Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika8921

Suknia ślubna

Polecane posty

Gość ozesz ty...
w skali 0-10 to na 6.

Gość weronika8921
Mam jeszcze pytanie czy ktoś kupił suknie na allegro i czy był z niej zadowolony tzn. czy była dobrze uszyta z dobrego materiału i zgodnie z podanymi wymiarami?

Gość kamcia_6789
Bardzo ładna, aczkolwiek mi jednak najbardziej przypadła do gustu suknia nr 18... swoja szyje wlasnie w tym stylu:) Odnosnie allegro-balabym sie zamawiac tam suknie slubna, bo co zrobisz jesli bedzie cos nie tak? I nie mowie tu o wiekszym roziarze, bo to mozna dosc latwo skorygowac (dobra krawcowa i po problemie), ale jesli bedzie za mala? Albo kiepskiej jakosci material? Pomysl, bo to zawsze kupowanie w ciemno....

Gość weronika8921
18 jest tez ładna, zawsze chciałam mieć taką suknię ślubna tzn. w stylu greckim, zebraną pod biustem i zwiewna, ale niestety nie pasują do mojej figury i muszę szukać jakiś z przedłużanym stanem. Podobają mnie się właśnie takie skromne suknie bez koronek falbanek i innych dodatków...

Gość na tej stronie są ładniejsze
a to wiązanie na szyi przypomina mi strój kąpielowy,ale to oczywiście tylko moje zdanie

Gość kamcia_6789
Nie zwracaj uwagi na temat watku, bo w tym momencie nie oddaje glownie poruszanego tematu:)

Gość weronika8921
Ta suknia ma odpinane ramiączka, planuje je odpiąć do kościoła a przypiąć na wesele. Jak uważacie czy długi welon będzie pasował do tej sukni?

Gość panna_swawolna
Bardzo ładna sukienka, chyba najładniejsza z tej strony. Myslę, że zanim ją kupisz powinnaś zmierzyć coś o podobnym kroju w sklepie, żeby wiedzieć czy ci on w ogóle pasuje. A jak się zdecydujesz, to zadzwoń tam, albo napisz maila, podaj swoje rozmiary, wyślij zdjecie (tak jak tam sugerują) i wtedy nie powinno być problemu, ze coś nie będzie pasowało. W sklepie jak kupujesz to tez nie zawsze rozmiar jest idealnie dopasowany, czesto potrzebne są poprawki.

Gość panna_swawolna
A co do welonu, to na pewno znajdziesz jakiś który będzie pasował..

Gość slubkalubka
mnie sie bardzo podoba Twoja 27mka

Gość preferr
bardzo ładna :) jednak przyznam się szczerze iż bałabym się zakupu przez allegro sukni :( to nie tani ciuszek..

Mnie się bardziej podobają inne z tej stronki, a Twój wybór jest interesujący.

mimo wszystko radze napisac do sprzedajacego z zapytaniem o prawdziwie zdj nawet innych sukien,bo obawiam sie ze sa to suknie z chin jak jest ich wiele na allegro i sprzedawcy nabijaja sobie kieszenie,ta sama suknie mozez zamowic bezposrednio od sprzedawcy za 2/3 tej ceny wraz z podatkiem i vat-em :)

Gość ocotochodzi
Najładniejsza 24, mmmmm :)

Gość kamczta
Również jestem raczej za tego typu projektami. Skoro ślub jest tylko jeden to powinniśmy stawiać na rozwiązania faktycznie unikatowe, tak by miło zapamiętać ten jeden dzień. Nie sądzicie?

czy ja wiem czy taka swietna? wyglada raczej jak sukienka na bal w podstawowce, ani seksowna, ani elegancka, taka dziewczeca raczej i malo ciekawa. sorki.

Gość hurata
randika - super suknia. Faktycznie, mega prosta, kojarząca się raczej z innymi imprezami, ale to już jest w 100% kwestia osobistych oczekiwań. Jedna chce takiej sukni, a inna całkowicie innej - proste. Mnie również pasowałby taki styl w 100%.