Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6359623853535

Pytanie do wszystkich dziewczyn bardziej przy kości!

Polecane posty

Gość 6359623853535

Czy denerwują Was szczupłe dziewczyny w krótkich szortach bez grama cellulitu, z talią osy i lodem w łapie przechadzających się ulicami?

Gość Gruba872
No trochę mnie to wkurwia, że ja się tak staram żeby schudnąć i nic z tego nie wychodzi, a takie to mają szybką przemianę i mogą wpieprzać ilą chcą. Ale takie jest życie. Life is brutal. Nic nie poradzisz. Trzeba się zakceptować.

Gość 6359623853535
Ktoś jeszcze się wypowie? :-)

Gość IamWhoIam
A ja mam 170 cm i ważę 54 kg i kij wam w tłusty zad!

Gość ojojku
ja sobie mówie - do czasu. Z wiekiem przemiana materii zwalnia a jak laska tak bedzie żrec lody to zacznie tyć i juz nie zgubi.

Gość 6359623853535
To wcale taka szczupła nie jesteś więc się tak nie ciesz. :-) Znam szczuplejsze osoby od Ciebie. :-)

przykro mi, ale pani 170/54 jest szczupła, a was kobietki zazdrość bierze...zamiast wkurzać się na chude osoby zróbcie coś z sobą, a nie użalajcie się nad życiem...

Gość do Gruba872
Tu naweniekoniecznie chodzi o szybką przemianę materii, ale ile osoba przyjmuje kalorii na dzień, nie każdy musi sobie odmawiać loda, jeśli w całym dniu się nie obżera. "Nic na to nie poradzisz, trzeba się zaakceptować" - biernie się godzisz na taką kolej rzeczy? Przecież chcesz schudnąć? Dlaczego nie wziąć się za siebie raz a porządnie i ostatecznie też móc jako szczupłą wpierdzielać lody? Mnie do szczupłości brakuje już tylko parę kilogramów, jak się wszystko unormuje, to będę jedną z tych, które jako szczupłe kupują sobie lodzicha od czasu do czasu :) Tobie też tego życzę.;) Wiem co to znaczy mieć nadwagę, każdy kilo mniej to różnica w jakości życia, ojej nawet nie wiecie jak moje kolana są mi coraz bardziej wdzięczne, aż na co dzień nawet lepiej mi się spaceruje. Warto się zmienić na lepsze.;)

Gość gruszka na wierzbie
Ależ zawiść. Pocieszać się, że szczupła przytyje :O Ja ważę 49 kg przy wzroście 170. Codziennie zjadam loda, albo kawałek ciasta, lub czekolady, ale ten "łakoć" jest zawsze wliczony w dzienny bilans kaloryczny. A kiedyś mnie dwie grubaski pod sklepem obgadywały tak głośno, że wszyscy słyszeli. Teksty typu: "Taka chuda a żre loda". Zawistne pustaki z tipsami zamiast mózgu :O

oczywiście, że zazdrość bierze ;) wiadomo, oczywiście w niektórych przypadkach to dobre geny i dziewczyny mogą jeść wszystko i nie tyją, ale w wielu innych.. Sama kiedyś regularnie biegałam, pływałam, uprawiałam sport praktycznie codziennie, byłam na ostrej diecie.. i od czasu do czasu pozwalałam sobie na tego loda na ulicy- powiedzmy raz na miesiąc. Byłam wtedy względnie szczupła i ktoś patrząc z zewnątrz mógł odnieść wrażenie, że nic tylko jem lody i po prostu nie tyje. Jak się domyślacie- ten lód był zamiast obiadu i oczywiście był odkupiony tygodniami ciężkiej pracy :P Więc nie oceniajmy zbyt pochopnie. Swoją drogą, mam nadzieję, że te czasy jeszcze wrócą dla mnie :P

Gość kolebki458
moja kuzynka od małego miała grube kosci, i taka duza nastolatka była, bo ma grube kosci. po drugim dziecku wzięła sie za siebie i sie okazało , ze kosci ma normalne, a tłuszczyku co nie miara. teraz laseczka ze szok i zadnego jo jo nie ma. tak, ze głowa do góry:):) wszystko jest mozliwe.

