Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pracę, dziecko, męża

czy wypada w takiej sukience iść na komunię

Polecane posty

Gość Pioootrek
idź bez bielizny i pokaż zarośnietego bobra księdzu :P jak będziesz na ławce siedzieć to będzie widać

za krótka za bardzo odsłonięta może jakieś wdzianko na górę

za krótka nie jest bo ją przymierzałam i sięga mi dalej niż do połowy ud, także na pewno za krótka nie jest, córka się podobało, bobra nie mam tak przy okazji i oczywiście ramiona będą zakryte jeśli ją wybiorę

do kościoła to nie pasują krótkie spodenki i kiecka która ledwo co zakrywa tyłek, a ta akurat nie jest, nie jest ani do kolan ani do połowy ud.

a najważniejsze jest czuć się dobrze w tym czym się jest ubranym prawda, a opinie innych powinno odstawić się na bok, w kościele na pewno nie będę się rozbierać bo wiecznie mi zimno, a zwłaszcza w kościele

Gość plotkaa
Pytałaś o poradę i ją otrzymałaś. Ponad 3/4 wypowiedzi jest na nie. Usilnie bronisz tej sukienki i dziękujesz tylko za opinie Tobie przychylne. Jak chcesz to pewnie idź w niej. Tylko nawet niektórzy goście mogą być ubrani bardziej strojnie niż Ty. To nie chodzi tylko o fakt, że jest krótka. Po prostu nie ma w niej elegancji. Możesz ją założyć wszędzie - na zakupy, spacer i będziesz wyglądała super. A komunia jest jednak wyjątkowym dniem gdzie osoba, a w szczególności mama powinna wyglądać elegancko i z klasą.

no jasne prosiłam o opinię, chyba było pół n pół opinii, najczęściej mówili o długości i że plażowa ( a określenie plażowa od razu skojarzyło mi się że za kolorowa) a jeśli chodzi o żeby wyglądać z klasą to akurat u mnie ciężko bo jestem z tych osób które najlepiej czują się ubrane na sportowo, nie wiem może kiedyś z tego wyrosnę, taka ma natura, ja chciałabym dobrze czuć się na przyjęciu a nie w kościele bo w kościele jestem tylko godzinę, a przyjęcie trwa dłużej, jest to akurat jedyna sukienka która przypadła mi do gustu (lubię proste kroje) a chciałabym podarować sobie spodnie, bo chodzę w nich codziennie (oprócz wakacji), a ostatnio moja bratowa (42 letnia) ubrała na chrzciny swojego syna sukienkę ledwo za pupę i wyglądała super i elegancko (ale to inna kultura i kościół bardziej tolerancyjny a co za tym idzie ludzie inni) ogólnie dzięki za jedne i drugie opinie

Gość plotkaa
W takim razie nałóż:)

ubiore adidasy i sukieneczkę do tenisa jeszcze krótszom wezme daszek i zrobie se kucyka bo lubie sportowy styl , bende wyglondać oryginnalnie , moja córka jest ślepa to nie bedzie wiedziała o co chodzi , mam bobra łoniaki mi wiszą do kolan

wpis powyżej- dobre to się uśmiałam

Gość zielonym do góóóry
nie stosowna sukienka ;) inny fason i inny wzór jak już , ta jest na imprezę

Gość plotkaa
w taki razie nałóż TĘ SUKIENKĘ KTÓRĄ KUPIŁAŚ. Nie widzę powodu do ironii.

Gość Ciekawskaaaaaa90
jak już to w czarnej, na to biała marynarka z lśniacego delikatnie materiału luźnie opadająca plus torebka do ręki i szpilki- mogą być czarne.

gdybym chciała iść w czarnej to bym się nie pytała o sukienkę, bo czarną mam w domu i jakoś nie mam ochoty w niej iść, córa wspominała mi o białej sukience, ale akurat w ten dzień biel zarezerwuje tylko dla niej, mimo iż pewnie część mam będzie miała białe garsonki, kiecki itd.