Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nattt

Jak przytyć? Macie jakieś sposoby?

Polecane posty

Gość nattt

Mam 19 lat, wzrostu 173 cm i 50 kg wagi więc nietrudno się domyślić że jestem dość szczupła, żeby nie powiedzieć chuda. Próbowałam już milionami sposobów, na co dzień jem dużo, nie żałuję sobie słodyczy i innych bomb kalorycznych, jednak to nie daje efektu. Próbowałam też pić takie odżywki- węglowodany i białko, piłam codziennie przez ponad miesiąc, dalej zero efektu. Piszę tu bo mam nadzieję, że ktoś z was ma (lub miał) podobny problem, udało wam się jakoś przytyć? Dodam że nie mam żadnych problemów z tarczycą ani nic takiego, po prostu chcę przytyć bo wbrew pozorom życie chudzinki nie jest takie kolorowe.

Gość taka prawda ona
też chce wiedzieć :classic_cool:

Gość nattt
niby racja, ale boję się, że jak zacznę ćwiczyć to jeszcze bardziej schudnę, bo to w przeciwieństwie do przytycia przychodzi bardzo łatwo. Zastanawiam się, czy po prostu nie iść do dietetyka, jak lekarz mi nie pomoże to już chyba muszę się z tym pogodzić.

nie schudniesz jeśli nie masz co spalać, a wątpię abyś miała;)

dlaczego życie chudzinki nie jest takie łatwe/fajne ???

Gość rdgdcgv
oj przestan już się chwalić jaka to jesteś chuda ! Nudne to. Codziennie ten sam temat.Jeszcze się nie dowartosciowalas?

Gość natttt
Wyluzuj, nie wiedziałam że jest dużo takich samych tematów bo nie bywam tu codziennie. A nie chwalę się, bo mimo wszystko bycie chudym nie jest takie super, gdy słyszysz chamskie uwagi na temat malych cycków i 'płaskodupia', nie mówiąc już o tym że w większości ubrań czy stroju kąpielowym wygląda się jak wieszak lub strach na wróble, jak kto woli. Po prostu chciałam się dowiedzieć czy inne takie osoby jakoś sobie z tym poradziły, tyle.