Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarages

poleciałam na jego kasę;/

Polecane posty

napisałes 2 zdania i już oskarżasz o jakieś prowo, jakbym chciała stroic sobie zarty to napisałabym sobie ze rozdaje kase ludziom i byloby mi smiesznie,

Gość zielonages
szarages...nie przejmuj się głupimi komentarzami...patrze, czytam i stwierdzam,że niektórych nie powinno tu być.

Gość 65320875602
oczom nie wierzę. łykacie to wszystko dosłownie jak gęsi. gratuluję bystrości umysłu.

a jesli nadal myślisz, że prowo to po prostu nie pisz na tym forum znajdz sobie inne i wtedy każdemu wmawiaj, że to prowokacja, niby po kiego grzyba bym miala to robic?

Gość beata sr zwietrzyla
no jeszcze cie nie poprosila o kase :O ale nie daj sie wrobic i miej sie na bacznosci, najpierw maile, potem pewnie telefony, potem spotkania, "zaprzyjaznicie sie", z twojej strony to moze i bedzie przyjazn ale z jej czyste wyrachowanie, skad ja to znam :classic_cool: nie widzialam nigdy zeby pani beatka zostawiala tu kiedykolwiek maila na innych topikach a czytuje czasami kafe ona sie czesto udziela wiec dobrze ci radze, niestety ale taka jest dola ludzi, posiadajacych wiecej niz inni, ze kazdy chce cie wykorzystac

Gość koczkodanek fiu fiu
nie tylko Beata do ciebie pisala. myslalem,ze jestes madra osobka,ze nie ejstes jakas tam boaczka, ale sama napisalas,ze bedziesz prawila prezenty komus, a zapomnialas,ze nie tylko ona cie wspierala i radzila. troche sie zagalopowalas z tym obdarowywaniem. widze,ze polowa sobie poszla. i dobrze.

Gość koczkodanek fiu fiu
niekoniecznie. moze beata ma dobre intencje, ale ten mail na koncu mnie tez rozbawil;) tak jeszcze jedna pani pisala,ze ma polowe mniej niz autorka, tez niemalo, wiec jej nikt kontaktu nie zaproponowal :) gdzies wyczytalem,ze beata jest tu nowa?

Gość koczkodanek fiu fiu
szarages zmanipulowac mozna madra i dorosla osobe:)

Gość beata sr zwietrzyla
no mnie nikt by nie zmanipulowal bo troche w tym siedze i znam techniki manipulacji, uwierz ze jakbym ja cie wziela w obroty to nie wiedzialabys co robic :classic_cool: a beatka moze ale nie musi byc manipulatorka :classic_cool: z drugiej strony latwiej manipulowac niz wyczuc manipulacje. a ile masz lat?

autorko, zazdroszcze. jest tyle rzeczy, ktore chcialabym robic, a nie mam pieniedzy. to najgorsze co moze byc kiedy tylko pieniadze czlowieka ograniczaja. moim marzeniem jest pracowac jako instruktor fitness i miec wlasny fitness club (a najlepiej siec)...mam tyle pomyslow...ech...;/ na razie biznes studiuje.

Gość 65320875602
dobrze mówisz koczkodanek. ja już jej ani słowa nie powiem, jak mi tu zaraz chociaż bilet do kina nie kupi.

jak rozejrzę się za kupieniem lokalu na fitness to dam znac.Mam zamiar otworzyc.

Gość beata sr zwietrzyla
ten mail na koncu wlasnie dal mi do myslenia :D nie wiem, ja ja tu widzialam juz z miesiac temu w jakims temacie. pierwszy stopien do manipulacji - wyczuc czyjas slaba strone, a ty sie wylozylas na talerzu - beatka wie, czego lakniesz i da ci to, czym zdobedzie przyjazn i zaufanie a potem z gorki

Gość koczkodanek fiu fiu
ciasteczkowa, dlatego robisz studia,zeby samemu dazyc do celu:) od czegos trzeba zaczac!

