Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ta dziewczyna, ktora miala wizje ze w weekend majawy beda wypadki lotnicze

Polecane posty

Gość ja tez niki
Też chciałabym żebyś odpowiedziala na moje pytania bd bardzo wdzięczna ;) czy będę w końcu szczesliwa i czy strażak który mi sie podoba będzie.ze mną i czy schudne w końcu?

Gość jonaszz
:D🖐️

Gość młoda_0
czy schudne- hahahahhahaa jakie pytanie tak schudniesz za miesiac bedziesz miała 10kg mniej i jedz tak jak do tej pory bez diety i cwiczen hahahahahahaha BOŻE!!!! ludzie zabijacie smiechem

Gość ja tez niki
Hahahha zadalam.takie pytanie bo.widzialam ze ludzie zadawali też takie pytania i autorka tematu im odpowiadała a też mam z tym.problem heh

Gość tarotowa
@ja tez niki nie schudniesz, taka jest Twoja budowa ciala i musisz sie z tym pogodzic. masz "grube"kosci. co do pytania o strazaku, to doskonale wiesz o tym, ze ma dziewczyne a wasze realcje sa "czysto kolezenskie". nie zostawi jej dla Ciebie-nie licz na cud.

Gość poprostu ja:)
czesc. chcialabym sie dowiedziec , kiedy zdajde prace?? z gory dziekuje za odpowiedz

Gość ulkukiiiiiiiiiiion
a możesz coś przewidzieć z życia osoby co się moze u nie wydarzyć

Gość ulkukiiiiiiiiiiion
jeżeli mozesz sprawdź co się u mnie wydarzy. ewa -kwiecień 1987. drowie, praca ogólna przeszłość podam maila mam nadzieję że napiszesz do mnie podam ci więcej danych. i dokłądnie napisze co mnie nurtuje. yna1987@wp.pl

Gość Naomi5
Czy zdam maturę?

Gość chyba zwariuje z niewyspania
ja sie przypominam ;) jaka widzisz przyszlosc dla mnie?

Gość Marta Kawoszka
Coś mnie męczy już od długiego czasu. Zginał mój długi,cienki złoty łańcuszek. Mam ich kilka gdybys cos widziała. Bardzo go lubiłam. Ostatnio jak go widziałam to pamiętam, że był w małej, strunowej torebeczce tzw. samarce na komodzie w przedpokoju. Mogę się mylić. Nie widziałam tego łańcuszka już ze dwa lata. Nie był taki mały i dziwi mnie, za każdym razem jak sprzątam, że jeszcze go nie znalazłam. Mam dość duże mieszkanie i kota. Może on gdzie ten łańcuszek zaniósł? Może ktoś go wiął? Wiem, że to może się wydawać błache ale ja bardzo się przywiązuję do rzeczy i jest mi przykro ze zginał. Proszę pomóż mi go namierzyć? Widzisz co się z nim stało?

odpisałam na maile - jeszcze nie wszystkie bo torche tego jest tu tylko powiem co do tego łancuszka- nie znajdziesz go bo ktos go ukradl- bliska ci osoba skorzystala z okazji i ukradla, zostal sprzedany i nosi go ktos inny.

Gość _zośka_ zośka_
A czy mój chrześniak zda maturę z matematyki?

Gość Naomi5
a z matematyki zdam? pisemnego i ustnego z obcego nie zdam czy tylko jednego?

Gość yukkita
mam zmieniać pracę czy zostać gdzie jestem? ciekawa jestem twojego zdania

Gość paolaaa
a ja mam pytanie: czy wreszcie kiedys wyjde za maz? i czy bedę miec dzieci?

Gość Naomi5
Mam jeszcze jedno pytanie i bardzo prosze Cie o odp na obydwa, to i to wczesniejsze. Pisze z 2 chlopakami od jakiegos czasu , czy bede z ktoryms z nich?Jesli tak to podaj inicjal tego z ktorym bede.

a co ze mna...? :(

Gość taka jedna_adahioaioadjio
mi nie odpisałaś na maila:( a wysyłałam już wczoraj....

