Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona cukinia

WYSOKIE I ZDESPEROWANE !!! 10 KG MINIMUM!!!!

Polecane posty

Dolusik 🖐️ super, niezle dalas czadu :-) ja wiem, ze cwiczenia nie sa zle, tylko sie przemoc jest ciezko :-) Kiedys chodzilam 3 razy w tygodniu na silownie i jakos dawalam rade, a teraz zrobil sie ze mnie gruby wymoczek :-P U nas dzisiaj troche chlodniej, w nocy byla burza, teraz jest zachmurzone niebo i calkeim przyjemnie :-) Na sniadanie.. hmmm... moze jajko na miekko? a jesz w ogole pieczywo, czy calkiem odstawials ?

Gość dolusik
no właśnie tak mysle nad tym jajkiem ...tylko ja też mam alergie na białko i musze uważać zeby zadużo nie zjęśc bo mi później uczulenie wychodzi ;/ chleb jem 1 max 2 kawałki małe i włąsciwie to tez nie zawsze o ja jeszcze na poczatku piłam bardzo duzo zielonej herbaty bo podobno pomaga na odchudzanie, zawsze jak byłam głodna to najpierw herbatka i widać było że hamowała wielki apetyt także jak chcesz to tez spróbuj

Ja herbatki jakies tam mam, ale nie zeilone, bo jakos nie przepadam... ale moze kupie sobie jakas z cytryna czy innym smakiem... Chleba tez staram sie nie jesc, najwyzej w weekend na snaiadnai troche pelnoziarnistego... dolusik, a ile masz lat, jezeli mozna zapytac ?

Gość dolusik
25 lat za kilka miesiecy skończe, i w nagrode za zrzucenie tych juz 13 kg( a moze i uda sie wiecej) chce sobie zrobic prezent urodzinowy i skoczyc ze spadochronem :D to moja dodatkowa motywacja do odchudzania :) a tak najbardziej to z całego tego odchudzania cieszy mnie fakt ze zgubiłam az 7 cm z ud :D i tak jeszcze sa duze ale jak tak sobie nieraz patrze jaki ekiedys miałam a jakie teraz to looo bez porównania ;]

Gość nainjaa
czesc mam 178 niecaly rok temu mialam 82 teraz 70 i chce zrzucuc jeszcze 10!!!

kurcze, grazuluje, 13 kg to jest naprawde mega wynik! i skok ze spadochronem na pewno bedzie niesmaowity :-) Chyba tez musze zmierzyc wymiary, ale troche sie boje... u mnie uda i tylek urosly jakos w miare rownomiernie, sa duze, ale takie wmiare proporcjonalne, najgorzy jest brzuch :-O zawsze mialam fajny plaski brzuych, a teraz wylewa mi sie razem z boczkami ze wszytskich jeansow :-O

Gość nainjaa
stosujecie tylko diete? ja schudlam raczej dzieki cwiczeniom

nainja 🖐️ witaj, gratuluje, opowiedz jak udalo Ci sie chudnac? mysle, ze przy naszym wzrosice 60 kg to juz troche za malo...

Gość nainjaa
no i tez pilam zielona herbate oraz skrzyp i pokrzywe ale te dwa ziolka to raczej na wlosy bo wczesniej mi wypadaly

Gość nainjaa
skakalam na skaknce, brzuszki i to wcale nie jakies cu=iezkie cwicznia ale pomoglo i to duzo bo jak probowalam diety to i tak sie nie udawalo ale postanowilam ze jem normalnie tylko bez slodyczy rozne herbatki ziolowe tez pomagaja bo wplywaja na lepsze trawienie najlepsza motywacja to poogladac wsoje dawniejsze zdjecia a;bo zdjecia szczuplych dziewczyn to wtedy mm sie wiecej sily, przynajmniej ja tak mam

nainja no ja musze diete, bo inaczej nic nie chudne.. slodyczy nie jem w sumie tak czy inaczej w ogole... Zdjecia moje sprzed ok 10-13 kg doprowadzaja mnie do placzu... ale tez motywuja :)

Gość dolusik
witaj nainjaa! fajnie ze ktoś dołącza :) tez wlasciwie marzyłam o 60 ale jak dla mnie to chyba nie mozliwe, musiałabym bardzo bardzo wyciskać z siebie sił zeby dojśc az tak dlaeko... i doszłam do wniosku ze z tym 69 kg bedzie mi najlepiej, do prawdziwego szczęści wystarczy mi rozmiar 38 :) być może kiedys tam później.... ale nie wiem jak bedzie.. narazie dąże do tego celu a jakie ćwiczenia wykonywałaś?? ja bym chciała przemóc sie i zacząć biegać ale najlepiej mi sie cwiczy w domu ....

