Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komiks

do facetów

Polecane posty

Gość komiks

czy facet ktory kocha sie ze swoja była kobietą w emocjami z uczuciem po 6 miesiacach mowi ze uczucia są ale twierdzi nie chce probowac a isc dalej to kłamie ze są uczucia?

uczucia są ale nei tkaie na jakie ty liczysz, raczej uczucie sympatii i porządania

Gość komiks
aha a co powiesz na to ze tydzien po tym seksie on pisze nagle sms ze nie dobrze sie stało ze takie emocje między nami były? co powiesz na to ze gdy napisałam ze razem nie mozemy ale bez siebie tez nie on nie zaprzecza, gdy pieszę ze wiem ze jestem ważna nie zaprzecza, gdy zapytałam czy teskni napisał ze on nie teskni za duzo złego pamięta, a co mi zarzucał : osaczanie, nieszczerość, kłotliwość dlatego sie rozstał a mowi ze nie chce próbować bo nie ma wiary w to ze szło by to w dobrym kierunku. i ze on idzie dalej

Gość komiks
no ale co powiesz? czy tak zachowuje sie facet ktory ma kobiete gdzies? ktory nie czuje do niej duzo? nie moze sie facet bac relacji? czuc ale nie odważyc sie znowu spróbowac?

czasem chuć beirze górę, ma do ciebei sentyment, ale to za mało, nie dogadujecie się, dlatego sie rozstaliscie i nagle nic sie nei zmieni, zapomnij o nim

komiks aha a co powiesz na to ze tydzien po tym seksie on pisze nagle sms ze nie dobrze sie stało ze takie emocje między nami były? co powiesz na to ze gdy napisałam ze razem nie mozemy ale bez siebie tez nie on nie zaprzecza, gdy pieszę ze wiem ze jestem ważna nie zaprzecza, gdy zapytałam czy teskni napisał ze on nie teskni za duzo złego pamięta, a co mi zarzucał : osaczanie, nieszczerość, kłotliwość dlatego sie rozstał a mowi ze nie chce próbować bo nie ma wiary w to ze szło by to w dobrym kierunku. i ze on idzie dalej Każdy może co mu ślina na język przyniesie gadać po to by nie będąc z nikim mieć z kim w łóżku szaleć :D Nie chce próbować a nadal kocha?? :D Bez jaj :D Jak kocha się kogoś to się chce z nim być a nie ucieka od niego :D On Ci to wszystko mówi tylko po to by mógł zaliczać coraz to nowe panienki i żebyś ty dalej była jego fuck friend :D

Gość komiks
on nie chce ze mna sypiac sam powiedział ze tak nie bedzie i ze tego nie chce i ja mu wierze przez te 6 miesiecy spalismy ze soba 4 razy 3 razy ja zaproponowałam to smsem nie chcial sie zgodzić ale ulegl jak naciskalam a ten czwarty raz byl przypadkowy zostalam na noc przygtowal mi oddzielne lozko itd wiec proszę was

Gość komiks
fiku miku to powiedz proszę jak facet co podziała na was skoro mowi ze czuje ale nie chce probowac sie zaprzyjaznic bo ja tak to sobie wymyslilam ale chce sie ze mna spotykac na piwo na spacer raz na jakis czas jak to zaznaczyl to co olac nie spotykac sie nie? ja mu wysylam duzo smsmow wiadomosi zartowal sobie dzis ze boi sie otworzyc lodowke bo moze tam bede malo smieszne jak ja mu uciekam oddalam sie od niego to ten sie uaktywnia a jak ja jestem cieplejsza dla niego to ten w pizdu mnie dystansujemowi ze nie chce byc z nikim