Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkaa19

Czy ja jestem brzydka???

Polecane posty

80 D to tak jakby ok 85pod biustem i 99 w biuscie rzeczywiscie ogromne :D roznica ok 14 cm :D jezeli ktos nie zna sie na doborze prawidlowego biustonosza to i owszem gada pierdoly ze C i D to duze cycki

Modelka powinna być w 100% naturalna.

Gość Mirella34
Kobietko, doedukuj się trochę w kwestii dobierania biustonoszy, bo na starość będziesz miała obwisły biust. Miseczka D nie zawsze jest taka sama. To zależy od tego ile jest pod biustem. 65D a 80D to wręcz kolosalna różnica

Gość to ja mam pytanie do
wiktora, wiec ty lubisz duze biusty to dla ciebie musze oznaczac gorszy okaz? gorsza jakosciowo? i wogole szkoda na mnie zycia? ja mam bardzo male i sama nie wiem jaki mam rozmiar na pewno małe B

Gość wiktor4333
Pisałem przecież, że duży biust to tylko miły dodatek. Gdyby kobietka miała bały biust, ale zachwyciła mnie swoim intelektem, dobrze bym się czuł w jej towarzystwie, to cycki schodzą na dalszy plan.

Gość to ja mam pytanie do
ale w łozku nie mialbys sie czym bawic :P

Gość fhfgh
no tak chyba mam oczy to widze, raz widzialam ją bez stanika i sama powiedziala ze takim biustem czuje sie jak kaleka i zawsze kupowala cyckonosze o takim rozmiarze

Gość wiktor4333
Powiem tak- oczywistością jest, że osobowość jest najważniejsza. Kocha się osobę, nie jej daną część ciała. Ale przecież coś w tej osobie musi nas do niej przyciągnąć. Nie patrzymy na dziewczynę i nie widzimy tego, że jest wspaniałą osobą, jest inteligentna, elokwentna, dowcipna itp. Musi nam się najpierw podobać wizualnie. Dopiero później okazuje się jaka ona jest.

Gość fhfgh
hehehehe wszystko jasne kobieta jak ma duzy biust to nie musi byc inteligentna :D tak wynika z postów wiktora, a jak ktoras ma mały to musi byc inteligentna, szkoda ze z naszych biustów zrobili sobie zabawki a nie czesc ciała ktora jest stworzona tylko i wyłącznie do innych celów

Gość Mirella34
fhfgh, mam wrażenie, że ty nie dość, że masz mały biust to inteligencją nie grzeszysz. My ci tłumaczymy, że nie masz pojęcia o rozmiarach biustów, a ty dalej swoje. A ostatni post wiktora ja zrozumiałam całkiem inaczej niż ty. Przecież nie napisał, że wystarczy duży biust, tylko wg niego to jest asumpt do nawiązania kontaktu z daną kobietą i po jej bliższym poznaniu zadecydowania o tym, czy nam odpowiada jej charakter.

Gość fhfgh
to dobrze ze masz tylko takie wrazenie... zawsze było tak ze D mają te kobiety ktore az sie do tyłu uginają pod ich ciezarem, teraz zeby kobiety poczuły sie lepiej postanowiono zwiekszyc rozmiarówke, pamietam ten moment kiedy w mediach o tym mowili ze kobiety kótre mają B tak naprawde mają C... wiec wychodzi na to kto tu naprawde nie zna sie na rozmiarówkach, a posty wiktora nie są jakies szczegolnie trudne wiec trzeba byc idiotą zeby nie zrozumiec postu o inteligencji, a gdybym ja sie sugerowała rozmiarem penisa i to on miałby decydowac to byłabym wiecznie sama, ale kazdy ma inny zasób wartosci wiec rowniez inne wymagania, dobra ja juz koncze, nie przywykłam tak długo rozmawiac o czyms tak prymitywnym jak cycki i szkoda czasu na komputer, miłego dnia

Gość tez sobie to
przypominam, z rozmiarami spodni jest identyczne są coraz miejsze, normalnie nosiłam 40 a teraz 36...

Gość Mirella34
fhfgh, kurde, zrozum w końcu, że to wcale nie jest tak, że ktoś zwiększył rozmiarówkę, ona od zawsze taka była. Tylko teraz kobiety stały się bardziej świadome i potrafią sobie odpowiednio dobrać biustonosz. To nie jest tak, że każde D ma taki sam rozmiar 65 D jest maluteńkie, a 80 D ogromne. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem (postów wiktora zresztą też). Załamać się idzie, jak się czyta takie osoby jak ty.

