Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenitika

DEMONSTRACJE na EURO 2012, co szykują Polacy

Polecane posty

Gość elenitika

No właśnie :) Jakie będą odbywać się demonstracje / manifesty / marsze ? O których wiecie ? Na jakie się wybieracie ? Ponoć mają demonstrować związki zawodowe, taksówkarze, zwolennicy TV Trwam ......... Kto jeszcze ?

Gość dezodorant77
od wysokiej ceny benzyny mają blokować ulice ale lepiej uciekać z warszawy 21 czerwca masoneria ma rozwalić ponoć stadion narodowy tak jak WTC

Gość tatianka111111111
dzis juz apelowali zeby nie demonstrowac he he sie boja mowia ze to wstyd niby dla nas ? niech rzad sie wstydzi !

Gość mykonos
właśnie trzeba wykorzystać okazje i wyjść na ulice całymi rodzinami!!!! niech się boją, niech się cały swiat dowie jakie tu złodziejstwo i beznadzieja !!!!

Gość hfhghhj
popieram

Gość semiDolce
Dziś mówili, że wychodzą związki zawodowe Akurat jestem w tym czasie dostępna i mogę chodzić na wszystkie :)

Gość semiDolce
mogę w ramach aktu poparcia dla robociarskiej braci umilac im czas na demonstracjach seksualnymi usługami

Gość mega beka
popieram

Gość i bardzo dobrze
:D

" 20:02 [zgłoś do usunięcia] mykonos właśnie trzeba wykorzystać okazje i wyjść na ulice całymi rodzinami!!!! niech się boją, niech się cały swiat dowie jakie tu złodziejstwo i beznadzieja !!!!" i ty pewnie siebie uważasz za prawdziwego polaka i patriote:D a do wlasnego gniazda srasz:D z reszta ci manifestujący dla gosci i mediow i ogolnie europejczyków przed tv to będa popstrostu grupy kibiców polskich... beda mile zaskoczeni za granicą że u nas emeryci tak uwielbiają piłkę nożną :classic_cool: że z flagami biloczerwonymi chodza spiewają hymn polski, modą się nawet glosno za powodzenie polskich kopaczy... :D ps. wypierdalać z marszami do innego miasta bo korki generujecie:/

ale jak pseudo prezydent skomlal na antenie zeby nie robic zadnych protestow a co on sobie mysli ze euro jest i juz kazdy ma byc usmiechniety bo jakas grupa ludzi zarobi pieniadze a inni dostana jak zwykle w pizde?? oddajcie szmaty pieniadze za budowe narodowego podwykonawcom

Gość mykonos
już na ostatnich kilku marszach były transparenty po angielsku i niemiecku, więc nie będą to grupy kibiców tylko rzesze protestujących, ale widzę że nie jesteś na bieżąco, tak jak i z wieloma innymi rzeczami, co jest bardzo charakterystyczne dla platformerskich tępaków

niech sobie maszerują ile chca ale nie w warszawie bo ja chce móc normalnie sie poruszac ... ps.watpie by kasiarze zamist wozic kibiców po miescie to będa strajkować:D przeciez standardowo będa mogli ponacinać obcokrajowców. kiedyś z lekka pijany braem taxi i dla jaj powiedzialem cos po francusku (mialem 4 lata w lo) , cos bez sensu powiedziaelem i typ nie znajac fran. kupil to i odcinek 3 km jechal 15km i policzyć chcial 2,80 za km ale nie zl rtylko chyba euro:D

Gość mykonos
kur­wami to idź do matki rzucać

" 11:09 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 chcesz sie rpo wARSZAWIE NORMalnie poruszac to powiedz hance zeby ci marszalkowska cymbale otworzyla " zara jej powiem:classic_cool: ale dobrze ze o tym wspominasz...to wybitnie glupie z ta marszalkowska, ile będa dłubać tam na swietokrzyskiej????? przecie na euroo sie nie wyrobią to po chuj bylo zaczynać... w każdym razie warszawa i tak ma kiepską przepustowość ruchu i żadne marsze nie sa tam mile widziane:classic_cool: no chyba że od hmm 22-6 ...w takich godzinach możesz sobie mykon czy ak ci tam zapierdlać z pochodnią np w obronie kabzy pewnego redemptorysty albo monopolu korporacji taksówkarskich...

Gość mykonos
marsze są mile widziane wszędzie! trzeba zablokować wszystkie miasta, w których będą mecze! do tego wyjadą na ulice taksówkarze, będą blokować ruch, brawo!!!!! :classic_cool:

na szczęscie tak nie będzie:D juz widzę reakcję kibiców którzy nie wyrobią sie na mecz , bo jakies emerytki alb taksówkarze beda blokowac ulice:D a z reszta chuj z tym, blokuj sobie co chcerze i gdzie chcesz ale nie warszawe bo ja chce 30 min do roboty jechac a nie 2h

Gość mykonos
do roboty będziesz jechał 4h, jak dobrze pójdzie :D czym się w ogole zajmujesz? jesteś ciciem na jakimś parkingu? jak Master? :D

nie :D to nie ma nic do rzeczy. blokuj sobie swoją wioske czy gdzie mieszkasz i tam maszeruj a nie ze swoimi fobiami sie wbijasz i innym przeszkadzasz? tak jak ja bym na znak protestu ze tusk jest rudy codziennie rano przbeijal ci koło w samochodzie🖐️ ja chce szybko do roboty dojechac i szybko wrocic bo mnie nikt za czas dojazdu powrotu nie placi więc powtarzam - wypierdalac z warszawy z tymi marszami, protestami, spędami smoleńskimi itd...

Gość mykonos
z tym wiekszą przyjemnością dołącze się do taksówkarzy :D:D i jeszcze namówię kumpli, a mam ich sporo :D:D Wawka będzie zakorkowana przez cały miesiąc :D:D

ty i twoi kumple któych masz tak wielu wez sie za jakąś robotę uczciwą ... przez meisiac bedzie maszerowal debil po warszawie :D do pracy nierobie!!! nie dosc ze nierób to jeszcze szkodzić chce tym co chca normlnie do pracy dojechac i wrócić :D w kazdym razie ja na miejscu HGW bym na żadne marsze zgody nie wyrazil.....

Gość mykonos
czyli jesteś faszystą, dobrze że się przyznałeś platformerski jełopie :D