Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mialam 26lat kiedy wyszlam

PYTANIE DOTYCZACE PRZYJECIA DO PRZEDSZKOLA

Polecane posty

W mojej okolicy otwieraja w lutym bardzo nowoczesne przedszkole ktore zostalo sfinansowane z pieniedzy w UE ktore bedzie cakowicie za darmo. Bylam niedawno na spotkaniu i wypelnialam ankiete dot m.in tego czy pracuje , i ile mamy mies dochodu na 1 os w rodzinie. w CZASIE spotkania okazalo sie ze jest 100miejsc a 140dzieci i bedzie konkurs :( a jak zapisywalam to dyr mowil, ze wszyscy beda przyjeci zebym sie nie martwila Spotkalam kolezanke ktora pracuje w gminie i pwoiedziala mi , ze dyr teraz pozapisywal duzo dzieci spoza regionu naszej gminy ( czego mu podobno robic nie wolno) i dlatego jest nadwyzka - czyli, ze ktogos musza nieprzyjac :( napiszcie mi jak to jest.

podnosze

Gość trutuutiiii
u nas jest tak ze pierszestwo maja dzieci zameldowane w miejscowosci gdzie jest przedszkole.

Gość moze troche wiem
u nas w przedszkolu są dzieciaki z mista jak i spoza niego, ważne aby obydwoje rodziców pracowali i mieli to udokumentowane, dodatkowo jeśli dochód na osobe w rodzinie przewyższa 100 zl, tam jest cos kolo 900zl to przedszkole moze odrzucic podanie, bo wtey obowiazuje przepis ze taka "dobrze sytuowana" rodzian moze zaplacic opiekunce do dziecka.

Gość trutuutiiii
ale bzdura z tym dochodem. u mnie tak na szczescie nie ma.