Dolusik, dla mnie spelnieniem marzen bylaby 6 z przodu, nawet jezeli mialoby to byc 69 :-) ale do tego dluuuuuga i kamienista droga, hehehe :-D

Gość nainjaa
w domu tez mozna, mozna na takim rowerku do cwiczen, nie jest taki drogi jakby dzieki niemu mialo sie schudnac to warto poswiecic troche kasy skakanka (schudly i widocznie nogi) brzuszki cwicze tez na ciezarkach 5kg, schudly mi rece i taki cwicznie dobrze robia na klatke piersiowa, biust, lepsza postawe

OMG ! Dolusik ! Dzieki za ta sronke ! chyba bede ja ogladfac teraz kila razy dziennie !!! cholery jedne niektore niezle schudly !!1 Nainja ja mam stepper, i wlasie probuje sie z nim zaprzyjaznic, hehehe :-D

Gość nainjaa
swietna stronka, moze powrzucammy tu jakies zdjecia, artykuły o odchudzaniu to razem bedzie lżej i motywacja lepsza;)

Gość nainjaa
ja cwicze te brzuszki shudlam sporo, ale jeszcze ten brzuch zostal :( tak mi sie dziwnie ten tluszcz rozklada ze nogi mam nawet szczuple, rece tez a na brzuhu tyle tluszczu :( moze przez waskie biodra, dlatego jeszcze pare kilo koniecznie musze zrzucic

Gość dolusik
ja musze chyba sobie podrukowac niektore zdj i porozwieszac w całym pokoju hehehe dlatego mówie skoro one mogły to i my też damy rade!!! :D ja narazie uciekam ide ćwiczyc zawsze po tej stronie nabieram wiekszej ochoty ;p odwiedze was za jakieś 2 godz :)

Powiem Wam jeszcze jedno, moja najwieksza zmora jest cellulitis :-O odziedziczylam neistety po mamie, straszne sklonnosci, i moje uda i pupa sa poorane "dziurami"... wyglada to obrzydliwie :-( Najgorsze jest to, ze nieraz widze dziewczyny z o wiele grubszymi nogami niz moje, w spodenkach czy spodniaczkach, ktore nie maja ani sladu cellilitisu, pomimo nadwagi... a u mnie nawet na lydkach juz zaczyna sie robic :-O :-O

Gość też duża
Ech ja mam 178 cm, 3 miesiące temu urodziłam córkę i po ciąży zostało mi 6 kg nadwagi, waze 74 kg i patrzec na siebie nie mogę, z ćwiczeniami muszę uważać bo jestem po cesarce, odzywiam się zdrowo i zero efektów

Tez duza Witaj 🖐️ jeszcze masz czas zeby schudnac, spokojnie to zrzucisz ! przy dziecku na pewno szybko zleci ! Pociesz sie, ze ja nie mam dzieci, a waze praktycznie przy takim samym wzroscie 82 kg :-P :-P

Gość kaska z ogrodu
Hej:) ja również jestem wysoka,mam 181cm i waże w tym momencie 69 a nie jestem jakoś szczególnie zadowolona z wyglądu.Dociągne do 65kg i to zobaczymy...Polecam dietę South beach,prosta smaczna i skuteczna.

Gość Pani Dż...
witam, ja mam 180cm i obecnie waze 68kg, dla mnie to masakra, ale pewnie powiesz z kosci na osci, ale ja zawsze wazylam 60-62kg i bardzo dobrze sie czuje jak tyle waze, teraz pojawil sie cellulit, boczki itd, po prostu nie lubie siebie. a lat mam prawie 29 :)

Gość Pani Dż...
ja sie zaczelam odchudzac po swietach, bo tyle zarlam, ze zobaczylam 71,5kg na wadze!!! juz doszlam do 68, ale wiadomo majowka, dzis np jadlam w restauracji i ciacho tez jadlam, wczoraj wodeczka, chipsy itd...ale od jutra znowu wracam do cwiczen i dietki