Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie to

Kogo z kafe widzieliście na żywo lub na zdjęciu? Jak wrażenia?

Polecane posty

Student dzięki wyręczyłeś mnie w tych słowach:D więc Pavlo, takich będziemy musiemy używać będąc nałogowcami bo inaczej będziemy.... podobno.... nudni:D

Gość Zuzanna Amelia & 1
Poznalam ale myslalam , ze juz poszedles spac. Niedlugo polnoc...godzina duchow.

Śmieszny Student, a teraz nie marudź tylko idź dalej szukać kobiety, tak jak to rano napisałeś... bo Ci już że tak powiem na mózga siadło z tej wstrzemięźliwości:D

Zuzia a dziś guzik było w TV obejrzałem płatny film na IPLI z Steevenem Seagalem i pokusilen się wskoczyć na chwilkę,zobaczyć nie których świrusów i świrniete :D

Śmieszny Student Zamknąć ryje pie**olce. Jak Ty o Oleńce piszesz to ja Ci ryja zamknąć nie każe mimo iż wałkujesz dzień w dzień to samo :D Trochę kultury :D

A to masz racje za chwilke straszenie........eeeeeeee. nie powiem ....czym.......bo sie wstydze:D

Gość Zuzanna Amelia & 1
Duchu - jest cala masa filmow na you tube. Co lubisz najbardziej ogladac ?

Nadziejo to nie tak :D My będziemy oryginalni bo skoro jako jedyni nie będziemy pisać w ten sposób to to się nazywa zachowanie oryginalności nie nudzenie :D

siema fikusiek.Co Ty się tak szlajasz:( I nikt do Twoich uwag sie jeszcze nie znalazł?:DFaktycznie świrusy :D

Zuzia tam jeszcze nie zagladałem. 1.Kryminalne 2.sensacyjne 3.psychologiczne 4.przyrodnicze

Gość Zuzanna Amelia & 1
W takim razie polecam you tube. Na pewno znajdziesz tam cos dla siebie.

O! Kryminał i sensacja - jedne z moich ulubionych gatunków filmowych.

Śmieszny Student--skończ nawijać smutki a dostosuj sie do wiekszośći ośla palo.Ten rynsztokowy jezyk przy Olence powiedz to Cię wykopie natychmiast :)

Gość Zuzanna Amelia & 1
Duchu - a skad sciagasz filmy ?

ściągałem z chomikuj i inne lecz mnie wkurzało te oczekiwanie.

My będziemy oryginalni bo skoro jako jedyni nie będziemy pisać w ten sposób to to się nazywa zachowanie oryginalności nie nudzenie :) Masz rację :) Tylko, że problem był w tym,że jak byłam samotna ze swoimi "nudnymi" poglądami,to nawiedzały mnie wątpliwości nt. słuszności, że tak powiem moich posunięć :) Teraz jest raczej odwrotna tendencja w społeczeństwie - uważa się,że raczej tzw. tłum ma rację /czyli tak zwana większość/ Zresztą zauważ, wystarczy, że ktoś jeden zaczyna źle pisać o kimś innym, parę nicków to podchwyci i w krótkim czasie tłum zrobi swoje ....a reszta /czyt. większość/ zrobi swoje, idąc za tłumem.

A jest tam seria o Wallanderze? Ile kosztuje film na ipli?

Gość Zuzanna Amelia & 1
Tak samo jak na utwory muzyczne tylko trzeba przewaznie znalezc pierwsza czesc jesli cos jest w odcinkach. Inaczej bedziesz mial kupe reklamy i wzmianki.

Niektórzy bezpłatni co byli dotychczas w komercje wchodzą.Bezpłatne nie raz pół dnia trzeba było ściagać.:(