Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm432

kobiety 40-letnie

Polecane posty

Gość e tam e tam
a ja tez mam 40 lat i mnie kreca mlodzi ale chyba tylko w seksie,no pociagaja mnie ale nie takie gowniarze 20 letnie raczej tak od 30 tki,bo jednak z takim dzieciakiem mlodym nawet gadac nie ma o czym:D chociaz pewnie by mnie mogl z kilka razy ten tego:P chcialabym,nie powiem,ze nie :P

Gość mmm432
no na pewno na tamten świat seks by mnie wysłał z kimś takim

Gość e tam e tam
libido mi podskoczylo strasznie ,moglabym ciagle no ale z drugiej strony byc tylko workiem na sperme bym nie chciala ,wolalabym jakas wiez i relacje zbudowac z takim mlodym facetem :)

Gość e tam e tam
ja sie wcale nie czuje brzydsza i gorsza bo nikt mi tez nie daje tylu lat ,wiec juz ostatnio sie nie przyznaje skoro pada zdziwienie ciagle,paru facetow na randkach powiedzialo mi,ze chyba klamie :(wiec uznalam ze jak powiem ze mam 33 to bedzie w sam raz .Bo jednak inaczej to brzmi,sprawdzal nikt nie bedzie w luznej znajomosci a jednak inaczej to brzmi.A po co szczerze gadac?Faceci tez klamia ,zawyzaja wiek ,maja np 25 a mowia ,ze 30:O

Gość John_
A ja choć mam już dosyć sporo latek to jednak obstaję za młodymi osobami bo to my ich uczymy i dajemy im przykład. Gdybyśmy odpowiednio dbali o swoje dzieci i poświęcali im więcej czasu dla nich to nie mieli byśmy do nich żadnych pretensji w sensie ich postępowania. Świat nie stoi w miejscu lecz biegnie cały czas do przodu tak jak tykający zegar i tego czasu nie da się cofnąć. A czy pamiętacie co nasi rodzice mówili o nas? Tacy sami byli dla nas jak my dziś jesteśmy dla swoich dzieci. Wiem to że dziś dzieci mają co sobie zapragną ale skończyły się te czasy które dla nas były ciężkie w życiu, te młode pokolenia też będą wspominać w przyszłości swoje ciężkie życie tak już tu jest na tym świecie. Nie możemy nic zmienić tylko iść z postępem dalej.

Gość mmm432
z młodym żadnej relacji się nie zbuduje ze starym trudno się dogadać, a co dopiero z mlodym

Gość mmm432
a ja nie bronię dzisiejszych mlodych.....i nie zmienię zdania że nie mają żadnych wartości

Gość w czym problem?
przeciez to normalne ;starsi panowie lubia mlode ,a mlodzi fadceci leca na dojrzale kobietki:) zwiazek rownolatkow tez sie moze rozpasc ,wiek to nie gwarancja powodzenia zwiazku:) jak trafi swoj na swoja to bedzie ok a co ludzie gadaja niewazne jest :) kochajmy sie poki zyjemy ,milosc jest piekna :) 🖐️

Gość John_
Żyjemy w innych czasach dziś i musimy się przystosować do takiego życia a wtedy dostrzeżemy świat inaczej bo przecież on jest taki piękny jak nasze krótkie życie.

Gość John_
mmm432 czy jeszcze jesteś?

Gość e tam e tam
i tu jest problem,zeby tak trafic na mlodszego ,ktory jeszcze bylby dojrzaly emocjonalnie i nadawal sie do zwiazku a nie tylko do relacji erotycznej :O z tym jest wlasnie problem,bo seks z mlodym moze byc fajny tylko ze wiekszosc mlodych ze starsza babka chce tylko sprobowac,miec namietny romans a chyba jednak malo ktory by sie zwiazal,chocby dlatego ,ze ..co powie rodzina?:O chyba musialby sie powaznie zakochac? ale z kolei starsi faceci tez juz sie nie nadaj do zwiazku,jak dla mnie,bo nie potrzebuje tatusia i kogos kto mnie bedzie rozstawial po katach i mowil mi co mam robic:O a rzadko ktory wolny,jak juz to z odzysku a ci z kolei tez maja raczej zwichrowany charakter:O bo kobiety sa za madre w wieku 40 lat ,to taka juz nie mlada ale i nie stara kobieta ,wiek pomiedzy i stad pewnie nie jest nam latwo:O

Gość mmm432
no jestem i co z tego???......dla mnie dzisiejsza młodzież to sorry jeśli kogoś obrażę koszmar

Gość mmm432
tych co znam rozwodników to są przeważnie babiarze.....a o młodszych nawet nie myślę, bo im chodzi tylko o seks o nic więcej......więc po co mam sobie takimi śmieciami głowę zajmować...

