Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osculamortis

MÓJ CHŁOPAK PISZE Z INNYMI

Polecane posty

Gość jaru27
czytalas to na gg? bo jak tak to ja bym po prostu powiedzial sluchaj, mozesz sie obrazic, ale przez zwykla ciekawosc zajrzalam na twoja poczte i sam wiesz co odkrylam, wiem ze flirtujesz z innymi dziewczynami i to nie jest kwestia zaufania bo jak mam Ci ufac jak przeczytalam ze chowasz sie przede mna a gadasz z innymi? komplementujesz te laski, flirtujesz a ja mam udawac ze nic sie nie dzieje? tak nie wygląda miłość, mnie to boli

Gość joassiasss
ja bym sie nie przyznala do czytania komunikatora gdybym nie miala niezbitych dowodów na jego winę... Z reszta ja nie czytalam nigdy niczyich smsów komunikatorów etc.... zawsze wychodzilam z załozenia ze nie chce zeby ktos czytał to co ja komus pisze i ten ktos mi... i tu nie chodzi o flirty bo ja tego nie robilam bedac z kims w zwiazku... szczera rozmowa tak... ale mysle ze wystarczy powiedziec "wiem ze flirtujesz z innymi" nie musisz mówić skąd... i powiedziec ze nie uznajesz tego typu rzeczy a jak sie dowiesz ze znów to robi to poważnie zastanowisz sie nad sensem bycia razem... skoro mu nie wystarczasz... zapytaj go o uczucia... jakby on sie czuł, ze ty byś go nie postawiła w stakiej sytuacji... chociaz z doswiadczenia wiem ze "szczere rozmowy" niewiele pomagają... Przy tym musisz zrobić sie chłodniejsza, zajeta, nie spotykać sie z nim tak czesto... nie wiem czy masz na to siły

a skoro twój facet szuka potwierdzenia u innych ze jest fajnym samcem sztuką( wcale nie najprostszą) jest zapewnianie swojego faceta, że jest najlepszym samcem na świecie :-) ale sztuką jest, aby facet był przekonany również, że to ty jesteś dla niego tą jedyną kobietą, dla której bez mrugnięcia okiem porzuci flirty z innymi aby jej NIE RANIĆ Brak tolerancji dla działań partnera, których nie akceptujemy i które nas ranią to jedyne wyjście. Zupełnie inną kwestią jest podporządkowanie się naszym wymaganiom i tutaj jednoznacznie widać, czy facetowi zależy na związku z nami czy tylko mami miłmi słówkami.

Gość osz przegapilam ciag dalszy
Jakby moj facet odstawial takie cyrki to by dostal takiego kopa w dupe, ze by nawet nie wiedzial kto i kiedy go kopnal a Ty mloda jestes i naiwna najlepszy przyklad pelikana, ktory wszystko lyknie

Gość osculamortis
Dziewczyna ratownika może masz rację. Może to też trochę z mojej winy on pisze z innymi... Moze on sie nie czuje przy mnie jak prawdziwy facet. joassiasss. Mam bardzo dużo siły. Jeszcze.:)

Gość łeeejllaaa
kurcze ... dobry sposób na zerwanie

Gość osculamortis
gdybym była taka co wszystko łyka to nie próbowałabym czegoś z tym zrobić...

Gość łeeejllaaa
"Może to też trochę z mojej winy on pisze z innymi... Moze on sie nie czuje przy mnie jak prawdziwy facet." skoro tak sie czuł to uwierz mi ze kazda inna bedzie sto razy lepsza od ciebie

Gość osculamortis
zawsze szczery. to wypowiedz się na ten temat naprawdę szczerze. Bo jak narazie to odczuwam to jakbyś pisał żeby zabić nudę... Jak byś się czuł, gdyby dziewczyna pisała z innymi.?

