Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm432

kobiety 40-letnie

Polecane posty

Gość mmm432

Czy kobiety 40-letnie mają szansę znaleźć jeszcze kogoś do życia? bo czasami odnoszę wrażenie, że w Polsce powinnam poddać się już procesowi utylizacji....tu jest jakiś pojebany kult młodości....każdy patrzy na 40- latków jak na dinozarów.......czy jest tu ktoś 40-letni i też tak się czuje?

Gość zeeenek
A masz dzieci czy jestes sama? I czy jestes atrakcyjna?

Gość mmm432
no dziecka to ja już nie mam, bo syn ma 20 lat....tak jestem atrakcyjna i co z tego jak mam 40- lat, to już powinnam sobie wg tego chorego kraju kwaterę na cmentarzu wykupić...

Gość mmm432
Tu jak ktoś osiągnie magiczną 40-tkę to powinien myśleć o śmierci......pojebany kraj.

Gość mmm432
To nie jest duża przesada.....nie wiem ile masz lat, ale się przekonasz szczególnie kobieta ma przerąbane.

Gość zeeenek
Nie no az tak zle nie jest. Mysle, ze nie jest ci latwo kogos znalezc, bo po prostu wiekszosc facetow w twoim wieku czy troche starszych ma juz partnerki. A oczywistym jest, ze ktos kto ma 30-40, a jest wolny, bedzie jednak wolal kobiete troche mlodsza

Gość mmm432
ja wyglądam no nie przesadzę na 30- tkę.....no i co z tego?? jak wiem, że mam tak naprawdę te 40- ści i jak komuś o tym powiem to....jestem traktowana jak "staruszka".....nawet ostatnio bylam u fryzjerki to mi bezczelnie powiedziala, bo rozmawiałyśmy na temat tempa rośnięcia włosów, że po śmierci też będą mi rosły........już więcej do tej wrednej małpy nie pójdę, wredna suka.

Gość zeeenek
Bardziej tu chodzi o to, ze nie bedziesz juz mogla byc matka. Sam mam 30 lat i chocby z tego powodu nie zwiazalbym sie z 40stka. Ani nawet z 35tka.

Gość mmm432
co nie maja?

Gość mmm432
ja nie mam wymagania żeby mój partner miał 30-tke.....ogólnie, hasło 40-tka i faceci inaczej na to patrza chyba zaczne klamac ze mam 35 lat...

Gość kolejny durny temat
durnej autorki :-O ona jest tak sfrustrowana ze tylko takie tematy zaklada :-O mowi ze jest atrakcyjna a w innym temacie, ze wazy 85 kilo i wie ze nikogo juz nie znajdzie :-O sfrustrowany babon :-O

Gość thsrthystryhr
poszukaj kogoś starszego o kilka lat a będziesz dla niego młodą dupką.

Gość mmm432
schudłam wiec teraz jestem juz atrakcyjna

Gość teraz kobiety rodza po 40stce
Carla bruni urodzila w wieku 42 lat, albo szukaj wsrod facetow z dziecmi

autorko jestem dużo starszy od ciebie i powiem ,że życie zaczęło się po 40tce :)

Gość zeeenek
O kurna ale przyklad, Carla Bruni, ok jeszcze Edyta Gorniak w wieku 39. Ta sa przyklady, ze "teraz kobiety rodza po 40ste". Dobre.

Gość mmm432
ja nie chce już rodzić bo mam doroslego syna tylko naprawdę podejście do kobiet 40-letnich w naszym kraju jest no dość dziwny....

Gość zeeenek
Dlaczego dziwny? Jezeli ktos chce miec dziecko, to chce miec kobiete, ktora mu je urodzi. Na samym ruchaniu swiat sie nie konczy

Gość kolejny durny temat
Ty masz sama podejscie dziwne :-Ozal mi Ciebie :-Ozaakceptuj swoj wiek a i wtedy nikt ci nie da odczuc ze stara jestes :-O ktos ma racje : jestes nierozganrnieta :-O

Gość teraz kobiety rodza po 40stce
na zachodzie kobiety rodzace kolo 40-stki to nic nadzwyczajnego

Gość zeeenek
To nie jest kwestia kraju, tylko biologii. Po 35 istnieje ryzyko zagrozenia ciazy czy urodzenia dziecka usposledzonego. Nie mowie, ze po 40stce kobiety nie rodza, ale najlepsza kobieta na dzieci to jest 20-27 i takich wiekszosc facetow szuka.

Gość zeeenek
Moi rodzice sa lekarzami i wiem to od nich. Poza tym strony ktore maja w linku jakies nawiazania do feminizmu omijam szerokim lukiem. Sorry.

Gość Antonio de
do mmm432 Ja bym taką 40-tkę chciał :) a jakie masz figurę i cycki...?