Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm432

kobiety 40-letnie

Polecane posty

Gość Rahim1972
Buber ...szpieg,czyta nas,ojtamojtam,nich czyta,pozdro,Buber.

Hehe Mój syn też tak mówi często - Oj tam oj tam - bardzo to lubię to powiedzonko

Gość Rahim1972
Mój współpracownik w firmie tak mówi...i tak na mnie przeszło...moi synowie też mają różne fajne powiedzonka...nie ma lipy !! siła...itd można sie tym zarazić od młodych...sorry my też jesteśmy młodzi ...od młodzieży .

Gość mmm432
hi hi hej!!! Ona*44 i Rahim1972 milo, że Was tu spotykam w Kafeterii fajnie tu jest, nie??? no i hejka Buber, atmosfera zrobiła się całkiem, calkiem przyjemna.... Na początku pojawiali się tu jacyś dziwni ludzi nie rozumieli kłopotów 40-latki i jej rozterek hi hi ale teraz pojawiać się Wy jest fajowo z Wami pogadać....Och Ona*44 czuję, że w realu byłybyśmy super przyjaciółkami....widzę, że przejąłaś się moją bezsennością....kochana nie denerwuj się, jakoś sobie poradzę z nią sama bez prochów....spróbuję tego dziurawca, pewnie pyszna herbatka nie śpię już prawie rok ale co tam nie jest źle????........Rahim1972 a Ty masz synków?? super, super mieć synków....no powiem Ci w tajemnicy, że ja też mam synka.....ach synkowie to nasz największy skarb, nie???? Muszę Wam się pochwalić, że nic nie jem od prawie czterech dni hi hi czuję się super.....piję dużo wody....dzisiaj przeczytałam super wierszyk, och zrobiłam się taka romantyczna hi hi czytam książki, wiersze...no chyba niedługo kupię sobie fotel bujany i siądę na nim przy kominku...muszę go Wam napisać: Wyszłam i nie wróciłam Dnia 2 września 1991 roku wsiadłam do pociągu do Warszawy i dotąd nie wróciłam.... Ubrana byłam w spódnicę i błękitną bluzkę Na nogach miałam chabrowe szpilki Byłam z głową głową Ktokolwiek wiedziałby o moim losie Proszę jest o powiadomienie najbliższego komisariatu MO Niewykluczone, że idąc nuciłam następującą piosenkę: Wszystko co mam to domek z ogródkiem Bardzo długie noce i dni bardzo krótkie Wszystko co mam opierunek i wikt Stertę nut i kilka płyt Nitke, gumkę, pętelkę Wszystko co mam nawet kota i psa i piosenkę co łka Wszystko co mam także i drogie wodę i ogień trochę w duszy jesieni o czym marzę i śnię O czym nie wiem i wiem Studia wyższe, a jakże!! i talencik, a także komplet zalet i wad ......trzydzieści i parę lat Miejsca na ziemi, dziurę w niebie Wszystko to zamienię na Ciebie A Ty.....Ty nawet o tym nie wiesz... No cóż zmykam zrobiło się tu spoko....pa pa całusów sto dwa

Gość mmm432
Rachim1972 pewnie tu zajrzę jesteś the best...I like talking with you Sorry for my English hi hi sorki cos mi się po angielsku pisze to przez bezsenną noc....

Gość mmm432
wchodzę tu popisać z Rahim1972, Buber i Ona*44 ale to jest miłe...też tak czujecie się tu fajnie jak ja?....

Gość mmm432
chociaż nie zawsze tu jest przyjemnie...

Gość mmm432
Ona*44 Ty jesz ten Clonazepam????....a nie potrafisz przestać???? to jest niebezpieczne częste branie tabletek nasennych...dużo ludzi źle przez to kończy...np. Romy Schneider, Whitney Houston. Michael Jackson itd. proszę nie bierz ich....

Gość mmm432
Dobrze kupie tabletki głogu na bezsenność, pewnie w zielarskim je dostanę.....no ja nie chodzę na siłownię na 1,5 godz, więc nie jestem wyrąbana, może kiedyś zacznę....za to co dziennie chodzę 8 km ale dla mnie to nie jest dużo, gdybym przeszła 15 km dopiero coś bym trochę poczuła,dawno byłam w górach, bardzo lubię się wspinać na szczyty górskie, gdy zdobędę jakiś czuję się super.......

