Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KubaAa

Pracuje w Ameryce i mam 15$ na godz. Błagam ile moge zarobić w Polsce np. Krk...

Polecane posty

Gość KubaAa

Nie chce juz tu siedzieć

Gość ja tez smutna
odpisze ci bo mnie wszyscy maja w dupie i nikt mi nie odpisal. znieczulica po prostu. Ogolnie w polsce kicha szczegolnie jezeli (wiadomo) za granica przyzwyczailes sie do lepszego standartu zycia,wiec ile zarobisz to i tak bedzie za malo bo tu drogo. ja to znam bo wrocilam z angli 2 lata temu. zarabian sie tyle zeby ledwo starczylo, bo rachunki i utrzymanie wykanczaja. zajebiscie drogo w polsce, wiec mozna pomarzyc o jakichs czestych wypadach. moj maz wlasnie wystartowal z firma budowlana w nowym saczu( zadupie na maksa,duze bezrobocie), ma duzo pracy ale niskie ceny bo na razie musi zdobyc klienta. pierwsza wyplata wyszla mu okolo 2 tysiecy, wiec wielkie gowno na polskie realia. w krakowie jednak wieksze perspektywy i troche lepsza placa- ale i tak do bani. po prostu ja tak mowie" welcome to poland" kiedy na przyklad targam kolejny raz dziecko a z wózkiem po schodach do urzedu bo jak zwykle nawet tam nie ma podjazdu. zalosne. jak ci tam dobrze to lepiej zostan. ja wrócilam i zaluje. ogolnie jak dobrze pojdzie i zalezy przy czym to zarobisz okolo 100 zl dziennie

Gość ja tez smutna
okolo 100 dziennie,kicha. w polsce wszystko drogie

Gość Norb
Ja juz zalozylem dwa tematy i tylko ty mi odpisałaś ps.Norbi

Gość KubaAa
Ja juz tu jestem 6 lat i powoli mam juz dość

Gość mm..mmmmm
10 lat w Los Angeles......8$ na godzine plus napiwki..... zazwyczaj okolo 100$ ze wszystkim na dzien pracy......zero ubezpieczenia zdrowotnego...... mam stopien magistra z Polski.....zyc sie odechciewa :((((