Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patiszka000001

można zrezygnować z płacenia abonamentu RTV?

Polecane posty

Gość Patiszka000001

Mam telewizję N, ii jeszcze do tego płacę abonament RTV, to bez sensu płacić dwa razy za to samo,

Gość sfafsadfsads
Można, musisz wyrejestrować odbiornik. :classic_cool:

Gość motylek przypominający flaka
powołaj się na o.Rydzyka, i nie płać, a rano obudzą cię łomotaniem i wywaleniem drzwi wejściowych

Gość jeśli nigdy nie płaciłaś to
możesz zaryzykować i nie płacić. Natomiast jeśli jesteś już w ich rejestrze to masz przerąbane, wejdą na konto w US i jeszcze karę łupną. Ja też mam kablówkę, za którą płacę spore pieniądze i płacę za RTV niestety mnie dopadli, kiedy któregoś roku olałam..

Gość goska1984
jeśli masz zarejestrowany odbiornik, to płacić musisz. Inna sprawa - zastanawiam się czy oni tego jakoś nie sprawdzają, np. że skoro płacisz za telewizję kablową czy satelitarną, to znaczy że tv masz i wtedy nasyłają kontrolę? Nie wiem w sumie, do jakich danych mają dostęp:// Jak coś, to jeszcze można sprawdzić czy się nie łapiesz na listę osób zwolnionych z opłat? http://e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/abonament-rtv-2012-kolejna-podwyzka.html ja np. mieszkam u babci i ponieważ ona jest już po 70 to płacić nie musi, więc legalnie mamy tv i nie płacimy.

Gość dobrze ze mam tyylko cyfre
naziemna