Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

kochane wygodniej mi jest mailami odpisac bo nie musze szukac komu mam odpisac ale dzis juz nie odpisze nikomu. reszta maili jutro i wrozb dzismialam ciezki dzien i powiem szczerze ze ponad 150 maili mialam dzis odpisalam na jakies 75

Gość fbhbhbhf4
zmyślasz

Gość ikeYou
A kto wygra w koronnej dyscyplinie lekkoatletycznej polaków czyli oczywiście skoku w zwyż z tankowaniem w powietrzu i lądowaniem telemarkiem w okolicach smoleńska...?!!!?

Gość autorko mylisz się
Przed chwilą przejrzałam na wp kadrę polaków. Nie ma żadnych niespodzianek :(

Gość autorko mylisz się
nawet zaznaczyli, że w wyborze Smudy nie ma żadnego zaskoczenia. Także nie spełniło się. Widocznie nie wszystko dobrze przewidujesz

Gość obsikana jenny a błyszczy2
a jakie dane trzeba podac do wizji?

Gość 2131231231
Ale ona musi miec z was wszystkich polewkę. Pewnie płacze ze smiechu, ja tez tak raz miałam jak zrobiłam udaną prowokację

Gość euceniaek2
autorka miala jeden fajny post a pozniej tak jej sie spodobało że nagle był wypadek i wszyscy niby uwierzyli że wczuła sie w role kazdy przecetny czlowieczek chce sie czuc niezwykły a prawda jest taka,że wypadek samolotow y przepowiedziała inna dziewczyna, w dodatku jako żart

Gość ikeYou
Też jestem sceptyczny ale muszę przyznać, że co do mnnie trochę mni9e zaskoczyła trafnością...wizji...Nie wnikam czy to faktycznie była wizja czy miała te informacje z innego źródła jednak fakt jest faktem:)

Gość anonimowykolega
do mam przeczucie..... Pytanie z innej strony: -spotkalas/es kiedys sie z tym aby ktos oszukal przeznaczenie ?? Znasz taki przypadek ?

Gość te osoby co wymienilas
a mi tez odpowiesz?;) czeka mnie w czerwcu wazny egzamin, zdam go? czy pozna wreszcie jakiegos fajnego faceta? zakocham sie z wzajemnoscia i bede szczesliwa? schudne wreszcie?:P

Gość te osoby co wymienilas
ja mam jakiegos pecha, tylko cos na pisze, to wszyscy sie zmywaja:o:P

Gość anonimowykolega
Pytanie jest bezpieczne jak i odpowiedz, poco wiec fatygowac sie na priv. Jak myslisz, da sie przerwac zly los -fatum ??

Do mam przeczucie-miałam wizje Przytaczam: 01.05.2012] 21:35 [zgłoś do usunięcia]mam przeczucie-miałam wizje silver- teraz ci nie odpisze zajrzyj tu jutro dzis juz naprawde wykonczona jestem Zaglądam, zaglądam i nic nie widzę:(:(

Gość anonimowykolega
ktos kto sie zna, ale w jakim sensie ?? I czy to nie wroci pozniej ?

Gość powiedz mi czy.....
rozwiode sie,wezme separacje czy nic z tych rzeczy?

Gość ikeYou
...mojry lecą...wszystkie trzy zapierdalają a żadna nie rusza skrzydłami. Oczy całe czarne bo źrenice w kazdym miejscu na raz...i tylko taki ruch nic więcej. Lecą jak pomnik Radzieckich żołnierzy wyzwalających Wa-we:D

Gość rozalka olaboga
hej,a czy to czasem nie ona wieszczyła na cafe po Smoleńsku,że Rosja w listopadzie napadnie na Polskę?a w lipcu umrze jakiś celebryta...czy jakoś tak?czemu jaracie się takimi bzdurami?

Gość rozalka olaboga
już po katastrofie,że wszyscy zamilkli?

Gość grycjankaaaaaaaa
pisza maile;) bo ciezko im zrozumiec,ze jak chca znac swoja przyszlosc, to nie psiac na forum,tylko na maila wizjonerki;) pewnie i tam pod moim postem posypie sie mnostwo kolejnych pytan:) Polacy czytac nie potrafia czy jak?

tez tajk moge... potrafie wywróżyc z kiepów w popielniczce ...bardzo dużo..tak widze...widze to...ze w najblizszym czasie dojdzie do katastrofy kolejowej na swiecie .... a za miesiac zderza sie pociagui w indiach czy francji czy gdzies 🖐️