Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Jestem przerażony zachowaniem kobiet w sieci ...!!

Polecane posty

ostatnim razem kilka miesiecy temu poznawalem ludzi na czacie Interia i fakt poznalem fajna dziewczyne tylko ze mlodsza o 10 lat ale nie bede o niej pisal bo jest fajna i normalna ale co do reszty jestem szok i masakre przezylem od 20-45 lat wszystkie wysylaly mi nagie foty na moją komórke chcialy sie umawiac na spotkanie i na szybka decyzje czytaj sex i to wszystko niby usprawiedliwaly brakiem czulosci i ciepla czy wy tez tak macie ?? spotkalo was cos takiego ??

Gość moje trzy
Jak wchodziłeś na czat dla dziwek to co się dziwisz. Ta jedna normalna widocznie zbładziła.

Gość moje trzy
he he he nigdy nie wiesz, kto siedzi po drugiej stronie monitora :D

nie to ne faceci powiedzmy ze poznalem 3 kobiety i jedna z nich okazala sie normalna a reszta z nich to typowo sex nagie foty w roznym wieku nie wiem jesli tak jest naprawde to boje sie ze nie znajde dla siebie partnerki w zyciu Bo skoro takie sa kobiety to dobre pytanie jakie dzis naprawde sa ???

moge nawet powiedziec ze to atrakcyjne kobiety ładne i zadbane lecz stwierdzenie ze "facet spóscil mi sie do buzi " obrzydza mnie i to strasznie nie wiem co napisac co powiedziec jakos mnie tak odrzuca na 2 koniec swiata

Gość moje trzy
bidusiu :) Na kafeterii chcesz się dowiedzieć jakie są kobiety ? :-P Czy tutaj szukasz tej jedynej normalnej dla siebie? Hę?

hmm czy szukam dobre pytanie nikogo nie szukam bo im bardziej kogos szukalem tym czulem ze jestem dalej od celu wiec nie szukam ale nie mam nic przeciwko poznawianiu ludzi przez neta oczywiscie tych normalnych Zawsze szczery naucz sie pisac z kultura i tyle ci powiem nie bede sie do twojego poziomu dostosowywal petaku

Ustalmy pare spraw.Zadna,absolutnie zadna,normalnie wygladajaca panna nie wysle Ci nagiego zdjecia(wlasnego) proponujac sex(za darmo).Na chatach trzeba miec gadke,trzeba miec poczucie humoru,trzeba miec urok osobisty.Innym sposobem wyludzisz nagie foty jedynie od pan z wasem lub panow typu bears.Skoncz snucie tej opowiesci dziwnej tresci i zaloz inny temat.

0/10. :-/ albowiem ohydna ma facjata i rozlazle cielsko snic Ci sie bedzie noc w noc. 34906459

Gość co za pajac
Zaprezentuj gadke i poczucie humoru, no dalej!

Gość malaMoon
heh, nie wiesz, ze ludzie nie maja co robic? nie stac ich na normalna rozmowe, tylko od razu musza pokazac jacy oni nie a fajni :] takich nalezy po prostu ignorowac. ja zaobserwowalam to samo tzn., faceci na czatach tylko o jednym, nawet sie nie przwdstawia, a juz wylatuja z pytaniem w wiadomym celu.

Gość malaMoon
no niestety, swiat sie przekreca, i niektorych nie stac na uczucia poza tymi prymitywnymi i zwierzecymi ... moze wyzsze wartosci to zbyt trudny stopien wtajemniczenia by byc czlowiekiem :)

Gość malaMoon
no niestety, swiat sie przekreca, i niektorych nie stac na uczucia poza tymi prymitywnymi i zwierzecymi ... moze wyzsze wartosci to zbyt trudny stopien wtajemniczenia by byc czlowiekiem :)

Gość O kurrczę
NADAWAJĄ - nadają! głÓwnie