Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmm432

kobiety 40-letnie

Polecane posty

Gość rahim fajny
facet z Ciebie :-)

Gość Rahim1972
Dzięki...ale gdybyś znała moją pogmatwaną psychikę...i wiedziała co w życiu musiałem robić i co widziałem,pewnie byś tak nie napisała.Ale fajnie ...być fajnym;

Gość obserwator34l
też coś dodam na koniec. Takie kobiety jak autorka mają łatwiej w małych miastach (wbrew pozorom stereotypowym, że tam niby zaszczute). Plotki idą do ludzi. Ma to plusy. Osoby w podobnej sytuacji szybko się dowiadują. Mieszkam w małym mieście i znam niejedną parę ludzi rozwiedzionych, którzy po 40ce się dobrali. Częściej są uśmiechnieci. Na nowo zakochane kobiety ładnieją (coś w tym jest). W dużych miastach ta anonimowośc mega - mrowisk robi swoje. Wymaga pewnie większej aktywności. Więc mimo wszystko więcej optymizmu i konsekwencji 🖐️

Gość Rahim1972
Tak ..jest optymizm,aktywność,uśmiech i doprzodu....ha,ale się zrobiło męsko na tym kobiecym poście...testosteron górą Ziom!!

Gość mmm432
Ja mieszkam w dużym mieście, a kiedyś nawet mieszkałam w jednym z największych miast świata......nigdy nie byłam w swoim życiu z mężczyzną starszym, zawsze są ze mną równolaci a młodsi ale do dwoch lat max.....jakoś nie mam wzięcia u starszych mężczyzn i tak mam już całe życie.......a nawet jak trafił mi się teraz starszy Szkot to cały czas czuł się przy mnie źle, bo mówił że wyglądam prawie jak jego córka......uważam że grubo przesadzał.......ale cóż nie będziemy ze sobą, bo on po prostu mnie się boi, nie okazywałam mu że trochę nieodpowiada mi jego nadmierna tusza, chociaż raz napomknęłam że przy takiej wadze zaczynają się poważne problemy ze zdrowiem i że dla własnego zdrowia powinien zrzucić kilogramy......niestety po konwersacji z nim przez telefon stwierdziłam, że no niestety ma apodyktyczny charakter.....odezwał się parę razy nazbyt agresywnie, w sumie już pogodziłam się że waży tak dużo i jakoś przymknęłabym na to oko......bo już mam prawie te 40....ale niestety jest agresywny, więc się go nawet wręcz wystraszyłam i zdecydowałam że nie będę z nim....np. raz powiedział czemu do niego nie dzwonię czy mam palce połamane???? może to i śmieszne jest ..........ale właśnie po tym zdaniu wystraszyłam się go, że może jak taki dobrze zbudowany to jeszcze agresywny, więc nie dzwonię do niego uparcie i koniec znajomości.......nie znam faceta.....także nie wygląd jest najważniejszy a charakter, stwierdzam że dużo wolnych mężczyzn w wieku 40 lat to przeważnie agresywni i zdradzający żony mężczyźni, pewnie nie wszyscy ale w większości, a starzy kawalerzy w tym wieku??? no cóż pewnie mają jakieś dewiacje albo umysłowe albo seksualne.....bo w tym wieku kawaler???

Gość mmm432
Nie uważam się za nie wiadomo co.....ale zwracam uwagę na charakter i sorry ale akurat większość mężczyzn rozwiedzionych w wieku 40 lat, to ludzie nie do życia....

Gość Rahim1972
Nie wszyscy zdradzają mmm432

Gość Po tych wszystkich wpisach
autorki, a także na jej innych topikach, ja się wcale nie dziwię, że jest samotną, zgorzkniałą, STARĄ babą! I nie starą przez metrykę (sama mam 35), ale starą przez to, co wypisuje :o. Mędrkuje i bredzi, robiąc z siebie idiotkę. Współczuję jej potencjalnemu partnerowi :o, choć marne ma na to szanse, zwłaszcza twierdząc, że jej wiek to wiek nie na randkowanie, ale na posiadanie partnera na stałe:o Matko! Po prostu nie potrafisz babo sama żyć, zająć się sobą! Brakuje Ci pasji, a Twoim jedynym sukcesem (w tej chwili porażką), jest posiadanie faceta! Nieważne jakiego, ale żeby był! I Ty się dziwisz, że jesteś wciąż sama? :o Faceci uciekają od takich jak Ty, gdzie pieprz rośnie! Już sobie wyobrażam jak uwiesiłabyś się na nim i nie dała mu się nawet wysrać w spokoju :o I nie mierz swoją miarą wszystkich! Ja mam 35 lat i cieszę się życiem! Fakt, do 40-tki jest mi bliżej jak do 20-tki;), ale jak na razie jest świetnie! Mam swoje pasje, zainteresowania, a i facetów sporo ciągle kręci się wokół mnie. Z jednym sobie właśnie "randkuję" od kilku miesięcy i jest ok! Nie myślę jak na razie o wspólnym zamieszkaniu. Moje życie nie kręci się wokół faceta, zbyt krótkie jest, by desperacko i na siłę szukać...wśród 150-kilogramowych, 60-letnich Szwajcarów, jak to robi autorka ;) Pozdrawiam!🖐️))

sorry, Szkot:D🖐️))

