Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena24_

Turcja/Egipt - wakacje za granicą

Polecane posty

Gość richel4
Turcja bez dwóch zdań. Znacznie większa rozmaitość

Gość a ja sądzę, że
w Egipcie byłam, w Turcji jeszcze nie-ale zamierzam w tym roku zwiedzić mnie osobiście się w Egipcie podobało, miałam świetny hotel, blisko do plaży, all inclusive, także nie narzekam,ale pamięaj że w krajach arabskich minimum 4 * jeśli chodzi o hotele bo poniżej tych 4* możęsz się rozczarować

Gość Pollana

ja byłam w Turcji z Coral Travel i moim zdaniem było wszysto bardzo dobrze i dokładnie zorganizowane. Czułam się bardzo bezpiecznie. I dzięki temu że zdecydowałam się na to biuro! Wakacje były znakomite

Gość Mirabela

Turcja i jeszcze raz Turcja! Świetny kraj i więcej się da. Zdecydowanie też dla miłośników kuchni. W zeszłym roku byłam z Rainbow i wykryłam rewelacyjny hotel Kriss - nie jakiś wypas, ale też niedrogi, ale otoczenie przyrodnicze, a także atmosfera w samym rejonie rewelacyjna! Mnóstwo miejsc gdzie można zachłysnąć się lokalną kulturą!

Gość credo

Zakochałam w Turcji ❤️ Byłam dwa razy na wakacjach i było cudownie. Turcja ma coś w sobie takeigo wyjątkowego. Ja byłam z biura Coral Travel  i wyjazd był super zorganizowany. W hotelu czuć taki właśnie turecki klimat, jedzenie też przepyszne. Warto pojechać ze sprawdzonego biura, by czuć się bezpiecznie i wtedy zwiedzanie Turcji będzie na pewno czystą przyejmnością i nie bęzie się czego obawiać 🙂

no dokładnie - to biuro jest rewelacyjne. potrafi dobrze i fajnie zorganizować takie wczasy! a do tego jak kraj jest przyjazny to już w ogóle sztos!!