Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupiababa

DAŁAM GŁUPIA NUMER CHŁOPAKOWI Z DYSKOTEKI I TERAZ...

Polecane posty

Gość najprostsze rozwiązanie
@ glupiababa: nie odpisuj, głupia! szkoda twojej kasy i czasu! popisze parę dni i przestanie. albo pójdzie w sobotę na dysk i pozna sobie nową do podrywania. jeśli ma w sobie choć krztynę inteligencji, to brak odezwu na smsy powinien zrozumieć właściwie. szkoda czasu w ogóle na myślenie o jakimś obcym człowieku, jeśli nie wiążesz z nim żadnych planów! ogarnij się babo!

Gość glupiababa
" 11:33 [zgłoś do usunięcia] Lomu ja chce schudnac napisz mu że masz dyżur na kafeterii i nie możesz " LUBIĘ TO! :D

Gość glupiababa
Co jednak nadal nie rozwiązuje mojego problemu.

Gość dobro dziej ka jeeeee
jak pojdzie,to narobi mu nadziei. ja bym napisala,ze nie suzkam zwiazku,ale spotkac sie moge,zeby pogadac itd. nic wiecej

Gość kot w reklamowce
podziekuj za zaproszenie i napisz, ze masz juz inne plany na caly rok 2012 :D

Gość glupiababa
W sumie to poszłabym za waszymi propozycjami ale sprawa jest nieco bardziej skomplikowana. Troszkę chyba za dużo wypiłam.Poniosło mnie i zrobiłam mu gałkę śmietankową w krzakach gdy mnie odprowadzał.

Gość glupiababa
Kurde, nie umiem być taka wyrafinowana i olać. Obcy, ale jednak depcę czy tam depczę (nie mylić z dupczę :D) jakieś jego nadzieje. Ale jak pójdę to serio sobie pomyśleć coś może. A wodzić za no go też nie chcę, niech pozna kogoś, kogo i on zauroczy. To zróbmy głosowanie: a) iść i powiedzieć szczerze, że nie szukam związku i takie tam b) napisać, że mam inne plany i nie mogę?

Gość glupiababa
Gałkę to Ty masz podszywie, zamiast mózgu. Muszkatołową :D.

Gość kot w reklamowce
napisz, ze masz inne plany i juz. ja bym tak zrobila.

Gość glupiababa
Ej faktycznie.Teraz mi się przypomniało że faktycznie coś takiego było:O To było w krzakach pod blokiem a On śpiewał w trakcie "koko euro spoko":O To chyba jakiś kibol.

Gość aaaaaaarwena
boze swiety olej! malo to razy faceci tak robia? no wlasnie oni jakos nie maja skrupolow :classic_cool:

Gość dobro dziej ka jeeeee
a trzeba sie znizac do poziomu facetow?

Gość aaaaaaarwena
nie skad, zlo dobrem zwyciezaj czy jakos tak :classic_cool:

Gość świerszcz w sloiku
Idź z nim na spotkanie,moze to jest baron i zostaniesz baronową ;)

Gość Good Advisor !!
No to powiedz mu że jesteś bardzo bardzo delikatnej urody facetem i mu się pomyliło wczoraj:classic_cool:

Po prostu nie pisz nic, krzywde to mu dopiero mozesz zrobic, jak bedzesz utrzymywc kontakt i dasz mu nieuzasadniona nadzieje

Gość pies na smyczy
do mnie tez pisal. dalam sie namowic na ten spacer i niestety zle na tym wyszlam. buty cale zdarte :(

Gość konieczynkaaaaa
idź na ten spacer i porozmawiaj szczeszrze, albo ściemnij coś na temat ze nie jestes jeszcze gotowa na związek, ze nie czujesz tego itp itd, spacer krotki, nie przeciągaj dłużej niż musisz, lepiej szybko to zakończyć niż ciaganac bo z każdym dniem chłopak coraz większe nadzieje będzie sobie robił

Gość szczur z inhalatorem
Ja też mialam kiedys taką sytuację.Dalam nr chlopakowi,a on pozniej do mnie wydzwanial.Spotkalismy sie,a pozniej sie okazalo,ze on ma zone i dziecko.Jego zona nas przylapala u nich w mieszkaniu i mowi: "dobrze,ze pani juz jest,tu pieluchy,tu mleko,my bedziemy za jakies 3-4 godziny.Ta idiotka pomylila mnie z opiekunka :D

Gość glupiababa
No ile razy mam mówić? Nie obchodzi mnie, jak zachowują się faceci. Ja chcę być fair, nawet wobec obcych osób, czy to tak trudno zrozumieć? Spodobałam się mu i jest miły, więc nie zasłużył w żaden sposób, by go traktować po chamsku. Jak mu znów napiszę, że mam inne plany (wczoraj to zrobiłam), to zapyta jutro. Cholera, chyba muszę iść po prostu i między wierszami wetknąć, że nie szukam związku, co?

Gość ...teraz ja!
czym ty sie przejmujesz dziewczyno? gdybyś ty mu sie nie spodobała napewno nie miałby skrupułów, zeby cie olac.

Gość ...teraz ja!
rozumiem, ze nie chcesz być chamska, ale sorry, zycie jest zbyt krótkie, zeby sie bawić w matke terese...

Gość kkjh;fkjhs
jak chcesz być w porządku, to napisz mu prawdę, że nie chcesz się umawiać, bo jesteś po związku i na razie chcesz odpocząć od facetów. Facet też lubi mieć jasną sytuację, chce wiedzieć, czy ma u ciebie szansę. Ty też byś chciała wiedzieć na jego miejscu, nie?

Gość aaaaaaarwena
"czym ty sie przejmujesz dziewczyno? gdybyś ty mu sie nie spodobała napewno nie miałby skrupułów, zeby cie olac." dokladnie :D jest mily bo mu sie spodobalas

Gość glupiababa
Dobra, to lepiej mu napisać: "prawdę, że nie chcesz się umawiać, bo jesteś po związku i na razie chcesz odpocząć od facetów", czy iść i to samo powiedzieć na żywo? Serio pytam, bo chcę mu jedno dać do zrozumienia, pytanie tylko, którym z tych dwóch sposobów.

Gość konieczynkaaaaa
idz i pogadaj na zywo. tak jak ci pisalalm. jak chcesz byc fair to idz i zalatw to

Gość glupiababa
Napisałam mu, że mogłabym się wyrwać na jakąś godzinkę wieczorem tylko, bo mam zaplanowany cały dzień już. Odpisał mi "no to się zgadamy jeszcze", może się już sam domyślił...

Gość kkjh;fkjhs
ja bym napisała, dlatego, że gdy pójdziesz, on może to odczytać opacznie - może myśleć, że skoro jednak idziesz na spotkanie, to może on powinien o ciebie powalczyć, przekonać do zmiany zdania. Może pomyśleć, że jesteś zainteresowana, skoro przyszłaś, tylko chcesz, żeby cię trochę pozdobywał, może odczytać to jako zachętę. Ja bym poprzestała na sms - bardzo miło, ale stanowczo.

Gość glupiababa
Już napisałam, to nie będę z siebie robić kretynki i zmieniać zdania. To i tak nasze ostatnie spotkanie będzie, jeśli w ogóle.

Gość kkjh;fkjhs
zaczęłam pisać posta zanim twój się pojawił - chciałam ci pomóc, więc zachowuj się grzeczniej trochę. widocznie uprzejmość masz bardzo wybiórczą