Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm432

kobiety 40-letnie

Polecane posty

Gość Rahim1972
prawidłowa decyzja

Gość smutna 40+
Co by nie mowic, czterdziestka to polowa zycia. Ta lepsza polowa za nami, przed nami tylko 50% tego co nam darowano. W dodatku polowa tego co zostało to juz starosc (60-80). 40 to ostatnie chwile na jakiekolwiek szalenstwo. A z wiekiem czas mija subiektywnie coraz szybciej. Dla kobiet to dodatkowo graniczny wiek jakiegokolwiek zainteresowania facetow, bo faceci to mają jeszcze chwilę odroczenia (ci ciekawsi). Społeczeństwo w 40+ widzi już tylko późne rodzicielstwo albo i babciowatość, nawet na rynku plasy 40+ ma gorzej (o 50+ nie wspominając).

Gość Rahim1972
Nie zgadzan się ja mam żonę w wieku 44 lata a mnie stukneła w lutym 40 i wcale nie uważam że moja kobieta nie jest piękna i seksowna ,pomimo że ma lekką nadwagę,ale jest wystarczjąco pociągająca i ma to coś w sobie...nasza średnia to 4 razy w tygodniu i nigdy nie mamy dość ....a i młodsi za nią się oglądaja

Gość młodszy
Za 44 letnim grubaskiem?

Gość Rahim1972
Zdziwiłbyś się młody

Gość mmm432
ciągle czuję Rahim1972, że Cię bardzo dobrze znam.......nawet żonę masz starszą a sam jesteś z lutego????hmmmmmmmm jeśli to prawda co piszesz.......

Gość mmm432
ja chyba Ciebie znam Rahim1972

Gość Rahim1972
Świat jest mały...ale wątpię.Nie aż tak mały.

Gość mmm432
no ok:) pomyłka

Gość Rahim1972
Pomyłka to moje drugie imie : )

Gość takajednaana
@Rahim1972- ładnie piszesz :) najważniejsze nie jest "opakowanie" :)

Gość takajednaana
:) czasami chciałabym aby ON podziwiał mnie jak dzieło sztuki marzenie...i po co się ładnie ubierać...:) nie wiem jednak czy określenie "proszę nie dotykać eksponatów" nie jest zbyt "muzealne":)

Gość Rahim1972
Trudno dziś o idealne związki i ludzi...pewno takich nie ma,ale trzeba się przynajmiej starać..choć troche się starać

Gość takajednaana
Nikt nie jest doskonały.Może i dobrze.Co nie oznacza że nie należy się starać. Dobrej nocy życzę.

Gość mmm432
no wiem..........ale wśród ludzi jak to napisałeś, też są tacy którzy mają trudne charaktery lub mają dwie twarze, ja całe życie byłam wśród tłumów......uwielbiałam przebywać z ludźmi a niektórzy z nich niestety mnie zawiedli i to bardzo....wiem, że nie mogę tu wiecznie siedzieć....

Gość romanticlady
ja też szukałam w necie...załozyłam profil na pewnym portalu i po 3 tygodniach go skasowałam,...masakra.. pracuję wśród ludzi, nawet zagadują do mnie faceci, ale co mam napisać kartkę, że jestem wolna?

mmm432 Rozejrzyj się dookoła bo ten kogo szukasz może być bardzo blisko a ty go nawet spojrzeniem nie zaszczycasz bo nawet do głowy ci nie przychodzi taka myśl -ja i on.

Gość mmm432
Skrzywdziłeś kobietę bo nie umiałeś dokonać dobrego wyboru dla niej???? no ok......ale On też to zrobił i ożenił się nie ze mną tylko z kobietą od niego starszą, no cóż Rahim1972 przypominasz mi wciąż kogoś..ale pewnie to zbieg okoliczności.

Gość mmm432
40-letnia stara panna już ma swoje przyzwyczajenia, nawyki na pewno jest już lekko zdziwaczała i na pewno trudno byłoby jej przyzwyczaić się do życia z mężczyzną......40-letnie stare panne to zupełnie coś innego niż kobiety rozwiedzione w tym wieku.