Gość osculamortis
Ty chyba nie wiesz co to miłość...

juz napisalem szczerze zawsze tutaj pisze szczerze jakbym sie czul? a jakie to ma znaczenie? jesli niunia chcialaby pisac z innymi, to nie bylaby juz ze mna, proste

Ty chyba nie wiesz co to miłość... dziecko, ocknij sie, twoj facet cie kocha i flirtuje z innymi? hello! ty kochasz kolesia, ktory ma cie za nic? mowie ci, pogadaj z mama

Gość osculamortis
jesteś dobitny. I to mi się podoba.:)

Gość łeeejllaaa
sorryy dziewcze a gdzie ty byłas ? spałas? straciłas przytomnosc czy co ze dopousciłas do tego by facet poczuł "zapach" innej kobiety która sie nim bardziej interesuje niz ty?

ze dopousciłas do tego by facet poczuł "zapach" innej kobiety co za kretynska wypowiedz kobieta nie jest od tego by pilnowac swojego faceta, jesli on nie docenia kobiety tylko oglada sie za innymi to nalezy najpierw dac mu wybor "ona czy ja" a nastepnie wyciagnac konsekwencje z jego wyboru

Gość osculamortis
Nie mam zamiaru z nikim tu flirtować -,- Źle mnie chyba zrozumiałeś... Po prostu mówisz z sensem...

jesli widzisz, ze mowie z sensem to bardzo dobry znak posluchaj - w zyciu kieruj sie faktami a nie zludzeniami, ok? flirtuje z innymi - fakt ma cie w dupie - fakt kocha cie - zludzenie

Gość joassiasss
dokładnie zs To nie jest tak że on przy Tobie nie czuje sie facetem... zcuje sie w 100 % bo to Tobie zależy bardziej... Musisz odpuścić... Musisz pokazać, że masz swoje życie, nie tylko wiecznie on i on... ja akurat nie maialam nastroju na takie zabawy i po jego wykrętach powiedziałam "żegnaj" i zabawne jest to, że nawet nie próbował nic naprawiać... czekał tylko na mój ruch... ułatwiłam mu sprawe i nie załuje:) On doskonale wie ze jest dla Ciebie całym światem a to nie tak powinno być, odpuść sobie, nie męcz sie i nie zadręczaj... Powiedz krótko i zwięźle... Albo sie zmienia twoje zachowanie, bo mnie rani albo sie bedziemy musieli rozstac... Jeżeli kocha to sie ogarnie a jeżeli nie... to po co Ci takie facet??

Gość osculamortis
Normalnie mam mętlik w głowie... -,-

Normalnie mam mętlik w głowie... -,- nie jestes szczera nie masz metliku, tylko liczylas na odpowiedzi w stylu - nie martw sie, moj tez flirtowal ale mu przeszlo nie, tak to nie dziala dziecinko

Gość łeeejllaaa
"zawsze szczery ze dopousciłas do tego by facet poczuł "zapach" innej kobiety co za kretynska wypowiedz kobieta nie jest od tego by pilnowac swojego faceta, jesli on nie docenia kobiety tylko oglada sie za innymi to nalezy najpierw dac mu wybor "ona czy ja" a nastepnie wyciagnac konsekwencje z jego wyboru" osiołowi w złobie dano ...daj mu wybór a zdechnie z głodu uwierz mi ze jesli kobieta jest zadufana w sobie ksiezniczka którA UWAZAZE FACET MA JA po nogach całowac za samą jej obecnosc to sie mylisz... mezczyzna ktory jest z jakas prózna głupia baba która nic innegonie robi jak tylko mu stawia ulitimatum wybierze dziewczyne która sie niz bardziej zainteresuje i dogada z nima a nie jaks jebnieta despotke która stawia nakazy zakazy jak jakiemus psu... "wstan spocznijn pierdnij odpocznij!"

Gość osculamortis
Metlik miałam już od dawna- i jak napisałeś miałam nadzieję, że ktoś mi tak powie... A teraz... Dzięki.

mezczyzna ktory jest z jakas prózna głupia baba jesli starasz sie wyjsc na idiotke to idzie ci pieknie facet, ktory JEST z jakas prozna glupia baba to po prostu debil i tyle, szkoda nawet sie nad takim scenariuszem rozwodzic comprende?

Gość osculamortis
ja wcale nie jestem z tych "księżniczek". Chciałabym tylko jednego...

Gość karooolciagam
Na moje powinnaś zrobić tak. Spotkać się z nim i patrzeć mu prosto w oczy i zapytać: ukrywasz coś przede mną? Jeśli skłamie Ci prosto w oczy to po prostu wyjdz i powiedz mu tylko że wiesz o wszystkim i nie jest z Tobą szczery, i wyjdz! i nie odzywaj się do niego, zobaczysz czy mu zależy, nie bądź tą głupią!!!!