Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkaa19

Czy ja jestem brzydka???

Polecane posty

Gość dark8888
Ja kocham u kobiety nogi i nie patrze na buzie,ale cenie jej umysł,buzia sie starzeje,chyba że sporty uprawia

Gość Mirella34
To raczej źle mierzysz. Pod biustem jak mierzysz to musisz wypuścić z siebie powietrze i owinąć się miarką ciasno. W biuście z kolei mierzysz luźniutko.

Gość Mirella34
Spróbuj się zmierzyć jeszcze raz, ale tak jak napisałam

Gość tez sobie to
to 79/88,5

Gość Mirella34
a dlaczego wcześniej 90, a jak napisałam, że masz mierzyć luźno w biuście, to wyszło ci 88,5? Musisz dobrze zmierzyć, to jest najważniejsze. Zaraz przeliczę jaki orientacyjnie nosisz rozmiar.

Gość tez sobie to
aha myslalam ze to było stwierdzenie i ze mierze zbyt luzno, wiec pozostaje 90

Gość Mirella34
No, to wcale nie masz takiego małego biustu. Masz dokładnie taki jak ja. W dobrze dobranym staniku będzie się prezentował naprawdę ok. Według kalkulatora masz rozmiar 70D (zaznaczam, że to jest rozmiar orientacyjny). Spróbuj w sklepie też zmierzyć 65E i 75C (miseczki są tutaj takie same, różnią się tylko obwody pod biustem- wiem że dziwnie brzmi ;) ), ale myślę, że 70D będzie ok. Stanik zapinaj zawsze najluźniej jak się da, bo i tak później się rozciągnie. Po włożeniu nachyl się i powygarniaj piersi (włóż rękę w miseczkę i pociągnij w górę trzymając drugą ręką stanik na dole). Zobaczysz, że też zrobi ci się ładny rowek między piersiami.

Gość tez sobie to
ło matko brzmi na duzy :D teraz bd patrzec na inne rozmiary, dzieki wielkie 🖐️

Gość Mirella34
Wiesz, to 65E też sprawdź. Wydaje mi się, że może być dobre. Zobaczysz, w którym będziesz się lepiej czuła. Tylko zaznaczam, że np. na targu nie dostaniesz stanika 65 pod biustem (w ogóle chyba tam rozmiarówka jest do kitu- jakaś chińska). Lepiej udać się do jakiegoś lepiej zaopatrzonego sklepu. Ja kupuję świetne staniki w La SENZA. Są trochę droższe, ale piersi wyglądają w nich świetnie. Z tańszych staników fajne ma firma Kinga.

Gość tez sobie to
:) 👄

Gość Mirella34
FiFkA007, a do czego to miało być?

Gość Mirella34
tez sobie to, życzę powodzonka w zakupie biustonosza. Ja jak się dowiedziałam jaki mam rozmiar od razu poleciałam do sklepu i nie mogłam uwierzyć, że mam na sobie biustonosz z miseczką D i tak świetnie biust wygląda (całe życie myślałam, że noszę B). Trzymam za ciebie kciuki

Gość dobra dusza 17 .
Nie jesteś brzydka tylko sztuczna . Masz cudowne oczy ale usta to totalna przesada ...