Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

kobiety to ukryte frustratki i furiatki schowane za maskami ;)

Polecane posty

Gość przy Bogu
chuj tam z podbitym okiem jeden ząb w tą albo wiecej albo mniej!

Gość przy Bogu
miłość ci wszystko wybaczy

Z taką kobietą jesteś na jaką sobie zasłużysz;) Widać by być ze zrównoważoną i szczerą dziewczyną trzeba troszkę więcej wysiłku włożyć, ale jak wiesz, wierzę w Ciebie:P I temacik na dobry sen 😴 PS. Jestem po prostu tak miła, iż wykonałam parę tych ruchów palcami by wyrazić swoją opinię :classic_cool: Doceń to.

Pyzunia 22 lata niczego nie musze udowadniać , bo żadnych złych zamiarów nie mam...niczego też nie pokazałem mimo , że rysujesz sobie mnie pod różnymi kątami , co cię nad wyraz mocno rajcuje... nigdzie też nie napisałem , że nie odwiedzę osobiście karceru...

Gość Bóg mnie pokochał
zmykam

Gość Pyzunia 22 lata
co cię nad wyraz mocno rajcuje... rev, doceń :D masz darmowa psychoanalizę :P :D

wilczyca zrównoważona i szczera? trzeba więcej wysiłku? to dopiero senna mowa...jak się obudzisz , to weź coś wrzuć ostrzejszego - może przetrawię... to Ty powinnaś byc mi wdzięczna za to , że mogę Cię docenić i twe ruchy palcami...

Pyzunia 22 lata następna...sama powinnaś być wdzięczna za taki przypadek...w końcu mozesz rysować w nieskończoność...

Gość Pyzunia 22 lata
ja jestem portrecistką emocjonalną :P jak pójdziesz na la place du tertre to za portret wykasują cie nie mniej niz 50 euro a tu masz za darmo i jeszcze uważasz, że JA powinnam docenić fakt iż TY pozwalasz się sportretować :D masz tupet chłopie :classic_cool:

Jakbys dobrze co za bzdura....najlepszy seks jest gwarantem na chwilę - więc gdybyś dobrze laske ***** to byś o tym wiedział...

Rev, ja się tylko dostosowuję do ogólnego poziomu. To jego wina, że nie jestem dostatecznie pobudzona tylko coraz bardziej senna...ale cóż, oczekując więcej wykazywałabym roszczeniową postawę, czyż nie? Karolina, zgodnie z ideą przyświecającą temu topikowi wszystkie kobiety :D

Pyzunia 22 lata mam tupet....takiego przypadku nie miałaś i nie będziesz miała...więc tony kartek do przerobu... a potrafisz swój portret namalować? czy tylko przed lustrem sie malujesz ?

Gość Jakbys dobrze
Jak masz z babkami problem to jednym uchem wpuszczaj, drugim wypuszaj. One nie potrzebuja rozwiazania do problemu, tylko, zeby ich ktos wyschuchal. A jak sie juz paa wygada to ruchaj, zafunduj ze 3 orgazmy i bedzie git :-)

krwawa wcale się nie dziwę , ze jesteś mało pobudzona i senna...bo kto ma Cie pobudzać? topik na kafe? kolejny? nieee...........to wręcz już Cię usypia.......musi to być coś ekstra - inaczej marny poziom dla Ciebie....

Gość Pyzunia 22 lata
mam tupet....takiego przypadku nie miałaś i nie będziesz miała...więc tony kartek do przerobu... nie mam takich potrzeb :D więc z ton kartek możesz zrobic ognisko na grilla :classic_cool: a potrafisz swój portret namalować? tak zaczynałam :D

Pyzunia 22 lata igrasz z ogniem dziureczko...ale to nic...skoro nie masz takich , to nie....spalę je żeby były tylko marnym pyłem

Gość luka w baku
Nic tu po mnie:P idę robić to czego miałam już nie robić. 🖐️ Pukaj 3 razy:P 😘

Gość Pyzunia 22 lata
igrasz z ogniem dziureczko... twoim fiutku? :D ale ubaw :classic_cool:

Topiki na kafe czasem bywają ciekawe, prowokujące do dłuższej dyskusji. I takie pobudzenie miałam na myśli ;) Czy coś ekstra? Aż takich wymagań nie mam :P Byłeś na cmentarzu w końcu?

pyza no niezły...ale trzeba zacząć trzymać fason i być na poziomie...co złego to nie ja...

krwawa byłem bardzo blisko cmentka, lecz się spieszyłem i nie wpadłem..... p.s. musisz więc zająć sie ciekawymi topikami , godnymi dyskusji dłuższej ...

Niestety, tematy o poznawaniu chudych dziewczyn (to jakiś fetysz?) czy wychwalanie Christiano Ronaldo zbytnio ciekawe nie są :O Ale i tak na dłuższą dyskusję czasu nie mam, trzeba w kuchni się zakręcić (nie mam komu maski prezentować i swoich frustracji to muszę odreagować innym typowo kobiecym zajęciem). Czyżbym Cię uraziła?:P Wszystko przecież zależy od Ciebie...to Twój topik. Spieszyłeś się, niestety często Ci co się spieszą wpadają na cmentarz, ale już na stałe.

krwawa możesz zrobić kolacyjkę lub ciasto...wyładujesz się - potrafisz obracać się w kuchni?