Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani kasiaaa

Jaka jest najbardziej zła rzecz jaką zrobiłyście jako dzieci?

Polecane posty

Gość pani kasiaaa

Kiedyś kiedy miałam 10 lat zobaczyłam nielubianego kolege na ulicy jak stał koło swojego roweru, zrobiłam wtedy coś takiego - podeszłam do niego zwyzywałam, przypaliłam mu papierosem ręke po czym on uciekł a ja mu zabrałam rower pojeździłam sobie nim troche a potem porzuciłam go :classic_cool: pobije mnie ktoś?

Gość O07777777776
ja sikalam w parku im. Stalina

Gość Uroczy Roman
Zuchwała kradzież, która mi się upiekła.

Gość 423422
skad w wieku 10 lat mialas papierosy?? :o

Gość yuyuyu
a skąd miałaś papierosa w wieku 10 lat? :o

Gość helna banna
zabiłam chomika

Ja tylko rzucilam w nielubianego kolege cegla...ale moj znajomy pacholeciem bedac zastrzelil kolege z broni jego ojca.Nieswiadomie i niezamierzenie ale chyba Cie pobil:/

Gość powiedz tak o sobieeeee
autorko, to prowokacja, prawda?

Gość pani kasiaaa
Papierosa miałamod koleżanki która podbierała ojcu. Dla odmiany teraz gdy jestem dorosła nie pale, nałóg dla debili :classic_cool:

Gość yuyuyu
Boże, to jakaś patologia. :o Palić fajki w wieku 10 lat to kompletna żenada. Kiedyś jak szłam z koleżanką (miałyśmy wtedy po 17 lat) paląc to podszedł do nas taki dzieciak - 10 lat maks i pyta czy mu damy szluga. No po prostu porażka.

a ja mam 21 lat i nigdy nie palilam,a piwa sie napilam lyczka i mi nie smakuje fuu inny alkochol to samo:P

Gość yuyuyu
Zero - no i bardzo dobrze :)

Mi papierosy jak miałam 10 lat sprzedawała matka mojej koleżanki z klasy :O Zresztą przez tą babę połowa dzieciaków paliła :O

Gość justice of the grave
wepchnąłem kolegę do rowu melioracyjnego :classic_cool: był umazany śmierdzącym błotem od stóp do głowy :D do dziś pamiętam ten "plusk" :classic_cool::D

Gość fdmkbgd
rozne glupoty sie robi wiec nie oceniajcie ja nawet nie pamietam teraz ale pewnie ich troche bylo pamietam ze sama oberwalam cegłą albo piłką od sąsiada gdy jechalam na rolkach a on mnie olał :o poryczalam sie i go zwyzywałam a on mial mnie w doopie co bylo upokorzeniem jak nie wiem:o

wydzwanialam z kazdej budki telefonicznej do policji i sie wyglupialam, za ktoryms tam razem sie wkurzyli i powiedzieli : jestesmy juz na ulicy Solidarnosci, nie chcielibyscie widziec jak spierdzielalam - rzeczywiscie tam jezdzili a ja sie chowalam gdzies po krzakach, modlilam sie zeby mnie nie znalezli :D gralam tez na uczuciach mlodszych kolezanek, bo one mnie zawsze tak lubily a ja im spierdzielalam bo lubilam jak placza, pozniej je przytulalam i tak w kolko jedna nawet chcialam wrzucac do piwnicy i mowialm jej za ja porwe ja mialam wtedy ok 8 lat a ta mala chyba ze 4 czy 5

Gość justice of the grave
nawet gdybyś schowała się w krzakach to i tak by cię wypatrzyli po wysokim czole :classic_cool:

Gość o, ja tak jak lady robilam
tyle ze dzwonilam do szpitala mowiac ze pilna sprawa bo brat grzebie sobe w gaciach a mama mowila ze tak nie ladnie:o

Gość Jakie zlosliwce
I jeszcze sie tym chwala Nie Lepiej robic cos smieszne go nieszkodliwego, tylko to juz troszke ambitniejsze, nie kazdy potrafi.

Gość o, ja tak jak lady robilam
a ty panie idealny idz jak nie pasuje, akurat dziecko odroznia zlosliwosc od ambitnego,smiesznego zachowania :D:D

temat tyczy sie zlych rzeczy nie dobrych dla mnie to kiedys byla zwykla zabawa

Gość dfffgfgg
dzwonilam do domofonow i uciekalam.

Gość zło up
up

Gość mgmgmgmdaj
ogladalam ksiazki z kamasutra erotyczne itp.gdy znalazlam je kiedys w domu

Gość up bo
śmieszne.

Gość xderr
Kopałam małe kaczuszki :( ale to tylko raz, coś mi odbiło Ukradłam cukierka ze sklepu Wydzwoniłam z koleżanką na 0 700 rachunek na 200 zł :O To takie chyba najgorsze

Gość gtfmfkfkfkf
Wpadłem pod czerwonego poloneza mając 7lat bp uciekałem ze szkoły przez boisko.rok w szpitalu rok w plecy do dziś problemy ze zdrowiem i żal mi kierowcy bo miał straszne problemy.blysk świateł tego auta dni mi się do dziś i dźwięk klaksonu.

Gość gtfmfkfkfkf
Sni nie dni :)

Gość hohoho duzo takich..,,
(wiek 10 lat)Bawiłam sie w lekarza na podwórku i wpadłam z kolezanka na pomysł ze załozymy gabinet ginekologiczny: Pierwsza pacjentka sie zjawiła wiec nie wiem co mysmy miały w głowach ale zaczeło sie badanie wysmarowałysmy jej tyłek weglem niby odkazanie przed zastrzykiem nastepnie badanie krocza za pomoca kijka :D do dzis to wspominamy wraz z nasza pacjentka :D Bicie innych kolezanek a pozniej ucieczki przed ich duzo starszymi bracmi na drzewo i trele morele złap nas na drzewie :D Ucieczka z przedszkola ale dostałam lanie w domu :D 3klasa podstawowki uderzyłam nauczycielke ksiazka w twarz jestem straszny nerwus a ta pipa kazała mi czytac ten sam tekst chyba z piec razy i mnie poniosło :)