Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24 letni prawiczek

Kolejny temat o przegranym zyciu, licytujemy kto da wiecej?

Polecane posty

Gość 24 letni prawiczek

- 24 lata i prawiczek - 0 doswiadczenia z kobietami, nigdy sie nie calowalem, nigdy nie trzymalem za reke dziewczne - mam 10 cm penisa we wzrowdzie taki bardzo dobry polski urolog za wizyte u ktoregfo musialem zaplacic 200 zlotych powiedzial ze za duzy na operacje - 167 wzrostu twarz z horrorow problemy z cera i wlosami z zebami tez zreszta - nadwaga - skonczylem technikum pracowalem 2 lata jako sprzedawca ale mnie zwolniniono od 2 lat mieszkam z rodzicami w mieszkaniu 57m^2 oni mnie utrzymyja - technikum ledwo skonczylem matury nie zdalem zawalilem geografie - calymi dniami siedze przed omputerem gram w gry i wyobrazam sobie ze to ja jestem tymi bohateram - nie mam zainteresowan innych - bralem kieds antydepresanty przepisane mi przez psychologa - jestem gownem z ktorego smiano sie i ponizano w gimnazjum i technikum kto da wiecej? ogolnie to uwazam ze zycie moje jest mniej warte niz zycie kota czy psa przegralem i powiem ze nie ma szansy na poprawe co mam robic? na kafe jestem od 3 lat rady jakies? sygesie?

Gość 24 letni prawiczek
nkt nic nie doradzi? nikt nie przelicutyej?

Gość Rodionek
sciemniasz gosciu. psycholog nie moze przepisywac zadnych lekow, geografia nie jest przedmiotem podstawowym na maturze i operacji plastycznych fiuta nie wykonuje sie w publicznych placowkach ot tak na zyczenie.