Gość koczkodanek fiu fiu
pewnie beacia teraz mysli, czy szara gaska jej odpisala;)

Gość hehiehie
kurcze, ja zarabiam 8000, kto do mnie napisze? trzeba mnie pocieszyc, bo mąż się puszcza z naszą sprzątaczką

a potem przesle jej na konto 200 tysięcy:)nie bądzcie śmieszni, ale to prawda wiekszość teraz koleguje się ze mna tylko po ty, by mieć pod ręką pomoc finansową.Szkoda, nie mam rawdziwych przyjaciół.Była zalega mi 45 tys.

a potem przesle jej na konto 200 tysięcy:)nie bądzcie śmieszni, ale to prawda wiekszość teraz koleguje się ze mna tylko po ty, by mieć pod ręką pomoc finansową.Szkoda, nie mam rawdziwych przyjaciół.Była zalega mi 45 tys.

Gość hehiehie
ludzie, czy wy w ogóle czytacie wypowiedzi autorki? przcież to jest EWIDENTNE że ona sobie coraz większe jaja robi. teraz kupuje fitness, zaraz napisze, że kafeterię kupiła :D

Gość jak wy mozecie tak zyc?
no tym bardziej ci pisze uwazaj, miej sie na bacZnosci chociaz zbyt inteligentna to ty nie jestes :classic_cool:

Gość koczkodanek fiu fiu
widzisz,juz raz dalas sie zmanipulowac i wykorzystac. ludzie na forum rzadko kiedy wymieniaja sie mailami. tutaj temat blahy, ciagnela go o dupie maryni. juz myslalem,ze ta ,ktora chciala pozyczyc bedzie ci w dupe wlazic, ale podziekowala i uciekla:) zostala beatka:) pomysl

w taki sam sposób jak Wy potraktowaliście Panią beate ja mogę potraktować Was.Skąd mam wieziec, że Wy macie wobec mnie dobre zamiary.

taaaa to prowo na 1000 procent ale az dziw ze ciagnie go od paru godzin chyba jej sie masakrycznie nudzi :classic_cool: biedna beatka :D

Heh, wszystko super, tylko ja mieszkam w UK... chcialabym pokazac w polsce jak powinien wygladac prawdziwy fitness, bo polska w tym temacie jest 100 lat za murzynami.

hiehiehie nie czytałas moich wypowiedzi wczesnijeszych.napisałam wczesnije ze planuje kupic lokal do fitness moja droga:)no nic nie bede przeiez teraz wysylala Wam zdjęć mojedgo domu i udowadniala.

Gość koczkodanek fiu fiu
ale ze co? nie kumam. jakie zamiary? ja nie mam zadnych. ktos napisal,zebys uwazala. skoro mial zle zamiary, to nie uwazaj;)

a jakie ja moge miec wobec ciebie zamiary?:classic_cool: daje ci dobra rade bo pada na zewnatrz i mi sie nudzi, ot co :classic_cool: a ze to prowo to inna sprawa

Pani Beata podała mi tylko przepis na kurczaka, uczepiliście się, mogę napisać jutro tutaj, czy smakował czy nie.Widze, że Wszyscy są skupieni na kasie.A ja nie bee pisała z takimi ludzmi.

Hej:) Kurcze o co sie tak kłócicie? O to ze ktoś coś do kogoś powiedział miło, a ten drugi ma kasę? Dajcie spokój. Co do autorki i jej sytuacji to powiem tyle: dziewczyno każdy goni za tym czego nie ma... Ty za miłością i za "starym" chłopakiem. Wiem o czym mówisz bo niektórzy ludzie zapadaja w pamięć na całew zycie i śnią się latami. Kasa to nie wszystko. Fajnie jest wziąść 2 tysiaki i wydać na ciuchy(ja o tym cały czas marzę) Ale gdybym miała zamienić to na miłość to wybieram miłość zwłaszcza tą niespełniona:(