Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koci pazurek all

kobiety czy wstydziie sie swojego ciala???

Polecane posty

Gość koci pazurek all

czy tylko ja mam jakies fobie??? na ogol jestem zgrabna sama to wiem ...mam 170 cm wzrostu, 52kg wagi nie plaska taka w sam raz jak to moj facet mowi ale nie lubie sie kochac jak jest widno bo mam wrazenie ze cos u mnie glupio wyglada albo ogolnie zle...jak to u was jest??? a wy panowie lubicie sex pezy swietle albo w ciagu dnia???

Gość ja nie mam kompleksów
jak się komuś nie podobam to niech na mnie nie patrzy, a tym bardziej nie ciągnie,, do łóżka" :-)

Gość viensviens
lubie moje ciało i mogę się kochać przy śiwtle , nie mam z tym problemów :)

Gość autorka to typowy
wytwór katolickiego wychowania, wstyd, brak pewności siebie kompleksy czyli typowa Polka

Gość koci pazurek all
nie chodyi o to ye jestem wstzdliwa lubie sie yabawiac ye swoim facetem gdzbzm sie wstzdyila to bzm tego nie robila...tzlko hamuje mnie to jak facet patryz na mojecialo i nie daj boye pomzsli ye jest do dupz

Gość begiebe
pazurek wcisnij ctrl i shift :) ja mam 21 lat, dziewica i nie wyobrazam sobie, by z kims byc. mam 170 cm i waze 63 kg, nie jestem gruba, ale nie mam biustu, za to mam otluszczony brzuch. wstydze sie na maksa

Gość autorka to typowy
podziękuj rodzicom i kościołowi że cię taką stworzyli, zakompleksioną i niepewną siebie

Gość autorka to typowy
następna zakompleksiona i pozamykana

Gość begiebe
no przesrane, ale jak to zmienic???

Gość autorka to typowy
pochodź na plażę naturystów to się oswoisz z nagością innych i i ze swoją i zobaczysz ile nieatrakcyjnych kobiet i facetów czuje się swobodnie i dobrze, kwestia odwagi i treningu

begiebe Po prostu przestań się przejmować. Można być atrakcyjną i zadbaną, nawet jeśli nie jest się całkiem szczupłą .

,,mam 170 cm i waze 63 kg, nie jestem gruba, ale nie mam biustu, za to mam otluszczony brzuch" Ja ważę tyle przy 160 cm, biust za to mam 75E.

Gość begiebe
jak widze jakąs ladna dziewczyne to koniec. zaraz porownuje wszystkie moje cechy i jej i odechciewa mi sie wszystkiego...

Gość masło roślinne
dziewczyny powiedzcie co myslicie kiedy w trakcie stosunku czujecie parcie na zwieracz,coś w tym stylu : a) oho kupa idzie b) oby mi teraz palca do tyłka nie wsadził C) no to mam po ruchaniu

masło roślinne nie mamy parć:-)

Gość begiebe
ja nie mam chyba nawet A. schudlam 15 kg i biust zszedl mi calkiem, a brzuch zostal duzy. chyba najwieksze komplksy mam z powodu tego biustu. gdyby tylko byl troche wiekszy...

Gość masło roślinne
dziewczyny zdradzcie tajemnicę co kobieta myśli w sekunde po orgażmie,a ja wam zdradzę co myśli facet

Widzisz, a ja z kolei chciałabym mniejszy :-) Nawet o operacji myślałam

do ja nie mam kompleksów no to biust masz duży ja mam 165 cm 50 kg biust 85c w biodrach 90 w pasie 70 w biuście 95 i do autorki sex przy świetle mi nie przeszkadza nie wstydzę się swojego ciała

Gość masło roślinne
no ba,a co ci ma przeszkadzać jak nigdy sexu nie uprawiałas i szanse na zmianę tego stanu rzeczy sa żadne

Gość redsdsd
ja mam kompleksy ale lubię się kochać przy pełnym świetle, w dzień np. skoro facet ze mną jest, lubi się ze mną kochać tzn. że mu się podobam i akceptuje to jak wyglądam

Ja nawet w bieliźnie nie chodzę po domu, a co dopiero seks przy świetle. Ale ja jestem gruba. Ważę więcej od Ciebie, jestem 10 cm niższa.