Gość Mirella34
tez sobie to, po prostu pewnie schudłaś. Ja odkąd pamiętam nosze 34.

Gość wiktor4333
fhfgh, ktoś bardziej inteligentny się trafił od ciebie i od razu uciekasz, bo wiesz że nie obronisz w żaden sposób sowich śmiesznych opinii.

Gość tez sobie to
mirello nie rób ze mnie tępej blondynki, gdybym schudla az tyle to nawet bym to zauwazyła, po pierwsze, a po drugie 40 nosiłam kilka lat temu kiedy bylam szczuplejsza, i z tymi spodniami to akurat prawda bo duzo dziewczyn to zauwazyło, o dziwo jesli chodzi o meskie spodnie zawsze jest tak samo, w tych samych firmach rozmiary poleciały w dół poprostu

Gość tez sobie to
przyznam szczerze ze sama nie znam sie na cyckonoszach, bo akurat do mojego "biustu" nie jet mi to potrzebne i zawsze myslalam ze takie B60 jest troszke mniejsze od B80 a nie znacznie

Gość Mirella34
To powiedz mi, dlaczego ja od wielu, wielu lat noszę rozmiar 34? I zawsze tak samo leżą.

Gość Mirella34
tez sobie to, ale to nie jest tak, że masz mały biust to ci to nie jest potrzebne. Mały biust też z czasem może obwisnąć, jeśli się nosi źle dobrany stanik. I zapewniam cię, że między 60B a 80 B jest OGROMNA różnica.

Gość tez sobie to
moze zgrublas? :D

Gość tez sobie to
tylko ze mój jest tak maly ze wcale nie zwisa wiec nosze cyckonosz tylko jako bielizne a nie po to zeby mi podpierał cycki bo nie ma jak podpierac, czuje sie okropnie z małym biustem bo juz wiem co myslą o mnie ludzie a w szczegolnosci faceci..

Gość Mirella34
Nie, nie zgrubłam. Nawet bym powiedziała, że ostatnio mi brzuszek trochę się spłaszczył. To nic, że ci nie zwisa, ale kiedyś może. Ja też nie mam obwisłych piersi i w zasadzie nie musiałabym nosić stanika, ale jak włożę stanik i odpowiednio ułożę piersi to wyglądają dość fajnie (nawet rowek mi się wtedy między nimi robi). Zapewniam Cię, że nawet tak mały biust z czasem może obwisną, a wtedy nic ci nie pomoże. Myślę, że stanik nie podtrzymuje ci biustu, bo ma za duży obwód (najczęściej dziewczyny popełniają właśnie ten błąd). Poczytaj w necie o doborze stanika, to zapewniam cię, że się zdziwisz. Ja kiedyś zawsze nosiłam 75B (jak większość nieświadomych kobiet). A później się okazało, że mam jednak rozmiar 70D.

Gość tez sobie to
tylko ze staniki na mnie nie pasują, te z miseczką ktore pasują mają za krótki pasek i w efekcie mnie cisnie, a te ktore pasują w obwodzie znowu mają za duzą miseczke, dlatego wiecznie musze kupowac za duze i zaznaczam ze jestem bardzo szczupłą osobą wiec schudnąc bym nie mogła

Gość Mirella34
Bo to nie jest tak, że pójdziesz do sklepu i mierzysz co popadło. Musisz najpierw się dokładnie zmierzyć miarką. Napisz mi- jaki aktualnie nosisz rozmiar stanika?

Gość tez sobie to
80B

Gość Mirella34
O kurcze, kobietko, to ty masz strasznie źle stanik dobrany! Gdyby to był dobrze dobrany stanik, miałabyś pod biustem 85 cm, czyli byłabyś bardzo gruba, a piszesz przecież, że jesteś szczupła. Masz może miarkę krawiecką gdzieś? Bo jeśli byś chciała, to mogłabym ci pomóc dobrać odpowiedni biustonosz. Tylko musisz mieć miarkę.

Gość tez sobie to
pod biustem mam 83 a w biuscie

Gość tez sobie to
a w biuscie 90