Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiad

Nieatrakcyjne kobiety/dziewczyny.

Polecane posty

Moorland Jeżeli ktoś kompletnie nie odpowiada czyjemuś gustowi to pewnie masz rację - nie będzie ani chemii, ani związku. No, ale jak już mówiłam - wiele można wybaczyć. Komuś może się średnio podobać wzrost, waga, sylwetka czy twarz, ale te niedociągnięcia można wybaczyć jeżeli dana osoba nadciąga charakterem. I w tym momencie osoba którą się kocha zawsze wygra z kimś kto jest dużo bardziej atrakcyjny. Jak jeszcze posiada ten fetysz który nas kręci to nic więcej do szczęścia nie potrzeba :D

Pavlo1985-Co do fetyszu się zgadzam, bo mnie jarają kobitki przy kości.

Nie musisz mi mówić. Ja mam dziwny fetysz na włosy - niezależnie od tego jak przystojny, zgrabny i ogólnie fajny jest facet, jeżeli nie podobają mi się jego włosy to wydaje mi się nijaki.

zwiad Pavlo1985-zależy gdzie ta nadwaga..... Rozłożenie tej wagi ma ogromne znaczenie. Po za tym nie masz wrażenia że jest z tobą, bo nikt bardziej przystojniejszy sie nie pojawił? Czyli gdyby miała powodzenie, to by na ciebie nawet nie spojrzała i by wyśmiała twoje podchody... Nie mam takiego wrażenia bo żeby tak się czuć musiałbym miec jakies kompleksy a ja nie mam kompeksów wobec siebie i nie czuje sie gorszy od Ricky Martina czy Iglesiasa mimo że nie wyglądam jak bożyszcze tłumów :D

oj tma przesadzacie, mnie kręcą przytsojni bruneci w okularach, ale zdarza mi się że spodoba mi się facet bez okularów a nawet choc to juz wyjatek - blondyn

A jedyne wrażenie jakie mam to to że jest ze mną bo mnie kocha i jest jej ze mną/przy mnie dobrze

Moorland-Mnie też kręcą włosy u dziewczyn. Pokaż fryzurkę, wyślesz mi na maila swoją nową fryzurkę?

nie, nie rozdaję zdjęć. Poza tym w tej chwili mam baaardzo krótkie włosy, czyli nie mam ich prawie wcale :P

fiku mikuuu-A czemu ty się im nie podobasz, skoro twierdzisz że jestes ładna?

Moorland-Ale ja chce tylko zdjęcie fryzurki, nie bądź taka, nie daj się prosić...

fiku mikuuu-Jesteś tego pewna albo masz schizofremie?

Gość Pawełłoo
Lubicie być ruchane i tyle w tym temacie

Moorland-Ale powiedziałaś że ci stoii a jej przecież leży, po za tym na jaki kolor przefarbowałaś? Mnie strasznie u dziewczyn się podoba biały, nawet nie blond ale taki wręcz biały, pięknie to wyglada.

Gość Pawełłoo
Fiku lubi ssać kutasa na nocniku

Gość Pawełłoo
hahaha lubisz sssać hahaaha na nocniku hahaha

bo to trzeba stawiać pianką/woskiem do włosów. Poza tym mnie trochę te włosy odstają (taki rodzaj włosa). A przefarbowałam na wiśniowy kolor (taki ciemny czerwony). Byłam w tym roku na wakacjach i słońce odbarwiło mi włosy - koszmarny kolor :/

Wiśnowym kolorem to stare baby farbuja włosy. Jak byś dala sobie na biało machnąć, to by faceci klękali ci przed nogi....

moorland, Ile ty masz lat? Z tego co pamiętam to chyba coś koło 30 jesteś.

Gość Pawełłoo
hahaha na biało chyba spermą z fiuta hahahah

Bliżej 20 niż 30. I ja się sobie w rudym podobam, a na katowanie włosów białym nie chcę się rzucać. Poza tym ja się sobie w jasnych włosach nie podobam - normalnie latem mam taki ciemnawy blond i nie jestem zachwycona.

Młoda dziewczyna jesteś i już mieszkasz z facetem? Jednak ta Anglia to patologia....

Moorland-Nie przesadzam, ja bym swojej córce nie pozwolił, a by jakiś facet bez zobowiązań sobie używał na mojej córce. Oświadczył ci się chociaż czy ma cię tylko do seksu?

Zdesperowana Domowa Żona-Ty już lepiej zamilcz, rodzice są pewnie z ciebie dumni, że spłodzili i wychowali dupodajkę. Gdyby 10 % było takich jak ty, to prostututki zbankrutują, bo nikt by z nich nie korzystał, woleli by takie jak ty.