Gość Rahim1972
widze że nocka znowu zarwana

Gość i co tu zrobić
"pracuję wśród ludzi, nawet zagadują do mnie faceci, ale co mam napisać kartkę, że jestem wolna" Kiedyś jakaś firma proponowała oprogramowanie na komórkę, które przeczesuje otoczenie przz Wi-Fi lub Bluetooth i informuje, gdy ktoś obok ma ten sam soft na komórce z ustawioną informacją że szuka partnera. Ale jakoś się nie rozpowszechniło... Na Facebooku jest możliwość ustawienia statusu "wolny". Staroświecką metodą są obrączki, jak ktoś jej nie ma to jest wolny (albo przynajmniej nie w małżeństwie). Ale przecież może mieć partnera "na kocią łapę". No i wiele osób, nawet będąć w małżeństwie, obrączek nie nosi. Jak nie rozgłosisz że jesteś wolna, to większość nie wpadnie na to. Kobiety w tym wieku zwykle już dawno mają jakiegoś partnera.

Gość jkjjjhmhm
mmm432 zgadzam sie z Tobą. Osoba,która nie była w związku dośc długi czas,nie mieszkała razem z partnerem jest trudniejsza w obyciu .

Gość jkjjjhmhm
mmm432 zgadzam sie z Tobą. Osoba,która nie była w związku dośc długi czas,nie mieszkała razem z partnerem jest trudniejsza w obyciu .

Gość obserwator34l
nie chodzi o wiek. Ja czasami myślę że wyglądam na kilka lat więcej przez efekt Łysienia. To na skutek otwartości wyrażanej niewerbalnie przez kobiety 40+ . Tyle że to są kobiety które już nie chcą mieć następnych dzieci. A te ich dzieciństwo mają już za sobą. To świetny materiał matrymonialny dla rozwodników i alimenciarzy. Ale nie dla bezdzietnego kawalera. Ich nie winie za nic . Trudno kogoś winić za mylenie wielu. Nie miały wpływu na czyjś gen Łysienia :-)

Gość ojojojaj
cóż, łysi, siwi, grubi wyglądają często starzej niż ich metryka i tak łysi nie mają źle, bo dziś golą sobie resztki włosów na krótko, a kiedyś zaczesywali łysinkę co wyglądało szpetnie ale kobiety koło 40 już raczej nie patrzą na wygląd faktycznie jednak, w tym wieku zostają już tylko kobiety po prześciach lub koszmarne stare panny z defektami które nie znalazły partnera na stałe

Gość Rahim1972
Oj tam,siwi ,łysi,grubi...mnie to wali ,jak pisałem mam 4 dychy ,łysą głowę,chodzę na siłkę 5 razy w tygodniu...waga też niezła ponat 100 dobrze ...i żonka kocha swojego tyfuska,a i w kontaktach towarzyskich z kobietami nie jest żle...lubią mnie ,i te młodsze też

Gość Rahim1972
Chodz więc o trochę pewności siebie i radości ,a nie tylko stać przed lustrem i jaka/i jestem brzydki ,biedny,łysy,gruby...beeeeeee

Gość obserwator34l
miło z waszej strony. Jednak nie chodziło tu o moją samocenę. Tu nie ma problemu. Chodzi tylko o kobiety 40+ . Mylą wiek i myślą że zignorował je rówieśnik. Przez to niepotrzebnie coś źle o sobie pomyślą. A czasami są atrakcyjne nawet dla kogoś w moim wieku . Tyle że jest różnica potrzeb i oczekiwań. Czyli kwestia planowania rodziny

Gość Rahim1972
Dodam jeszcze tylko że tak jak już pisałem wcześniej ...Wy szukający pomocy i porady ,nie szukajcie ją w takich sprawach jak ,samotność w sieci,nie to miejsce ...szukajcie jej w pracy,na koncertach,kinie ,teatrze,barze,siłowni,w pociągu ,autobusie,wszędzie tylko nie w necie.Jestem tu bo przypadkiem znalazłem posty kobiety która ma kłopoty ...przerąbane i chciałem coś doradzić,jej pomóc i może sobie....też.Pozdrawiam,idę na ławeczkę posiedzieć i posłuchać ciszy...