Gość *liliann
Mnie nie wkurzają. Wiele z tych lasek wyciska siódme poty, żeby ładnie wyglądać, więc tu nie można zazdrościć tylko brać przykład.

Gość Apasz24
Wolałbym takiej sam podać loda...

Gość do_autorki
Kochana, takiego loda to nawet Ty możesz sobie kupić ;) Jeżeli mówimy o tych wodnych. Wiadomo, mają one kalorie, ale o wiele mniej niż te śmietankowe itd... A część z tych kalorii zużywa ciało, aby został lód w organizmie ogrzany... Sama jestem na dietce, ważyłam 70,5 teraz ważę 64,5 przy wzroście 168 cm., i czasem loda sobie nie odmówię. ;) Do wakacji zamierzam ważyć 60 kg.

Gość wielka grubasnica:/
Weź nawet nie mów, jak widzę taką szczuplusieńką która pożera czipsy, lody czy batona to aż sie we mnie gotuje, czesto mnie potrafią uraczyc spojzeniem pogardy ale ja i tak mam to gdzies. Zawsze bylam gruba i bede. Pobyt u babci na wakacjach za szkraba tak mnie utuczyl, ze to chyba u mnie niemozliwe sie odchudzic. Kurwa 104kg, mało sie staram jesc i nic nie chudne. A te patyki żra jak swinie i sie smieja czlowiekowi w twarz, szlak by je podle pindy!!!!!!!!!

Eh...jak czytam takie głupoty to się we mnie gotuje. "Pobyt u babci mnie utuczył"- nie kochaniutka, SAMA SIĘ UTUCZYŁAŚ. Dlatego niestety teraz trzeba za to pokutować. Zamiast szukać dziury w całym i znajdować winę za swoją tuszę i kompleksy w innych, znajdźcie ją w sobie i zmieńcie swój tryb życia na bardziej aktywny i jedzcie mniej, a chipsów, lodów i innego badziewia wystrzegajcie się jak ognia...Jako nastolatka miałam 152 cm wzrostu i 76 kilo wagi i myślałam, że to wina genetyki i nie robiłam z tym nic...potem zaczęłam dietę, by sprawdzić czy dam radę i do 46 doszłam w kilka miesięcy ( inna sprawa, że potem odbiło się to na zdrowiu). Niestety potem znów trooooszkę sobie pofolgowałam i do 64 doszłam, dlatego teraz się odchudzam i już widać efekty...Dlatego jeśli NAPRAWDĘ chcecie schudnąć przestańcie wreszcie biadolić i to zróbcie, a za kilka miesięcy same będziecie tymi chudzielcami, którym tak zazdrościcie.

Gość Pliszka298
a mnie tam to nie przeszkadza. Ja mam 173 cm wzrostu i ważę 76 kg i uważam że świetnie wyglądam jak na tą wagę. Poza tym ćwiczę i trzymam rozsądną dietę a ostatnio sama szłam przez miasto i zajadałam pączka. Co do pani którą utuczył pobyt na wakacjach u babci to ja też za szkraba byłam grubaśnym dzieckiem i rodzice i kochane babunie mnie dokarmiali. Ale w liceum poszłam trochę w sport i nawet specjalnie nie dbałam o to co jem a samo zeszło. Dopiero na studiach jak skończył się wf i zaczęło się nieracjonalne odżywianie to mi przybyło kilogramów.

Gość 6359623853535
upupup

Gość magnolia*b
Ja ważę 83 kg przy wzroście 178 i dobrze mi z tym.

Gość a tam....
dupa tam i tyle

Gość Szczupła osoba
Ahhaha dobre tłuste baby którym nir chce się ruszyć d**y i zazdroszczą ŻAŁOSNE.

Gość gość
A może te szczupłe laski właśnie o siebie dbają ćwiczą i jedzą zdrowo i dzięki temu fajnie wyglądają i raz na jakiś czas pozwalają sobie na zjedzenie lodów. No ale lepiej zazdrościć zamiast wziąć się za siebie.

Gość gość
każdy umrze...nawet szprycha ;) Pociesze mnie to :D

Gość gość
pociesza*