Gość mmm432
kiedyś bardzo często w góry jeździłam

Gość mmm432
Tak? aha ale zbieg okoliczności bo ja uwielbiam góry, ale ocean i morze też....ale najbardziej lubię aktywny wypoczynek, nie lubię leżeć gdy wypoczywam.....nie wiedziałam, że mieszkasz w górach....dużo o Tobie już nie wiem Rahim1972....

Gość Rahim1972
Max ...Cię pozdrawia...powiedział ,że nie odpisał...bo sie wzruszył..a to nie wypada mężczyznie...nie będę juz tu zaglądał .On mnie o to prosił.TO zbyt bolesne...

Gość mmm432
No ok skoro to jest bolesne....po tylu latach.....no podziękuj Maxowi, powiedz że na zawsze pozostanie w moim sercu....i że Go.....a może lepiej tego nie pisać, pozdrów Go i ucałuj ode mnie....

Gość Max Zander vel kKlaun
To która chce mnie poderwać:O?

Gość mmm432
Ja jestem chętna, przecież chyba jasno to napisałam......a ile masz latek??? bo ja niedługo 40 :(

Gość mmm432
żartowałam, nie jestem chętna:)

"mmm432 Tak, spodobała mi się ta Cumbia czemu nie fajna..... Moje ulubione, to : Rihanna Only Girl (In The World) Jennifer Lopez Love Don't Cost A Thing Jennifer Lopez On THE Floor ft.Pitbull można posłuchać, szczególnie Rihanna" Ale beznadziejne:P.A nawet gorzej:P.I czekam na chętne do podrywu:classic_cool:.Gdzieś na tym foprum pisałem jak powinny wyglądać:classic_cool:.

Gość mmm432
Jakiś nawiedzony jesteś z tymi datami....a imię to jedno mam spośród tych Twoich ulubionych, jakiś dziwny jesteś

Gość mmm432
akurat Rihanna i Lopez są super a w tej Cumbie to tylko tyłek i cycki widziałam i jakiegoś dziadka na akordeonie

Nie nawiedzony ale potwierdzone są te daty co trzeba:P.A czy jesteś w tym zbiorze:P?Na pewno nie Jennifer Lopez:D.Ja bym ją wysłał do Korei Północnej do obozu pracy:classic_cool:.

Gość mmm432
Rahim1972 zaintrygował mnie Twój jeden wpis tu w moim poście, zacytuję go: "gdybyś znała moją pogmatwaną psychikę i wiedziała co w życiu musiałem robić i co widziałem....ale fajnie być fajnym".....Pogmatwana psychika???? Rahim1972???? Why???? Dlaczego???

Gość mmm432
Nie jestem w tym zbiorze.....i nie jestem nigdy w żadnym zbiorze, bo jestem nietuzinkowa i do żadnego zbioru mnie nie zaszeregujesz, w ogóle ile Ty masz lat 90??? bo zachowujesz się jak dziwak...

Gość mmm432
i jeszcze żeby było śmieszniej nie pojawiłam się tu w Internecie, żeby poznać mężczyznę....pojawiłam się żeby sobie popisać, bo akurat mam za dużo czasu wolnego

Gość mmm432
a po drugie ktoś mi się oświadczył, no nie? Szwajcar:( Koniec z nim, nie chce go, żeby z kimś wziąść ślub trzeba Go kochać a ja nic do niego nie czuje.......kompletnie nic.....zero.....ach życie jest czasami dziwne.

Gość mmm432
Rahim1972 czemu masz pogmatwaną psychikę??? Nic spadam. Dobranoc.

Gość mmm432
nigdy mi nie powiesz czemu masz pogmatwaną psychikę.....

Czesc Mmmm:) Ale sie rozpisalas. Owszem fajnie tu jest, mozna przelac swoje mysli ....

Gość mmm432
No można je czasami przelać...pierwszy raz w życiu tu jestem Buber:)