zmnieć lobby heteroseksulane i nawet sam tego chciałem i tego sie nie udało wiec wątpię żeby lobby gejów mogło cos zmienić heteroseksualnej młodzieży to słowa skierowane do ciebie ostatnimoheraninie

od patrzenia na gejów ani przebywania wśród nich nie zmienisz swojej orientacji ani na odwrót!!!

Gość ostatni moheranin
to pros Jezusa by cie zmienił

mam pasje takie a nie inne typowo gejowskie moim życiem seksulanym nikomu krzywdy nie wyrządzam ani sobie samemu nie mam o co prosić jezusa, jedynie o żeby niektórzy chamscy ludzie przestali puszczać wyzwiska

Gość kyleANDRO
a ja za to jestem lesbijką i wyglądam dosć typowo jak na lesbijkę i co jak się komus nie podobam to niech zafunduje mi: -redukcje szczęki bo w/g niekórych mam męską -impralnty piersi- jestem płaska -implanty- kości policzkowych- mam niewydatne -wypełniane ust- mam cienkie -liposukcje-jestem krępa a więc dordzy hejterzy zróbcie mi te operacje to nie będe wyglądąła lesbijkowato i nie bede was straszyć na ulicach czekam na przelewy!!!

Gość kyleANDRO
do tego lubie praktyczne ubrania- które wytrzymują wiele lat i stanów pogody oczywiście jak ktoś chce to może mi kupowac co sezon nową kolekcje szmatek na miesiac!!! równiez czekam na przelewy!!

Gość Lesbosss
Kyle.. podaj nr konta;>