Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilaaaaaaaaaaaaaaaa2

imie dla córeczki Dolores? Choruje na nie od kilku lat..

Polecane posty

Gość blablable bla4
fatalne imie. tez zaraz pomyslalam o poranku kojota

ja powiem Ci tak,nie słuchaj innych imię dla Twojego dziecka musi być wybrane przez Ciebie nie dziadków czy obcych ludzi,mi się spodobały 2 imiona kiedy byłam jeszcze nastolatką i takie imiona noszą moje dzieci córka ma Nikoleta a syn Natanel i miałam gdzieś co inni o tym myślą teraz mają 17 i 15 lat i bardzo lubią swoje imiona

Gość ładnieeee wedle
mnie

Gość Nikoleta a syn Natanel
:D:D:D:D :O:O::O:O

Gość tak to widze
hermenegilda kowalik pasuje [hermiona

Gość wsiowa babka
Córka Dolores a syn Eduardo ....:P

Gość że jaaaaak??????//
nikoleta i natanel??? o:O: i co twoje zycie stało sie lepsze dzięki temu ze dalas swoim dzieciom takie zagramaniczne imiona? :D

Gość gość
Ja ma na imię Dolores i mogę C***owiedzieć, ze w przedszkolu czy w podstawówce było to straszne, dzieci nie rozumiały, a dorośli zadręczali pytami: kto wpadł na taki pomysł z rodziców i dlaczego Dolores. Jako dziecko nie nienawidziłam tego imienia i przedstawiałam się drugim. A już w Liceum, czy na studiach imię zaczęło mi się podobać, wzbudzałam zainteresowanie i nawet wykładowcy potrafili mnie zapamiętać, przez co miałam fory :) i nie raz udało mi się zaliczyć przedmiot dzięki temu, ze ktoś mnie zapamiętał, imię również pomogło mi w zdobyciu świetniej pracy, ponieważ firma na wstępie odrzucała studentki, a mnie zaprosili bo byli ciekawi jaka jest osoba, która ma tak na imię. Tylko ja mam również nazwisko zagraniczne i świetnie współgra z moim imieniem. Przemyśl to, w wieku szkole dziecko będzie miało trudno, ale wydaje mi się, ze potem C***odziękuję, Ja obecnie jest zadowolona z tego imienia i nie zmieniłabym je na zadne inne, pozdrawiam.