Ups, Szkot nie Szwajcar!:P🖐️))

Gość kolejny durny temat
"stwierdzam że dużo wolnych mężczyzn w wieku 40 lat to przeważnie agresywni i zdradzający żony mężczyźni," wolni nie zdradzaja bo nie maja kogo :-O ale ja sie tez nie dziwie,ze nie masz nikogo. Jestes po prostu oblesna i tak jak piszesz o mzczyznach to pokazuje sie Twoje skrzywione spojrzenie na mezczyzn...zal mi Ciebie :-O

"Kolejny durny temat", witaj!:)🖐️ Widzę, że razem znamy kilka tematów autorki i mamy podobne zdanie o niej;)

Gość kolejny durny temat
trudno nie miec innego zdania :D🖐️ najlepsze to : "przewaznie agresywni" :-O:-O:-O 40 lat na karku i nie wiem miedzy jakimi ludzmi ona sie obraca a jak ma takie zle zdanie o mezczyznach to po co szuka??????

Gość nnn vvv
ja również odbieram autorkę tego tematu jako kompletną idiotkę o stereotypowym postrzeganiu świata. ona jest normalna, bo rozwiedziona, a stary kawaler to dewiant i innej opcji NIE MA! :)

Gość nnn vvv
ja również odbieram autorkę tego tematu jako kompletną idiotkę o stereotypowym postrzeganiu świata. ona jest normalna, bo rozwiedziona, a stary kawaler to dewiant i innej opcji NIE MA! :)

Gość obserwator34l
coś trudno uwierzyć że dla jakichkolwiek mężczyzn kobieta wygląda za młodo. I chyba tu jest problem. Autorka nie chce starszych rozwodników. Młodsi bezdzietni kawalerowie odpadają bo większość nie ma zamiaru przed 40ką rezygnować z myśli o zostaniu ojcem i mężem. Pozostają głównie młodsi rozwodnicy. Ale ile ich jest ? Autorka jest Sama sobie winna. . Ale ja jej nie potępiam. Bo też tak sam sobie zawiniłem. Po ostatnim związku nie interesowały mnie samotne matki z 1 kilkuletnim dzieckiem, gotowe na drugie i do ponownego budowania rodziny. Więc oboje ponosimy karę za wybredność. Ale ja ostatnio staram się ten błąd naprawić. One dają jeszcze możliwość realizacji: mąż i ojciec. Autorce też polecam samorefleksję :-)

Autorka skusiłaby się jeszcze na wdowca w swoim wieku, bądź max. dwa lata młodszego, bezdzietnego. Musiałby być mega przystojny, mega inteligentny, po tak świetnych studiach, jak ona sama o czym bardzo często nam - motłochowi kafeteryjnemu przypomina, no i oczywiście mega BOGATY!!!! Nie wspomnę, że ów partner musiałby zaraz otworzyć drzwi swojego domu, by szanowna księżniczka wprowadziła się z synalkiem do niego. Autorka w końcu ma już cztery dyszki na karku, więc nie ma czasu na głupie randkowanie, tylko od razu ślub i kolejna przysięga "do grobowej deski";)...Taki delikwent oczywiście nie może spojrzeć na inną, musi być wierny jak pies i chodzić na smyczy, a i w kagańcu przy swojej pani. Tak w sumie...nie ma autorka aż takich dużych wymogów, dlaczego więc wciąż jest sama?;)

Gość Coolturalni24
Zachęcamy do odwiedzin nowego portalu Coolturalni24 http://coolturalni24.pl/ o kulturze z klasą także nowości książkowe i muzyczne

Rahim...Autorka zakładała inne topiki, w których jechała równo po wszystkich. Opisywała jak wygląda, wiemy, że była modelką w młodości i, że jest wciąż "zajebista", tylko ciut jej się utyło (85kg.). Wygląda na o wiele młodszą, skończyła świetne studia i rodzina namawia ją do związku ze starym, grubym Szkotem, bo...bogaty:D Pisała też wiele innych bzdet, więc i się "czepiamy", po to jest forum, by wyrazić swoje myśli ;)

Gość Rahim1972
Rozumiem...też to czytałem...ale,jakoś mi się nie chce jej kopać,

Kopać? A kto ją kopie? Jej wolno innych obrażać? Widzi wady u innych i je wytyka, a siebie postrzega jako ideał :o. Poza tym, obraża ciągle młodych (chyba przez zazdrość), stare panny, starych kawalerów, ludzi bez "świetnych" studiów, więc czego się spodziewa? Oklasków? Bisów? Wcale się nie dziwię, że jest samotna i będzie nadal jeśli nie zmieni swojego postępowania :o

...i skoro nigdy jej nikt tego nie powiedział w oczy, to niech chociaż poczyta o sobie na topiku!

