Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mój były to samobójca!!!!!!!!!!!!!! :(

Polecane posty

może będzie...no może... może sie rozbije i będzie sparaliżowany i wetdy będę mogła go mieć dla siebie :classic_cool:

Pani Czkawko od dłuższego czasu przezywasz tego byłego co cię interesuje co on robi , nadal żyjesz jego życiem ? to nie zdrowe a motor taki sam pojazd jak każdy inny

Niestety nie umiem wybić go sobie z głowy, ponadto nie ma nikogo innego na horyzoncie co zwiększa prawdopodobieństwo, że bede w tym tkwić na dłużej... Czuję się źle z tym wszystkim, nie moge być z innym bo to byłoby nie w porządku :/

czy ja wiem czy motor taki sam jak kazdy inny, on umie jezdzic swietnie autem, motorem tez sie nauczy, ale wiadomo jak inni jezdzą... :( ja jezdzę ostatnio 5-10km/h :D uczę sie wyjeżdzac z miejsca garażowego :) oswajam sie z autem

albo tylko sobie posiedź w aucie , a z tym byłym to sobie daruj idz do ludzi i po nowego chłopaka , Czkawka ja mam fajnego syna jak chcesz to ci go zaklepię na przyszłość bo jeszcze małolat ale motor tez ma i jeżdzi a ja się denerwuję jak cholera

a ile syn ma lat? :classic_cool: lubię młodszych :classic_cool: i też planuję mieć syna :D co do tego motoru/auta... z drugiej strony to dobrze, że chłopak lubi adrenalinę, a nie jest nudziarzem w papuciach albo menelem bez pasji...sama nie wiem prawko mam długo ale nie jeżdżę... muszę zacząć

Gość irmiksa
pani czkawka- pan i czkawka- panicz kawka:classic_cool:

no na kafe są bardzo fajni ludzie :) widziałas może fotę pravikaa w pończochach? :D panicz kawka to też mój nick :classic_cool:

Gość irmiksa
albo szczyKawka na dachu :)

na dachu tp nie ja kurdee rozwaliłam sobie internet 😭 :O ale ja jestem zdolna :( link do foty prawik a jest na temacie Bieliczki

własnie słyszę motor :O masakra.....teraz non stop będę już o nim myślec no ja pierdole :( :O powinnam wyjechać z miasta? :O

wyjazd z miasta nie pomoze, na wsiach tez sa motory a co do zdjecia - widzialam, bardzo mi sie podoba :D musze poprosic swojego, zeby tez sobie takie zrobil, bede miala na tapecie w komputerze :P