Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małomówny30

czy i jeśli tak to czemu ludzie wyżywają się na homoseksulistach??

Polecane posty

Gość małomówny30
Philo Zofia AA nie ma co opierać homoseksualizmu na podstawie kilku przykładów

Gość Philo Zofia AA
małomówny- jasne że nie ja napisałam, że nie wiem jak wygląda prawda w tym zakresie ale szukam jej w innym miejscu niż Cobain który uważa, że ma monopol na prawdę w tym zakresie :)

Gość małomówny30
myśle, że leczenie homosekuslizmu może być skuteczne, jeśli ktoś zacznie mieć zachowanioa homoseksualne z powodu braku płci przeciwnej przez długi okres czasu np. więzienie, ale w niektrórych jest to jedna z cześci tożsamości i ew. leczenie to całozyciowy celibat i samotność seksualna

Gość Kurt Cobain .
Ale najgorsze tą te parady gejów i lesbijek! Biorą w nich udział jacyś dziwacy w kolorowych strojach, naprzykrzają się ludziom, którzy nie chcą ich oglądać, a potem wychodzi na to, że wszyscy homoseksualiści są tacy!

Gość Kurt Cobain .
Jeżeli ktoś jest heteroseksualny to w więzieniu nie zacznie odczuwać pociągów homoseksualnych! Musi być biseksualny, tylko że wcześniej nie miał o tym pojęcia!

Gość Philo Zofia AA
najmadrzejszy na swiecie ciekawe czy badania były też prowadzone pod kątem doświadczeń EMOCJONALNYCH które zbudowały jednostki o orientacji homoseksualnej czy tylko biologii :P jak przyjmiesz złe założenia udowodnisz że 2+2+5 bez zadnego trudu

Gość Kurt Cobain .
Mam monopol, bo mam wiedzę popartą badaniami naukowymi i statystykami dotyczącymi wieeeelu ludzi, a nie jakieś bzdury wyssane z palca i że "coś się komuś wydaje", albo "ktoś tak uważa", bo to nie ma żadnej wartości

Gość małomówny30
ok więc jestem gejem i homoskesulany byłem od zawsze od kiedy pojawiały sie myśli o tych sprawach, oczywiscie wyglądałem zwyczajnie :) nie jak teletubiś

Gość Kurt Cobain .
I w ogóle co to za pierdolenie o tym, że "nieważne kto z kim sypia". Przecież tu nie chodzi o sam seks, tylko o uczucia! Według niektórych to chyba życie ogranicza się do seksu i ciągłego zmieniania partnerów w łóżku!

Gość Philo Zofia AA
Kurt Cobain . Mam monopol, bo mam wiedzę popartą badaniami naukowymi i statystykami dotyczącymi wieeeelu ludzi, a nie jakieś bzdury wyssane z palca i że "coś się komuś wydaje", albo "ktoś tak uważa", bo to nie ma żadnej wartości warto byłoby abys się zapoznał z badaniami jakie były prowadzone NA ZLECENIE firm związanych z telefonia komówkową majacych na celu udowodnic, że długotrwała ekspozycja na promieniowanie mikrofalowe w pobliżu mózgu nie prowadzi do chorób przykład da ci dystans do badań naukowych :)

Gość Kurt Cobain .
Homoseksualizm to nie firma, żeby ktoś miał fałszować badania. A Ty swoje teorie opierasz na tym, co Ci się wydaje, haha, to jest dopiero żenujące! I nie odpisujcie mi, bo muszę iść, a nie chcę zostawiać pytań bez odpowiedzi!

Gość Philo Zofia AA
najmadrzejszy na swiecie Philozofia Nie znam sie na tym, wiec nie bede sie wymadrzal. ja tez się nie znam :D ale szukam i podważam "autorytety" :P

Gość Philo Zofia AA
Kurt Cobain . ja ci jednak odpiszę niektórzy mają przed sobą horyzont i ci mają szansę zobaczyć to co przed nimi lecz inni zawężają horyzont do punktu po to tylko aby z dumą powiedzieć "to jest mój punkt widzenia"

Gość małomówny30
myśle, że to może być prawidłowe myślenie, ale "nie działa" dla wszystkich, np. u mnie nie wystapiły żadne takie wydarzenia jak z filmu glorii, nie odrzucam męskości, ani moja osobowość się nie zgadza ani żadne wydarzenia się nie zgadzają

Gość Philo Zofia AA
małomówny ty siebie znasz najlepiej ja tylko pokazuję mozliwe rozwiązania - rodzaje relacji jakie łaczyły cie z matka, ojcem, rodzeństwem, partnerkami/partnerami i wyznawane przez to towarzystwo wartosci które ty np. odrzucasz na płaszczyźnie podswiadomej

Gość małomówny30
mówię, że na przykłądzie kogoś to może działać, ale nie na moim i ja znam swoje życie i siebie najlepiej poza tym uważam ża sam fakt, że ktoś jest homosekslualny nie uprawnia innych żeby nazywać go dewiantem, chociaz może on byc tak samo jak jakiś heteryk

Gość Philo Zofia AA
chwila homoseksualizm - zarówno w wersji meskiej jak i żeńskiej JEST formą dewiacji seksualnej, gdyż normą jest heteroseksualizm co ewidentnie udowadnia biologia... ja nie nazywam cie dewiantem, ja nazywam takie zachowanie dewiacją a to różnica

Gość żyrafffa
zastanawia mnie czy nietolerancja wobec homoseksulistów to takie coś że jedni nie lubią rudych, drudzy niskich, czy to coś więcej??

Gość małomówny30
gdyż normą jest heteroseksualizm co ewidentnie udowadnia biologia... homoseksualiści nie są bepłodni :/

Gość Philo Zofia AA
to nie ma nic wspólnego z płodnością, prędzej ze statystyka :)

Gość żyrafffa
leworecznosć tez jest jest odstępstwem od normy

Gość żyrafffa
wrzucanie homosekslizmu który jest nie tylko na płaszczyźnie seskualnej ale równiez emocjonalnej, do zachowań typu podniecania się obcasami raczej nie jest prawidłową klasyfikacją :)

Gość żyrafffa
bardziej tutaj pasuje orientacja proszę państwa :)

Gość ostatni moheranin
jak w Polsce nastanie szariat to dopiero homoseksualiście zaczyna się martwic bo muzułmanie zaklejają gejom odbyty i daja im tabletkę na przeczyszczenie i taki gej umiera w męczarniach

Gość żyrafffa
i nie zmieni to faktu, że dewiacji u homo nie brakuje tak samo jak i u hetero :|

Gość Philo Zofia AA
żyrka, moim zdaniem ta orientacja ma swoje uzasadnienie na płaszczyźnie emocjonalnej, nie w genach