Gość kolejny durny temat
dokladnie :-O pare tygodni temu uzalala sie, ze ma niedoczynnosc tarczycy i NIKT jej nie chce NIKT! ze nikt sie z nia nie zwiaze! bo ona wazy 85 kilo. Tutaj pisze jaka jest zajebista i ze schudla D no to faktycznie szybko schudla pomimo chroby tarczycy :D tutaj zaklada durny temat o kobietach 40 - letnich i wypisuje bzdety jak to niby sa postrzegane kobiety w tym wieku ...jesczze gedzie indziej pytala sie o rade co do swojego Szkota, ktorego nigdy na oczy nie widziala ale ponoc rodzina ulega aby ona za niego wyszla za maz...tam chciala rady co do niego a tutaj wypisuje jak ona go olala :D dla mnie to jest glupia osoba i tyle..:-O:-O:-O ja mam 37 lat i jakos nie musze sie wychwalac jaka mam zajebista figure, jak to sie faceci za mna uganiaja i jakos nikt nie ma mnie za stara..no ale coz...ten typ juz tak ma :D

Gość kolejny durny temat
w temacie o Szkocie pytala o rade czy ma za niego wyjsc za maz mimo jego tuszy bo podobno rodzina tak nalega aby ona za niego za maz wyszla. Znaja sie tylko ze skypa :D mam wielkie wytpliwosci co do rozumu tej kobiety i jej niby studiow :-O

Dodaj, "świetnych, prestiżowych" studiów, bo przecież podkreślała to nie jeden raz:D A te topiki zakładane tutaj...Ja rozumiem małolatów, którzy o takie rzeczy pytają na forum, ale baba 40-letnia? Czy ma wyjść za mąż za Szkota, którego nie widziała nigdy na oczy, a z którym tylko gada na skype?:o...No tak, rodzina jest bardzo za nim i już się z nim skontaktowała i go poznała, ale ona się jeszcze waha, bo facet waży 150kg i ma 60 lat, no, ale Szkot i bogaty:D...I niech mi ktoś powie, że autorka nie ma kuku na muniu:D

część kobiet przygnębionych tak ma. Chcą się lepiej poczuć, dowartościować. Czym one się różnią od tych co w ramach fantazjowania piszą że w pracy czeka wiele okazji romansu a one niezdecydowane. To już bardziej komiczne niż groźne. pozostaje to olać :-)

Gość niestety ale Polska to
jak dla mnie o wiele gorsze od autorki,bo niby na czym polega jej zlo?niby dlaczego ona jest taka zla?-sa mezatki,nieszczesliwe w malzenstwie,ktore sie zakochaly w jakims panu z internetu i planuja zdradzic z nim meza albo kochanki zonatych facetow?:O to,ze ktos jest zagubiony,sam do konca nie wie czego chce lub szuka odpowiedzi na pytania,ktore pojawia sie w jego glowie-to jeszcze nie swiadczy ,ze ma nierowno,jak mowicie pod sufitem albo ze cos z nim nie tak :O ona sie pyta ,a wy zamiast jej podpowiedziec cos ,wylewacie na nia wiadro pomyj :O mame,ojca ,babcie ,corke,syna czy rodzenstwo juz dzisiaj zbluzgaliscie ? i co,jeszcze wam malo? a przeciez byliscie dzisiaj w kosciele u komunni swietej ,nieprawdaz? ..plucie na innych nie prztstoi katolikowi:D -wy madrzy ,porzadni ludzie !:D

Gość mmm432
Jak można tak opluwać kogoś kogo się w ogóle nie zna???? po paru wpisanych przez tą osobę luźnych zdaniach na forum, kompletnie tego nie rozumiem.

Gość mmm432
Nie jestem desperatką.....skoro kilka zdań wpisanych przez jakąś osobę jest podstawą żeby twierdzić, że wszystko o kimś wiemy, no ok niech tak zostanie....

Gość mmm432
i nie miałam zamiaru nikogo tu obrażać....to są tylko luźne wpisy tylko, nic więcej każdy tu może pisać co chce...