Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Nieatrakcyjne kobiety/dziewczyny.

Polecane posty

Gość jnbh
Jeśli komuś zależy na byciu atrakcyjnym to może zrobić wiele. Już samym makijażem, fryzurą i strojem można sporo zdziałać. Dieta, modelowanie sylwetki, zdrowa opalenizna. Ale przede wszystkim zmiana nastawienia. Jeśli sama widzisz siebie jako piękną to i inni będą Cię w ten sposób postrzegać. Pewność siebie, wyprostowana sylwetka, uśmiech na twarzy i błysk w oku - czego trzeba więcej? Przynajmniej tak mi się wydaje :P Mało która jest naturalnie piękna, większość uważanych za atrakcyjne jest po prostu zadbana.

Gość jnbh
Zresztą z obserwacji wiem, że mężczyźni wybierają raczej te przeciętne. Za ładnymi owszem, wzrokiem wodzą, ale żenią się ze zwyczajnymi kobietami.

Jak ktoś ma ryj brzydki, to nic mu nie pomoże. Wzrost i sylwetka to za mało. Twarz jest najważniejsza, taka prawda.

Gość jnbh
No nie wiem. Każda potwora znajdzie swojego amatora, tak uważam :) Wiem, że najłatwiej zwalić winę za swoje niepowodzenia na to, na co nie mamy wpływu tak jak rysy twarzy, ale można popracować nad tym, na co ma się wpływ.

jnbh-Zgadzam się że kobiety zawsze kogoś sobie znajdą, bo faceci nie są wymagający i umieją kochać. kobiety niestety mają mega wymagania i facet z brzydkimi rysami twarzy nie ma szans nawet na brzydką kobietę.

Gość jnbh
Jakoś nie widzę potwierdzenia dla Twojej teorii na ulicach. A że laski by chciały modeli to wiadomo. Ale marzenia to jedno, a rzeczywistość drugie.

jnbh-Spójrz na te forum, pełno prawiczków a zaledwie parę dziewic...wiec sama widzisz że każda brzydka, jak będzie mieć nie za duże wymagania to będzie mieć faceta, w drugą stronę to niestety nie działa....

Gość jnbh
A nie uważasz, że najważniejsze jest to, co się ma w głowie?

jnbh-Jeśli idzie o seks, związki itp to nie uważam. Są na tym forum prawiczki po studiach, z dobra pracą i inteligentni, a mimo to powodzenia nie mają. Natomiast jest cała rzesza blokersów, którzy wykształcenie zakończyli na podstawówce, niczym się nie interesują oprócz picia piwa i seksu, ewentualnie jakiś mecz obejrzą, mimo to zmieniają panny jak rękawiczki. Podobnie zresztą jak wielu ludzi wykształconych i inteligentnych, więc zawartość głowy nie ma nic wspólnego z związkami i seksem.

Gość jnbh
A ci blokersi wcale tacy piękni znowu nie są. Po prostu wiedzą, jak się bajeruje kobiety. Ja Cię przekonywać do niczego nie zamierzam, co więcej, zgadzam się, że do seksu wystarczy kobiecie u faceta ładna buźka i chęć, ale w dłuższych związkach priorytety są inne.