Gość mmm432
a na jaki temat chcesz rozmawiać John ? jak sam widzisz nie mam humoru

Gość John_
Nie musisz dziś się odzywać i na pewno o nie głupotach.

Gość John_
Ja rozumiem Ciebie że możesz nie mieć humoru więc będę cierpliwy:)

Gość mmm432
Tak, nie mam dziś humoru bo mam kłopoty o jakich Ci się nawet nie śniło i nie chodzi tu o finanse czy kredyty....Nic narazie zmykam dzięki za gg.

Gość John_
Więc może jeszcze zdążę Tobie powiedzieć miłe DOBRANOC Spokojnej nocy Tobie życzę jak również miłego wypoczynku.

Gość niestety ale Polska to
chory kraj :(,ja juz mam przekroczona 40 lat i niestety ..rzeczywiscie tylko sie upic a potem rzucic z mostu:(

Gość John_
Tu się urodziliśmy i tu musimy umrzeć. Widocznie tak już nam to było pisane.

niekoniecznie Johnie ..tutaj:(mozna wziac walizke i pojechac w sina dal..moze gdzies jest lepszy swiat:(

Gość John_
Ech jeżeli by marzenia się spełniały też bym to samo zrobił bo nic mnie tu nie trzyma w tym kraju ale nie raz jesteśmy bezradni...

A jednak cos cie trzyma ? zona,dzieci? ..nie wnikam..moze masz swietna prace np...niektorzy tego nie maja..a jesli maja to znowu pelno problemow tez z tym co maja :( A 40 lat to jednak taki przejsciowy wiek ,ni to w piec ni w dziewiec ,chociaz na to by wziac walizke i sie zwinac -nie jest chyba za pozno :(

Gość John_
niestety ale Polska to CZY MNIE COŚ TRZYMA? JAKIE JEST MOJE ŻYCIE? CZY W TO UWIERZYSZ CZY NIE UWIERZYSZ TO JUŻ TWOJA SPRAWA NIE MAM ŻONY I NIE MAM DZIECI I NIGDY NIE MIAŁEM ŚWIETNĄ PRACĘ GDYBYM MIAŁ TO BYM SIĘ Z NIEJ CIESZYŁ NAWET JAKA BY NIE BYŁA JESTEM BEZ PRACY NIE MAM WŁASNEGO DACHU NAD GŁOWĄ A MOJE ŻYCIE NADAL SIĘ TOCZY I STARAM SIĘ TYM NIE ZAŁAMYWAĆ

Gość John_
niestety ale Polska to PEWNIE JUŻ TU NIE ZAJRZYSZ NA TĄ STRONĘ WIĘC MÓWIĘ TOBIE DOBRANOC...

dziekuje Tobie Johnie_za odzew..wiesz,czasem czlowiek tak sobie powiedziec cos tam musi :( zeby mu sie lzej zrobilo na duszy :O fajnie ,ze choc ktos wirtualny,a chociaz cos napisze :) wzajemnie i Tobie dobrej nocyi milego dnia ...

Gość John_
Może czasem o mnie jeszcze sobie jeszcze przypomnisz więc było by mi miło również ciebie usłyszeć ale czy się kiedyś tu znajdziemy? DOBRANOC choć to już jest dzień ale dla nas jednak dobranoc:)

:)moze..pozyjemy zobaczymy ..do byc moze ....i do milego Johnie _

Gość John_
Nie szukam przygody lecz przyjaciela a te słowa kieruję w tej chwili do Ciebie choć ciężko mi było je tobie powiedzieć.... Dziękuję Tobie za rozmowę...

Gość mmm432
chyba jestes smieszny John czy cholera cie wie jak, że będę rozmawiać na gg z jakąś 100 letnią myszką miki z ok. Pułtuska, tu są sami popaprańcy, powodzenia