Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiababa

DAŁAM GŁUPIA NUMER CHŁOPAKOWI Z DYSKOTEKI I TERAZ...

Polecane posty

Gość glupiababa

pisze do mnie non stop. Niby nic złego, pyta o plany, życzy miłego dnia, coś tam na dobranoc napisze. Nie podoba mi się, miło się tylko bawiło i uparł się, że chce mój numer - więc dałam. Jestem wolna, co mi tam. A teraz nalega na spotkanie, zaprosił mnie właśnie na popołudniowy spacer. Cholera, nie mam ochoty iść, ale też mi trochę niezręcznie, jest miły, nic złego mi nie zrobił, stara się. Co ja mam mu teraz powiedzieć?

Gość mam problemmmmmmmmmmmmm
w takich sytuacjach daje zmyslony numer :P albo niby mysle jedna cyfre w moim

Gość JaProponuje
daj mi jego numer :D napisze cos albo napisz ze nie masz ochoty ze przynudza i niech spieprza na drzewo :D

Gość glupiababa
Nie no, tak mu nie napiszę, wieśniackie teksty odpadają.

Gość Lomu ja chce schudnac
napisz mu że jeśli nie ma minimum 20 cm penisa to może sobie odpuścić bo i tak nie ma szans :classic_cool:

Gość glupiababa
Dobra, pośmialiśmy się, a teraz serio mi coś doradźcie ;).

napisz mu, ze nie masz na kasy na akrte i nie moezsz mu odpisywac :P

Gość tak to widze
napisz mu ze nie jest w twoim guście i .

Gość glupiababa
Ta, jasne, pomyśli, że tępa dzida szuka sposobu na doładowanie konta :D Nie proponujcie nic, czego sami nie chcielibyście usłyszeć. Chciałabym to jakoś subtelnie rozwiązać.

moze i tak, a moze sie odczepi?

Gość glupiababa
Wybrzydzam, ale cholera nie chciałabym pisać "nie jesteś w moim guście", zero klasy. Nie chcę go urazić i zrazić do kobiet, jest naprawdę sympatyczny, tylko niestety nie porwało mnie.

Gość lelumpolelummorkolelum
napisz mu : sorry dude, ale dziś spotykam się z chłopakiem na którym mi zależy. przykro mi że tak wyszło :classic_cool:🖐️

Glupiababa jatak wczoraj komus powiedzialam, mam nadzieje, ze wykorzysta to jako nauke, mnie przerazalo kilkanascie telefonow i smsow dziennie . iwkszosc kobiet by to odstraszylo

Gość a tam najlepiej to ignorowac
wiem, ze to chamskie i wredne ale skuteczne. Popisze, popisze a potem sobie da spokoj:P

Gość glupiababa
Pytał, czy jestem wolna, mówiłam, że tak. Mam kogoś innego na oku, ale nie spotykam się z tym innym kimś. Ja jestem taka pizda nie kobieta, kłamać bym też nie chciała. Myślę, czy nie iść i powiedzieć, że po prostu, jestem po związku i nie szukam nowych wrażeń póki co czy coś tam. No bo co sensownego mogę zrobić?

Gość glupiababa
Nie dzwoni, poznaliśmy się przedwczoraj, pisał z 5 smsów w nocy, wczoraj też z 5, nie dzwoni. Jakąś desperacją znów mi to nie jedzie, po prostu mu się spodobałam pewnie i tyle.

po prostu ma ochotę na twoją łiłę :classic_cool:🖐️

Gość glupiababa
Znam trochę to forum, dorabiam jako podszywacz, więc proszę, daruj sobie te marne uwagi i pisz serio :D

dorabiasz jako podszywacz? :classic_cool: ile ci płacą i czy masz umowę o dzieło? :D

Gość tak to widze
to się z nim umów a przed spotkaniem podeślij mu jakąś koleżankę niech ona go zagada o np jakiś adres ,a ty wtedy podejdż i powiedz głośno -to tak i daj z pięści albo płaskacza w mordeczke a sama z dumnie podniesioną głową odejdz bo zakończyłaś niedoszłe spotkanie z klasą !!!!!!!!!

Gość Fryderyk Rocco
No trudno.Widziały gały co brały.Teraz musisz mu dać To naturalna kolej rzeczy i prawo natury.Był miły więc ma prawo do tego.

Gość a nie możesz po prostu
pójść na ten spacer? Spróbuj gopoznać lepiej-przecież Cię nie zje:) a nuż zobaczysz w nim coś,czego nie dostrzegłaś do tej pory? Nie zawsze zdarza sie miłośc od pierwszego wejrzenia:)

Gość Fryderyk Rocco
Nie chcesz chłopca.Siedzisz w domu.Proste.Chcesz chłopca i chcesz tego.Idziesz na disco.Normalne.

Gość najprostsze rozwiązanie
o jejku, jakie wy dziewczyny jesteście głupie. po prostu mu nie odpisuj, ignoruj całkowicie, a w końcu odechce mu się do ciebie wypisywać. najlepsza metoda to po prostu go zignorować. ja tak zawsze robię, ilekroć jakiś beznadziejny typ się do mnie odzywa. raz jeden nie wiedzieć czemu wydzwaniał do mnie po 22, co jest szczytem chamstwa, tym bardziej że on nie jest nawet moim kolegą. olałam jego sms-y i telefony, i w końcu po jakimś czasie się zamknął. także moim zdaniem to najlepszy sposób na pozbycie się niechcianego chłopa. nie staraj się być miła dla kogoś, na kim ci nie zależy. po co? i na przyszłość nie dawaj numeru komuś, kto ci się nie podoba. ja temu upierdliwcowi dałam numer tylko dlatego, że studiujemy razem... ;/

Gość glupiababa
Nie podoba mi się i nic nie zaskoczy, ja to wiem :). Mam instynkt łowczy, to JA wybieram sobie facetów, którzy potem mnie mogą poderwać i w tej kwestii niczego nie zmienię niestety już ;). Wiem Ferdek, że brzmię teraz jak marna latryna, co to skrzywdzić nikogo nie chce, a jęczy, że jej źle :D. Muszę to jako rozwiązać, ale DELIKATNIE. Nadal nie wiem, co odpisać...

Gość jajco koko euro spoko
Zrób go w jajco. Napisz mu SMS-a, że to jakaś pomyłka i zły numer, bo ty masz na imię np. Krzysiek.

Gość kot w reklamowce
a odpisywalas mu juz cos ze swojego numeru?

napisz mu że masz dyżur na kafeterii i nie możesz :classic_cool:

Gość glupiababa
No jak pisał to coś tam mu pisałam, zdawkowo, ale jednak.