Gość zalogowana w łóżku
jakie swoje dane trzeba podać w tym mailu? Imię datę urodzenia? cos jeszcze?

Do mam przeczucie-miałam wizje Sorry, nie chcę być niegrzeczna ale obiecałaś mi dziś dać odpowiedź. 🌻

na wszytkie maile odpisalam jakie dostalam wczoraj i czesciowo dzisiaj ale tego jest bardzo duzo wiec w wolnej chwili odpisuje jak ktos coc chce to beberte@wp.pl pisac to odpisze ale moze chwile potrwac:P silver ? a wyslalas mi maila? bo moze nie doszedl skoro nie dostalas odp wyslij jeszcze raz

Witaj wizjonerko. Bardzo rzadko pytam o ''wróżby''. Wierzę w moce nadprzyrodzone, może nie wszystkie. Ale np. w dzieciństwie, wczesnym dzieciństwie, potrafiłem np. kontrolować swój sen i co w nim robie. Czasem też wydawało mi się, że słyszę głosy. Krótkie przekazy nie wiadomo skąd. Np. bawie sie kolo bramy i jakby usłyszałem ''do domu'' ''stój'' a czasem różne przeczucia itp. może to jakoś mnie uratowało kiedyś nie wiem. W wieku jakiś 8 lat już ani nie umiałem ani kontrolować snów, ani nie miałem żadnych przeczuć ani tych glosów. W dzieciństwie byłem uważany za ''cudowne dziecko'', bo np. nauczyłem sie samemu czytać w wieku 4 lat itp. Czytałem głównie gazety, chociaż często nie rozumiałem wtedy tych wyrazów. Od wieku nastoletniego jednak sie trochę zacofałem przez młodzieńczy bunt oraz problemy w rodzinie (chociaż często ludziom sie wydaje, że jedynacy to maja klawe życie) no i wydaje mi się że teraz mój iloraz inteligencji jest dużo niższy niż wtedy w dzieciństwie. Ale np. moja mama ma często sny niestety dotyczące zwykle śmierci. Bo jak śni jej sie dym, brudna woda, albo np. biała sukienka to mówi że ktoś umrze no i często tak jest że ktos w okolicy umiera. Ale przechodząc do meritum. Mam do Ciebie dwa pytania. Jeśli znajdziesz czas może coś zobaczysz i jeśli będziesz miała ochote napiszesz, może to będzie dla mnie jakaś wskazówka. Wolałbym tu niż na mejla, bo nie chce podawać swoich danych. Moje dwa pytania są następujące: Pytanie pierwsze. Marze o wielkiej miłości. Moje związki były krótkie, puste i byo ich mało. Czy znajde w przyszłości(bliższej/dalszej) tą prawdziwą miłość, to kobietę swojego życia?? Pytanie drugie. Od małego (właśnie wtedy) miałem przeczucia i sny, że jestem tu (na świecie) z powodu konkretnego zyciowego celu. Juz od małego miałem przeczucia że będe jakiegoś rodzaju przywódcą politycznym, który odegra dużą role w Europie, że właśnie po to sie urodziłem, obecnie jestem dość młody(26 lat) więc może widzisz coś takiego w moim życiu? Jeśli znajdziesz chwilę czasu może coś ujrzysz, szczególnie dotyczący pierwszego pytania. Pozdrawiam Krystian:)

Gość grosio
czy znajde odpowiedniego chlopaka?odpisz prosze tu na forum

Do mam przeczucie-miałam wizje Nie wysłałam maila. Prosiłam o odpowiedź na forum.

ja tez chcialam na forum. Nie zadalam zadnego konkretnego pytania. jestem ciekawa czy i jaka przyszlosc dla mnie widzisz

Gość ołki-połki
temat umarł